Witam oto kilka porad oraz informacji na temat tuningu telefonu Sony Ericcson FAR1. Pobieramy program FAR, oraz>pobierz Sefp<2. Po instalacji kopiujemy folder SEFP, który był razem z FARem.3. Przechodzimy do folderu Far tam gdzie go zainstalowaliśmy następnie wchodzimy do folderu ''plugins'' i wklejamy tam skopiowaną zawartość SEFP4. Następnie włączamy FAR i klikamy alt...
witam!mam pytanko. Niechcacy jak zdejmowalem obudowe to odkleila mi sie antena z se k500i i chcialbym kupic sobie nowa. I chcialbym sie was zapytac jak wymienic ta antene czy musze ja jakos podlaczac? bo koles na aukcji mi napisla ze wystarczy ja nakleic i tyle. Czy moglby mi ktos powiedziec??pozdrawiam i z gory dziekuje...
Jak w temacie kupię klawiaturę mechaniczną która nie działa/coś z nią nie tak byleby nie była zalana lub spalona.Interesują mnie wszystkie modele oprócz zalamana zm-k500Zainteresowanych proszę o pisanie w temacie lub na pwWysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
To w zupełności wystarczy to co polecałem wyżej. Nie potrzebujesz Quadro K5000 i szybszego tylko o 500mhz procesora do grafiki 2DA ten sklep szuka ludzi naiwnych którzy mają zerowe pojęcie o sprzęcie i cenach rynkowych. Ten co podałeś także nie jest Ci potrzebny.Kolego czytaj to co napisałem że na Quadro nie pograsz bo to nie są karty przeznaczone stricte...
Hej,Przymierzam się do zakupu "małego" potwora. Musi mieć dość wypasione parametry (kasa jest na stole). Myślałam o procesorze Core i7 3920XM - szybszego już chyba nie ma, karta graficzna Quadro 4000 albo 5000M.Jedyny dostępny sprzęt google znalazło tutaj: HP EliteBook 8770w B7W74EA324XX - Core i7 3920XM / 17,3 Full ...www.kuzniewski.pl › ... › HP › EliteBook › EliteBook 8770w › HPHP...
Sony Ericsson k500i... Yoistik sie zacina jak zaraza, czasami trzeba mocno nim mielic na wszystkie strony, zeby cos zrobic, lub na sile. Moze jakbym otworzyl i przeczyscil to cos by dalo nigdy mi sie nie chce...Pozatym ok... choc sa lepsze
Nokia nigdy wiecej SE nokia to nokia mniej wypasu ale pewna mialem 3 SE i 3 padly .. ( K500i , K300i , K300i - oczywiscie joysticki ) .. Teraz zbieram na 9500 comunicator tzn w mikolajki mma urodziny ]:->
Przy Ericssonie bedziesz mial najprawdopodobniej problemy z yoistikiem. A przynajmniej ja tak mam przy k500i... Ale jak pociagne mocniej w ta strone w ktora nie chce reagowac to potem dziala...Wiecej zastrzezen w sumie nie mam.Trzy razy mi spadl na ziemie i jeszcze dycha A jak z modelem k300i to nie wiem...Ps. Wlasnie mi sie przypomnialo, ze kolega ma...
Cześć,Kupiłem od znajomego klawiaturę mechaniczna zalmana pod USB i mam problem. U niego wszystko działało w porządku(przynajmniej tak twierdzi), zaś gdy podłączyłem ją u mnie to zaczynają się problemy. Gdy chcę coś napisać nie działa, czasem złapie i gdy złapie to zaczyna tworzyć ciąg liter czyli przykładowo:qwrqwqqwqweqwqwqwqwqwqwqw - I tak cały czas się ciągnie dopóki jej nie odłączę. Gdy...