WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
Na pewno każdy z nas słyszał o akcji PLAY - testuj smartfona. Jeżeli zarejestrowaliśmy się wcześniej na pewnej stonce, to po ok. dwóch tygodniach mogliśmy odebrać taki oto telefon:Jest to HUAWEI IDEOS U8500. Do testów odebrałem go we wrześniu i teraz chciałem podzielić z wami...
Witam.Poniewaz mam problem z resetowaniem w swoim HTC Desire i serwis Regenersis nie chce naprawic i pewnie bede musial telefon odeslac do Kanady tam gdzie kupiłem, chce kupic sobie nowy telefon.Ostatnio w miare dobre doświadczenia mam z SE K800i. Ale oddałem bratu i ...
Autor posta napisał, że ma do wydania 1800 zł - czy to znaczy, że tyle musi wydać? Nie.Czy moim zdaniem powinien tyle wydać? Nie.Przesadą jest, że to jest zabawka - może raczej całkiem przydatny (choć nie dla każdego) gadżet. Jeśli dysponujesz taką kwotą to myślę, że mógłbyś spokojnie kupić sobie całkiem fajny zegarek klasyczny i do tego smartwatcha :)Wszystko zależy od tego, czy tak po prostu...
Witam,Prosze o pomoc w doborze sprzetu. Poszukuje zmodernizowac obecny komputer i chcialbym zakupic cos, co na obecna chwile jest najlepsze w stosunku cena/jakosc.Podzespoly, ktore wydaja mi sie byc najbardziej trafne:procesor i7 3820 3.6GHz LGA 2011 lub 2600/2700K LGA 1155plyta głowna pasujaca oczywiscie pod dany...
Czemu chcesz kupić stary już telefon?Bo jest już przetestowana, obryta i znana. A po co mi nowy z 2011r czy z 2010r? Miałem Nokie X3 z 2010 i nie byłem zachwycony a następnie ją zgubiłem. Te co teraz nowe wychodzą od Noki to zwykły szajs, z dotykowym...
Witam.Chcę kupic słuchawki do słuchania muzyki z telefonu/mp3.Chce słuchawki nauszne zamknięte, z małymi kopułkami.Chce ich uzywac na zewnątrz,dlatego zalezy mi zeby byly mozlwie małe.Jakie dobre słuchawki mozecie mi polecic do 100zł?Wypatrzyłem takie słuchawki...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. ...
Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...
Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run...
Procedury jakie są konieczne do instalowania developerskiego oprogramowania prowadzą do utraty gwarancji producenta. Istnieje również ryzyko uwalenia drogiego sprzętu. Jeśli czujesz się na siłach przeczytaj poradnik i zabierz się do pracy. Pamiętaj Wszystko wykonujesz na własną odpowiedzialność i ja za to nie odpowiadam. Instalacja ROMu i radia w HTC...
witam, mam problem z komputerem bardzowolno dziala i zawiesza sie, skanowalem komputer Malwarebytes Anti-Malware i avastem nic nie wykryly, jakimi programami moge jeszcze przeskanowc komputer? i prosze o sprawdzenie loga z otlOTL logfile created on: 2012-02-06 16:49:54 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.31.0 Folder = C:\Documents and...