AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72.Nokia E72 - Aukcja na AllegroStan telefonu oceniam na bardzo dobry / idealny. Na ekranie założona jest folia zabezpieczająca, drugą, zapasową, dodaję do zestawu.Telefon nie posiada blokady simlock.Działa w pełni bezproblemowo i...
NO ale z N76 nie idzie ściągnąć simlocka tym programem bo wogóle ma inny kabel daje read phone to sie zaraz program zawiesza ;/ja mam n73 i tez mi sie zawiesza kiedy wybieram read phone. ale ja mam [beeep]a viste :/ co robic? pozdromam pytanie ten program nie chce sie zainstalowac pisze "Unable to open COM...
Witam,mam do sprzedania Nokię N9.Wersja Black, z 16 GB pamięci.Jest nowy - został tylko raz wyciągnięty z pudełka.Niestety nie spodobał się nowej właścicielce.Stan oceniam na idealny.Telefon nie posiada blokady sim-lock.Gwarancja jest ważna 24 miesiące, dokładnie do 14.03.2014.Zestaw zawiera wszystko to co oryginalnie: telefon ...
Co zrobić gdy przy zdejmowaniu simlocka w Nokii 6103 pojawia się komunikat "nie można cofnąć ograniczeń"?Jeżeli ściągałeś simlocka za pomocą kodów i podałeś już 5 razy zły kod tzn. pojawia się komunikat "nie można cofnąć ograniczeń" to teraz możesz zdjąć...
Nokia BB5 Unlocker *NAJNOWSZA WERSJA! czyli tak jak pisze można ściągnąć simlock w nokii 6300, ale mam pytanko, czy być może nie ma być inny kabel niż DKU-5 bądź też CA-42? ponieważ jak wpisuję na allegro te modele i dodatkowo
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia 6303 Classic.Stan telefonu oceniam na bardzo dobry, jest w 100% sprawny, jedynie na tylnej pokrywie istnieją lekkie przetarcia.Telefon posiada simlock sieci Plus, jest na gwarancji do 2011-10-09. Był on używany tylko do rozmów i wiadomości sms, bateria trzyma około 6-7 dni.W...
To znowu ja ze swoimi chorymi przemy?leniami:Chcia?em poda? pare nazw programów oraz troche linków które by? mo?e u?atwia ?ycie posiadaczom telefonów o markach które poda?em. Sa to programy ktore nie zawsze maja w nazwie nazwe telefonu dlatego ciezko czasem dotrzec do tych dobrych programikow Zacznijmy od sterownika pod kabel USB (com nie wymaga...
Jak w tytule mam na sprzedanie dwie Nokie (N70 ME i 6630) oraz Sony Ericssona K800i.Wszystkie telefony są używane. Poniżej fotki telefonów przedstawiają dokładny wygląd. Opis funkcji każdy może spokojnie znaleźć w internecie.Do każdego telefonu jest ładowarka. Angielska + przejsciówka a do SE normalna z polskim wejściem. 1. ...