Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których...
Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer -...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========Service ascidkyvi stopped successfully!Service ascidkyvi deleted successfully!File move failed. E:WINDOWSsystem32xtfkl.dll scheduled to be moved on reboot.Registry value HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftInternet ExplorerToolbar{BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655} deleted successfully.Registry key...
Uni częściowo oni i ty masz rację z powtarzaniem się że dane zasilacze z danych firm i o danej mocy siadają. Tylko że to patrzenie wynika z wpływu sugestii opinii innych na nas, do tego dochodzi że ktoś podłącza nie odpowiedni zasilacz do nie odpowiedniej konfiguracji sprzętu. Potem zdziwiony że sasilacz nie wydala i że albo on uległ uszkodzeniu albo cały...
Zamierzam niedługo zakupić kamerkęinternetową i zastanawiam się nad tą: http://sklep.optigo.pl/pricelist/item.aspx?PID=C2900555Jakie są wasze opinie ?oraz co byście powiedzili na temat tych co mają po 5 mpx...
Nie na telefon tylko na forum.Napisz na PW co to za propozycja.2.000? Troszkę za mało jak dla mnie... Przepraszam, że łamię regulamin, ale zrozum, że jeśli zacznę kłapać na lewo i prawo na czym polega rewolucyjność mojego pomysłu, to nie będzie on miał cech nowatorstwa i ktoś ten projekt najzwyczajniej mi ukradnie.Wielokrotnie sugerowałem przedstawicielom...
W tym artykule napiszę trochę o dyskach twardych,czyli jaki dysk wybrać,na co spoglądać przy zakupie i wiele innych porad.Jak część osób wie to nie tylko procesor i ram odpowiada za szybkość naszego komputera ale bardzo ważną rolę odgrywa dysk.To on zapisuje i wysyła dane do procesora,dlatego warto dokładnie przyjrzeć się ofertom dysków.1.Jakiego dysku...
Wczoraj postanowiłem zakupić kamerkęinternetową (szczególnie przeznaczoną do Skypa) tylko stanąłem przed dość dużym dylematem bo chciałem kameręz dużą ilością klatek na sek. (żeby się nie ścinała przy rozmowie) , w miarę dużą rozdzielczością matrycy , prostym w obsłudze i darmowym oprogramowaniem , i dość...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
tu masz link do mojej, całkowicie samodzielnie opracowanej strony, bez wykorzystania jakiegokolwiek szablonu. Może nie najładniejszej, niektóre komendy można zmienić na krótsze, ale będzie całkowicie legalnie.http://www.jotgie.republika.pl/I choć możesz sobie sam ściągnąć kod html przez przeglądarkę to zamieszczam niżej pełen kod tej strony (index.html)....
SemiAdder- prawa ręka pozycjoneraJeżeli chcesz skutecznie i sprawnie pozycjonować swoje serwisy internetowe. Jeżeli uważasz, że każdego dnia tracisz czas na żmudne i czasochłonne katalogowanie stron internetowych, zależy Ci na wysokich pozycjach w wynikach Google, przeczytaj bardzo dokładnie tego posta.Dla...
Ok, właśnie przeanalizowałem po części temat z forów internetowych wynika, ze NetGear nie jest dostatecznie dobry - podobno się wiesza po 30 sekundach i w ogóle net przez niego wolniej przechodzi. :|Routerów NetGear postawiłem przeszło 10 dla użytku prywatnego jak i w małych firmach. Jeszcze się nie zdarzyło - ani w...