Nieoplacalny procesor, wez lepiej e8400 minimalna roznica a cena nizsza. Co do ramu to nie bierz ddr3 jest to bez sensu. Kup 4gb szybkich ddr2 np 800mhz cl4. Karta dobra. Nie oplaca sie brac tej plyty glownej z wifi. Lepiej kup jakas tania fajna plyte do podkrecania np foxconna lub abita IP35 a karte
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...
Przyspieszanie startu systemu Windows VistaCzy nie zauważyłeś, że włączasz komputer, idziesz zrobić herbatę, po kilku minutach wracasz z herbatą, a system jeszcze się uruchamia? Są na to niezawodne sposoby, które zadziałają na 100% choćby w najmniejszym stopniu.1. Wyłączamy zbędne programy, które startują razem z systemem.Po co Ci kupa programów przy starcie? Przecież jeśli będziesz chciał...
Nie bardzo wiem jak opisać problem. Ale mam nadzieję że dzięki ewentualnej waszej pomocy w końcu uda się go rozwiązać.Compaq DeskPRO EN: Procesor 733MHz Intel Pentium 3, 386 MB RAM w trzech kościach, 20GB dysk Segate, CD-ROM, flop, podłączony do monitora 17 calowego, myszki i klawiatury i czasem karty WIFI. Dostałem go za friko ale bardzo chcę żeby...
Witam. Chciałbym kupić nowy komputer za max 5500 zł (sama stacja, bez monitora, klawiatury i myszki). Będę go używał przede wszystkim do gier oraz operacji na dużych plikach (kompresja, 4-20gb). Zdarzy mi się też nagrać jakiś filmik z gry. Chciał bym mieć jakąś kartę sieciową wifi aby nie bawić się w ciągnięcie kabli...
Witam mam do sprzedania laptopa kupiony 10 miesięcy teamu. Gwarancja jest jeszcze na 14 miesięcy, ale Asus teraz umożliwia kupno przedłużenia gwarancji. Cena jaką zapłaciłem za laptopa to 2669 zł. Do zestawu dorzucam torbę firmy Hama kupioną 2 miesiące po kupnie laptopa w cenie 150zł. Cena jaka mnie interesuje to...
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go do programu nLite (jak dojdziemy do etapu integracja sterowników). Gdy...
Huawei E5 (E5830)Modem posiada:Wyświetlacz OLEDWLAN 802.11 b/gHSPA (HSDPA + HSUPA) / UMTS (2100Mhz)GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900Mhz)HSDPA w wersji 7.2Mb/sHSUPA w wersji 5.76Mb/sGnazdo na kartę pamięciWaga ok. 30gDo używania modemu potrzebujemy:Kartę WiFi b/gZłącze USBSystem operacyjny: Windows XP SP2/ Vista/7/ Mac OS X 10.06Niestety pod Linuxem możemy...
Ja chce sie przyłączyć do tematu. Niestety nie jestem znawcą więc proszę o poradę.Mam 1mb neostrade, i dość słabe parametry, można powiedzieć jedne z niższych jakie mogą być niestety. Używam Sagema fast800 i chce podzielić net na dwa komputery, + możliwość w przyszłości dołączenia laptopa do sieci, więc szukam modemu adsl,switcha i acess point w jednym.Chciałbym mieć możliwość resetowania...
Witam.Tak więc po kolei. Jak rozumiem, Twoja karta wifi nie wykrywa routera? Powodem tego może być:- zła konfiguracja samej karty.- brak zgodności karty wifi z certyfikatem szyfrowania WPA - proponuje wyłączyć na początek szyfrowanie całkowicie.- nieobsługiwany tryb - karta w komputerze ma tryb 'a' a router...
coś mi się wydaje, że pomyliłeś rolę jaką ma spełniać karta wifi w kompie, ona po prostu nie może pracować w trybie AP, chcesz mieć neta tu i tam to dokup router.karta wifi nie moze odgrywac nadajnika i odbiornika??jesli tak to dalem ciala po caosci karta
WitamMam internet z Multimedia. W modemie, którzy oni udostępniają są jakieś blokady, które nie pozwalają stworzyć prostej sieci (komputer PC i laptop, na PC udostępnione połączenie, laptop połączony z PC kabelkiem).Kupiłem więc router firmy TP-LINK, model tl-wr543g.Chciałem przez kabelek doprowadzić net do PC, a za pomocą wifi do laptopa.Niestety,...
z tej pierwszej to zależy co Ci jest potrzebne. Ustawiasz sobie na jaki system. Na pewno do chipsetu, grafiki, audio. Jest ich sporo ponieważ ten model był wyposażany w użadzenia równych producentów:( Nie wiedomo do końca jakiej firmy masz np karte WiFi. Z tego względu pobierasz wszystkie sterowniki od WiFi i po...
Witam , jakies 2 tyg temu zakladalem tu temat o kupnie kompa , zostalo mi pare watpliwosci o ktore chcial bym sie zapytac . Ogolnie zestaw bedzie wygladal tak :E2160Arctic Cooling Freezer 7 ProAbit IP35-EPatriot 2gb 800mhzWD 320 GB AAKSChiftec 450Teraz pytania numer 1 : Mam kase na np. E6750 ale nawet po przeczytaniu testow itd nie wiem czy jest sens doplacac okolo 400 zl do tego procesora...