witam chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu odpowiedniego softu pod R1CD001 CID49 do k610iszukałem gdzie się tylko dało(google) może mam pecha albo źle szukam, tego mi tylko brakuje, niestety nie ma tego softuw katalogu z programem seTool2lite v1.11 jeśli by ktoś posiadał dany soft to prosiłbym o link lub przesłanie na skrzynke...
Hmm nie jestem pewny na 100% ale ci którzy maja sony ericssony (nowe) jest program co zdejmuje blokade. Na stronie pisze że sprawny 100%Simlock z Sony Ericssonów (DB2020) K550i,K530i,K580i,K610 i inne...http://rapidshare.com/files/100060456/siml...b2020.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/100054603/siml...b2020.part2.rarHaslo: www.exsite.plInstrukcja po...
Z wymienionych modeli najkrócej miałem w rękach w880i,co też niewiele mogę o nim powiedzieć.Zacznę od k800i.Telefon bardzo dobry, świetny aparat.Jakość zdjęć bardzo dobra, filmów nieco gorsza.Bez problemu można pathowac, instalować nowe sterowniki(głównie do dźwięku), zmieniać oprogramowanie(byle nie CID 53).Wyświetlacz niezły.Proste przejrzyste menu.W k610i...
Witam stoje przed dylematem, dobiega koniec umowy z operatorem i czas wziasc fonik, ograniczylem sie do tych co wymieniam bo wydaja sie najlepsze z zaproponowanych, ktory wydaje sie najlepszym wyborem wedlug was?? obecnie uzywam k610i
A więc przechodzę do konkretów. Zostałem obdarowany telefonem SE K610i znalezionym w angli. Fon pochodzi z sieci "3" lecz miał w sobie kartę angielskiego orange co by świadczyło że jednak może nie ma sima ale po włączeniu pojawia się komunikat "Insetr correct USIM". I moje zapytanie co mu jest i co trzeba zrobić żeby może zaczął...
(moze ten temat juz byl, ale jestem zalamany. jak tak to przepraszam) co sie doczytalem to jest program o nazwie "setool3" tylko nie umiem znales linka by go sciagnac....moze mi ktos poda link do niego i do innych programów by sciagnac simloka z tenefonu "sony ericsson k610i" lub jakis kod
Witam.Jest mozliwosc sciagniecia sim locka w Sony Ericsson K610i obcej sieci "3"??????Jesli tak prosiłbym o wskazówki i potrzebne informacje jak to wykonac. Potrzebuje zmienic ,wgrac tez do niego polskie menu.Odpiszcie tutaj lub e mail.pozdrawiam.
witam mam dalej problem, podniosłem CID49 na CID52 ale problem jest w tym że dalej mam problemy ze znalezieniem softu pod R1CD001 patrzyłem jeszcze na top sony i tam dla tego cid'u też nie ma softuczy poprostu R1CD001 nie jest starym softem? i czy moge go zamienić na soft np. R1KG001 dla CID52 a jak tak to w jaki sposób? a jeżlei nie to czy mógłbyś mi pomóc w znalezieniu softu dla...