Skocz do zawartości

jaki telefon kupić 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: jaki telefon kupić 2011

Test słuchawek marki Sennheiser HD201

1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się...

Coś cie rozśmieszyło? Podziel się

Witam zanim zakupice tel. kom. przeczytajcie to ! <ktos> cze<Ja> witam :><ktos> chciałbym dowiedzieć się czy samsung x460 jest na karte czy na abonament????<Ja> co?<Ja> ja telefony sprzedaje a nie aktywacje<ktos> ale właśnie chcem kupić<...

Recenzja zestawu słuchawkowego Jabra Clipper

Na rynku jest coraz większe grono producentów, którzy konkurują ze sobą o wyprodukowanie jak najlepiej sprzedających się słuchawek. Jedną z takich firm, zresztą trzeba przyznać, że pomysłowych, o czym przekonacie się w dalszej publikacji, jest Jabra. Do mnie właśnie trafił ich zestaw słuchawkowy o nazwie Jabra Clipper. Czy warto w ten produkt zainwestować swoje pieniądze? Przekonacie się...

Zamierzasz Kupić Któryś Z Modeli Spv, Sda?

Co jest w tym SPV, SDA że w tak krótkim czasie coraz więcej osób po niego sięga? Czy nie jest to czasem jakieś "chińskie padło" które szybko się popsuje? Przecież w tej cenie to można mieć o połowe mniej funkcjonalne telefony - To pytanie najprawdopodobniej zadało sobie już nie jedna osoba. Ja w tym temacie...

Poradnik o pamięci - czyli co, jak i dlaczego

Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
  • Pamięci RAM
  • napisane 24 01 2015 03:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 13586

Kawały o informatykach

Jechało samochodem trzech gości: chemik, mechanik, samochodowy i informatyk. W pewnej chwili samochód zatrzymał się i nie daje się uruchomić. Poszczególne osoby doszukują się przyczyny takiego stanu rzeczy i próbują wskazać rozwiązanie sytuacji:Chemik:- Moim zdaniem, to coś z mieszanką, trzeba spuścić paliwo i zatankować nowe.Mechanik:- Wydaje mi się, że to coś ze świecami, należałoby wymienić...

Smartwatch. Czy warto?

Autor posta napisał, że ma do wydania 1800 zł - czy to znaczy, że tyle musi wydać? Nie.Czy moim zdaniem powinien tyle wydać? Nie.Przesadą jest, że to jest zabawka - może raczej całkiem przydatny (choć nie dla każdego) gadżet. Jeśli dysponujesz taką kwotą to myślę, że mógłbyś spokojnie kupić sobie całkiem fajny zegarek klasyczny i do tego smartwatcha...

Jaki telefon kupić ?

Witam.Poniewaz mam problem z resetowaniem w swoim HTC Desire i serwis Regenersis nie chce naprawic i pewnie bede musial telefon odeslac do Kanady tam gdzie kupiłem, chce kupic sobie nowy telefon.Ostatnio w miare dobre doświadczenia...

Smartfony w różnych przedziałach cenowych.

Siema.Mam do was prośbę, ponieważ u mnie w mieście niestety sprzedawcy w sklepach nie umieją tzn. nie znają się na tym co sprzedają i nie umieją doradzić co kupić a raczej DLACZEGO kupić dany telefon i pokazują/czytają specyfikacje obok telefonu...

Zmiana telefonu w trwającym jeszcze abonamencie [PLUS]

Dowiedziałam się jeszcze od jakiejś osoby, że gdy skończy się umowa a ja jej nie przedłużę, to karta sim z moim numerem tel. przepadnie i nic się z tym zrobić nie da. A od jeszcze kogoś innego dowiedziałam się że nie mogą zlikwidować mi numeru po zakończeniu umowy, bo w pierwszym rachunku za niego zapłaciłam dodatkowe 50 zł. więc jak to jest ?? Jeżeli...

Zmiana telefonu w trwającym jeszcze abonamencie [PLUS]

Ahh dziekuję Wam bardzo Już wiem przynajmniej co teraz zrobić. Tylko że ten który chciałabym to by musiał być na kartę, a wątpie że taki będzie. jak już to na abonament. Chyba że na Allegro..ale tam się trochę boje. Mogłabym uzbierać ale..czy wolno mi tego SE sprzedać żeby za tą kase kupić ten upatrzony "komórfon" ? To chyba takie ryzyko nie?...

Może by tak podzielić działy...

Przykłady:/Jaki-Procesor--t45/ <- temat nadajacy się do działu Sprzęt - gość pyta jaki procesor kupić (a nie jak podkręcić, co sugerowałaby nazwa działu)./Dokupiony-Dual-t559/ - to samo/Unknown-processor-t522/ -...
  • Archiwum
  • napisane 10 08 2006 20:03
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 3430

Siec bezprzewodowa-router

Chcialbym mieć siec bezprzewodową ale chodzi mi o siec taką nazwijmy to standardową połaczone komputery ze sobą. Jeżeli mam palmtopa z wifi i kompa z inetrnet i kablowka razem z modemem to czy jak kupie router i podlocze go do neta to będe miał neta w palmtopie?Po odpowiednym skonfigurowaniu routera możesz mieć mieć wifi z każdym urządzeniem, który...

Mój telefon - Xiaomi Redmi note 2

Witam chciałem podzielić się z wami wrażeniami z użytkowania (od ponad miesiąca) chińskiego telefonu Xiaomi Redmi Note 2. Może zacznę dlaczego zdecydowałem się na telefon ten: postanowiłem zrobić przeskok z mojego starego LG L9II na coś nowego w budżecie 700PLN. Wielu z was stwierdzi że w tym budżecie już można...