Witam!Zamierzam wymienić kartę graficzną w związku z czym mam pytanie do osób znających się na rzeczy: nie wiem, która karta będzie lepsza do tego komputera, który mam aktualnie (wymieniam tylko i wyłącznie kartę graficzną), interesuje mnie czy lepiej kupić nowszy model, czy starszy, chodzi mi tu o to, czy któryś...
Witam, składam zestaw komputerowy i przez ostatni miesiąc czytałem różne artykuły, niemniej jednak i tak mam pewne pytania:1. Czym się różni Gainward Geforce 7300 256 mb 256 bit DDR3 od tej samej karty ale firmy Palit (ewentualnie Gigabyte). Rónica w cenie pomiędzy Gainwardem a Palitem(też Gigabyte) jest rzędu...
Mam zamiar zmodernizować komputer do tego stopnia, żeby mi chodził "Crysis". Mam -Procek: AMD Athlona 2600+ (1.91Ghz)-Płyta Główna: Epox EP-8KRA(I)-1GB ramu kingstona-Karta graficzna: ATI Radeon 9600 (128MB)-Zasilaczjakiś 350W...
hmm teraz trochę mnie przekonałeś do PowerColor Radeon X1950Pro (Arctic Cooling) 512MB DDRIII /256bit [460zł], lecz Palit GeForce 8600GT Sonic+ 256MB DDRIII /128bit/ też wydaje mi się dobry, patrząc m.in. na inne fora (szczerze mówiąc, wydaje mi sie ze kazdy poleca kartę, która sam ma), chodź niektóre testy wskazują przewagę Radeona, są też takie które...
Witam chciałem trochę zmodernizowac komputer obecnie mam :Typ systemu: Komputer z procesorem x86Procesor: x86 Family 15 Model 3 Stepping 3 Genuinelntel ~ 2599MhzBIOS: American Megatrends Inc. P1.40, 2004-04-08Procesor - CELERON- 2,66 Hz-D Ram - 256 MB DDR Płyta Główna - ASRock-P4VT8+Karta graficzna - ATI Radeon 9200/
Witam Wszystkich:) Jest to mój pierwszy post na forum:) Mój sprzet to: Amd athlon 3000@ 2,9 1,35 V, Asrock939dual-sata2, Maxtor 160 gB, Patriot 2x512MB, i jutro dojdzie jeszcze GALAXY GeForce 7300GT 128MBDDR3 1.4ns, mam pytanie odnosnie zasilacza...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...
Witam. Zmierzam się do kupna karty graficznej, gdyż poprzednią szlak trafił a szkoda bo była świetna (NVIDIA GeForce GTX 660 2GB). Szukam jakiegoś odpowiednika tej karty graficznej, wiadomo chciałbym wydać jak najmniej i mieć jak...