Skocz do zawartości

jakie mp3 kupić 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: jakie mp3 kupić 2011

Poradnik o pamięci - czyli co, jak i dlaczego

Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
  • Pamięci RAM
  • napisane 24 01 2015 03:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 13521

1000zł+części.

Witam. Postanowiłem usprawnić trochę moją machinę. Komputer ma mi służyć do gier i istotne jest dla mnie to, żeby wszystko chodziło płynnie. Ogólnie z komputera jestem zadowolony, bo prawie wszystkie gry działają,ale…. Obecnie gram w Counter Strike Global Offensive i League of Legends. Te dwie gry działają mi dość płynnie, jasne, że nie ma szału, ale gdy np. włączam CSGO to włącza mi się dość...

Prosze o pomoc w zakupie: procesor, plyta glowna, ram oraz dysk. Najlepsze produkty w stosunku cena/jakosc 22.03.2012r

Witam,Prosze o pomoc w doborze sprzetu. Poszukuje zmodernizowac obecny komputer i chcialbym zakupic cos, co na obecna chwile jest najlepsze w stosunku cena/jakosc.Podzespoly, ktore wydaja mi sie byc najbardziej trafne:procesor i7 3820 3.6GHz LGA 2011 lub 2600/2700K LGA 1155plyta głowna pasujaca oczywiscie pod dany...

Test słuchawek marki Sennheiser HD201

1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się...

Komputer na 6 monitorów do około 6000 PLN

Witam wszystkich. Chciałbym kupić 6 monitorów Eizo FlexScan EV 2450 i chciałbym prosić o pomoc w złożeniu zestawu komputerowego za około 6000 PLN. Dostałem propozycję od firmy z taka konfiguracją :  1 PROCESOR CPU INTEL CORE I7 6700K 4.0 BOX 8MB VGA HD530 91W...

Podpowiedź i kupno komputera stacjonarnego

Zapomniałem że tylko wyłącznie do GIER. Tak :) HD ready lubię ale nie upieram się jeśli można więcej to czemu nie. Myślę o grach typu fps, jakieś battlefieldy itp. Nie mam dużych oczekiwań w kierunku nadchodzących premier, ale chce aby te jak i inne strzelanki ostatnich lat chodziły dobrze a nie jak w lapku minimum/40fps i tylko tekstury na wysokich. Jest...

Co Najpierw

Witam Mam Mały dylemat dot. Nowego Komputera mianowicie chodzi o to że cały zestaw, który chcę kupić kosztuje nie całe 3 tyś złoty obecnie posiadam 600 zł i chciał bym wydać to na 1-2 podzespoły tylko nie wiem jakie. Zespoły które chcę kupić chciałbym włożyć je do starego kompa....

Do gier i programów [9000]

Witam Nadszedł ten czas, kiedy trzeba wymienić sprzęt.Komputerek ma ogólnie służyć do gier jak i pracy w programach jak Adobe After Effects czy Photoshop Poczytałem na necie trochę o kompach, i wybrałem sobie takie o to części :(Oczywiście nie wiem czy są dobre, więc piszę tutaj by uzyskać waszą pomoc w wybraniu najlepszego sprzętu w tym przedziale cenowym)Procesor - I7 3930kChłodzenie...

Problem z podpięciem zasilacza do karty graficznej

witam zmieniałem zasilacz bo stary zaczął niedomagac zamieniłem go na  SilentiumPC Vero L3 Bronze 600W 80+ Bronze i po podłączeniu zauważyłem iż nie mogę podłączyć dodakowego zasilania do karty graficznej (geforce 960) która ma wejście na 6 pin na wtykach zasilacza jest tylko 8 pin. Co mam zrobić kupić jakiś...

pomocy chłodzenie do gtx560ti

Wejdź na stronę producenta i popatrz z jakimi modelami kart jest kompatybilne... Czy to takie trudne ?This cooler is specifically optimized and designed for reference VGA card NVIDIA GeForce GTX580, GTX570. VF3000F(GTX580/570) Zalman shipped from January, 2011 also support GTX480 graphics card. Więc na własne...
  • Chłodzenie
  • napisane 25 12 2013 22:23
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 12322

Wybór obudowy do zestawu.

Zastanowię się nad chłodzeniem, co LGA 2011 to pewnie i ma w jakiś warunkach lepszą wydajność bo by go nie wprowadzili na rynek. Przy tak dużym zakupie to myślę że +/- 300 zł to kwota bez znaczenia.W tym miesiącu mam zamiar kupić już jakąś...

Dobór podzespołów PC [3500zł]

Witam. Zamierzam dokupić części do mojego staruszka, dużo części. Nie znam się w ogóle na tym i chce zebyście mi pomogli.Do wydania mam około 3,5 tysiąca. Komputer jak najbardziej do najnowszych produkcji gier. Procesor, płyta główna, ram, karta graficzna - to chciałbym kupić, i nie wiem czy to wszystko, czy nie...

Laptop do 2500zł - gry

Witam wszystkich!Chciałbym kupić sobie laptopa.Mam takie propozycje:Laptop Asus X73SV K73SV i7-2630QM 4GB 750GB GT540 1GB 2700złASUS ALU K53SV I5-2410 4GB 500GB GT540 1GB 2200złLaptop Asus X73SV K73SV i3-2310M 8GB 750GB GT540 1GB 2160złI mam takie pytania.Czy procesor i7 jest dużo wydajniejszy od i5?Czy ta karta graficzna to grania tylko czasami w...

Tani, (nie)budżetowy PC z możliwością rozbudowy.

Witam, to mój pierwszy temat na tym forum...tak więc witam :D Od czego by tu zacząć... Po krótkim okresie z laptopem, jednak więcej frajdy sprawia mi coś więcej niż wymiana pasty czy dołożenie drugiej kości RAM.Jednak moje realia są takie, że niemogę od tak złożyć sobie PC za 2-3-4tyś złotych. Dlatego postanowiłem się własnię trochę pobawić w składnie PC oraz jego stopniowy...