Skocz do zawartości

jaki zasilacz karta graficzna geforce 128mb ddr3

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: jaki zasilacz karta graficzna geforce 128mb ddr3

Karta graficzna: GF 6600, czy 7300? co będzie lepsze?

Witam!Zamierzam wymienić kartę graficzną w związku z czym mam pytanie do osób znających się na rzeczy: nie wiem, która karta będzie lepsza do tego komputera, który mam aktualnie (wymieniam tylko i wyłącznie kartę graficzną), interesuje mnie czy lepiej kupić nowszy model, czy starszy, chodzi mi tu o to, czy któryś...
  • Archiwum
  • napisane 04 05 2007 17:44
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1842

Problem w doborze częsci do zestawu komputerowego

Witam, składam zestaw komputerowy i przez ostatni miesiąc czytałem różne artykuły, niemniej jednak i tak mam pewne pytania:1. Czym się różni Gainward Geforce 7300 256 mb 256 bit DDR3 od tej samej karty ale firmy Palit (ewentualnie Gigabyte). Rónica w cenie pomiędzy Gainwardem a Palitem(też Gigabyte) jest rzędu...
  • Archiwum
  • napisane 12 02 2007 19:05
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1793

Modernizacja staruszka :D (1000zł)

Mam zamiar zmodernizować komputer do tego stopnia, żeby mi chodził "Crysis". Mam -Procek: AMD Athlona 2600+ (1.91Ghz)-Płyta Główna: Epox EP-8KRA(I)-1GB ramu kingstona-Karta graficzna: ATI Radeon 9600 (128MB)-Zasilacz jakiś 350W...
  • Archiwum
  • napisane 08 03 2008 21:31
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 894

Komputerek dobry czy nie?! (1000zł)

hmm teraz trochę mnie przekonałeś do PowerColor Radeon X1950Pro (Arctic Cooling) 512MB DDRIII /256bit [460zł], lecz Palit GeForce 8600GT Sonic+ 256MB DDRIII /128bit/ też wydaje mi się dobry, patrząc m.in. na inne fora (szczerze mówiąc, wydaje mi sie ze kazdy poleca kartę, która sam ma), chodź niektóre testy wskazują przewagę Radeona, są też takie które...
  • Archiwum
  • napisane 01 12 2007 20:34
  • Odpowiedzi: 48
  • Wyświetlenia: 5074

Nowa karta graficzna, czy będzie działać na mojej płycie ?

Witam chciałem trochę zmodernizowac komputer obecnie mam :Typ systemu: Komputer z procesorem x86Procesor: x86 Family 15 Model 3 Stepping 3 Genuinelntel ~ 2599MhzBIOS: American Megatrends Inc. P1.40, 2004-04-08Procesor - CELERON- 2,66 Hz-D Ram - 256 MB DDR Płyta Główna - ASRock-P4VT8+Karta graficzna - ATI Radeon 9200/
  • Archiwum
  • napisane 12 12 2006 12:56
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 2738

GALAXY 7300GT DDR3

Witam Wszystkich:) Jest to mój pierwszy post na forum:) Mój sprzet to: Amd athlon 3000@ 2,9 1,35 V, Asrock939dual-sata2, Maxtor 160 gB, Patriot 2x512MB, i jutro dojdzie jeszcze GALAXY GeForce 7300GT 128MB DDR3 1.4ns, mam pytanie odnosnie zasilacza...
  • Archiwum
  • napisane 24 01 2007 23:26
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1819

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....

Techplanet - Zestawy Komputerowe Czerwiec 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Pomoc w wyborze zestaw do 1390zl

Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62594

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

Pomoc w wyborze karty graficznej

Witam. Zmierzam się do kupna karty graficznej, gdyż poprzednią szlak trafił a szkoda bo była świetna (NVIDIA GeForce GTX 660 2GB). Szukam jakiegoś odpowiednika tej karty graficznej, wiadomo chciałbym wydać jak najmniej i mieć jak...
  • Karty graficzne
  • napisane 17 09 2015 21:16
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 2422