Skocz do zawartości

kabelek usb do lg ke970

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: kabelek usb do lg ke970

Kindle, który nie wyświetla się na PC

Witam,zacznę od tego, że przejrzałam już chyba z milion stron z poradami i nic, więc dlatego piszę tutaj może ktoś będzie wiedział jak ten problem naprawić.Mianowicie jestem posiadaczem Kindla 3 generacji. Początkowo wszystko ok - wgrywanie książek - podpinam kabelek USB otwieram folder przesyłam i czytam, banał....

Kindle, który nie wyświetla się na PC

Witam,zacznę od tego, że przejrzałam już chyba z milion stron z poradami i nic, więc dlatego piszę tutaj może ktoś będzie wiedział jak ten problem naprawić.Mianowicie jestem posiadaczem Kindla 3 generacji. Początkowo wszystko ok - wgrywanie książek - podpinam kabelek USB otwieram folder przesyłam i czytam, banał....

Problem z działaniem komputera

Witam serdecznie,Niecały miesiąc temu zakupiłem w pewnym internetowym sklepie podzespoły komputerowe wraz z ich montażem .Jak tylko przyszedł komputer po odpaleniu zaczęły dziać się rzeczy niesłychane , komputer zawieszał się przy kilku procesach np. odpalony launcher i przeglądarka ,dodatkowo nie wyłączał się ( cały czas był niebieski ekran z napisem wyłączanie ) , przycisk resetu wogóle nie...

[sprzedam] Wzmacniacz słuchawkowy FiiO E09k wawa ideal jak nowy

Witam.Sprzedam wzmacniacz słuchawkowy marki FiiO, model E09K QOGIR. Stan wizualny = nowka (jak chwilę po wyjeciu z pudelka), zero jakichkolwiek rysek itp sladow uzytkowania. Dołączan pełen komplet, oryginalne pudelko, papiery (instrukcja obsługi itp), zasilacz sieciowy, kabelek USB, cztery silikonowe nóżki. Sprzęt...
  • Giełda
  • napisane 06 11 2014 20:40
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2223

Huawei Honor 7 - LTE 5,2" 3 GB gray + gwarancja + karta 16 GB DualSIM

Witam,mam do sprzedania telefon Huawei Honor 7.Nie jest to wersja Lite, lecz znacznie bogatsza wersja!Gwarancja do 18.11.2017, polska dystrybucja. https://www.olx.pl/oferta/huawei-honor-7-lte-5-2-3-gb-gray-gwarancja-karta-16-gb-dualsim-CID99-IDiX2jl.html Smartfon obsługuje dwie karty SIM w tym także LTE.Posiada 16 GB pamięci wbudowanej i 3 GB pamięci RAM.Gratis do zestawu dorzucam...
  • Giełda
  • napisane 26 11 2016 23:24
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1448

Zacinanie się komputera + Problem z ładowaniem przez USB

Czy przy wykonywaniu zwykłych czynności na komputerze wykluczając używanie internetu też wszystko idzie tak wolno? Ctrl+ALt+Del i sprawdzić co najbardziej obciąża procesor/pamięć/dysk. Wykonaj pełny skan np AV Eset Online.Niestety ale nic nie zamula komputera . Przeglądarka ma 100 000 kb 14 % . Wykluczam wszystkie inne aplikacje wszystko działa szybko . Ale chyba mogę wiedzieć co może być...

Zacinanie się komputera + Problem z ładowaniem przez USB

Witam.Mam ciągły problem. Mam prawie nic włączone tylko rzeczy z procesów systemowych , i gdy uruchomię przeglądarkę to tak mi komputer zamula że masakra ! Nawet na facebooka nie da się żyć. a żeby się ten facebook załadował mija 10 , 15 , 20 , 30 ,45 minut i dopiero po godzinie to się załaduje ! A youtube to 2 godziny się ładuje ! To nie możliwe ! Komputer Acer Aspire 5737Z Druga sprawa...

[Sprzedam] LG Nexus 5 - Android 4.4 - ideał gwarancja folia

Witam,mam do sprzedania telefon LG Nexus 5, jest to wersja 16 GB.Stan telefonu oceniam na... idealny, tak, to dobra ocena.Gwarancja ze sklepu do 14.02.2016. http://allegro.pl/lg-nexus-5-android-4-4-ideal-gwarancja-folia-i4234991088.html Telefon jest zadbany, nigdy nie upadł, na dodatek od nowości ma założoną folię 3MK Matte która redukuje ślady po odciskach i refleksy świetlne....
  • Giełda
  • napisane 14 05 2014 10:54
  • Wyświetlenia: 3163

[Sprzedam] Nokia Lumia 720 - komplet, gwarancja, etui, ideał

Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 720.Telefon jest w stanie bardzo dobrym / idealnym, brak rys czy jakichkolwiek uszkodzeń.Używany bardzo sporadycznie, zawsze w etui jakie jest dołączone do kompletu. http://allegro.pl/nokia-lumia-720-komplet-gwarancja-etui-ideal-i3726392140.html Gwarancja producenta do 2015-06-20 Jedyne czego potrzebuje telefon to nowy właściciel :) W...
  • Giełda
  • napisane 20 11 2013 23:54
  • Wyświetlenia: 3293

Compal FL90 i problem z grafika GF 8600M (?)

Problem raczej poważny bo obawiam się najgorszego. Compal FL90, leciwy bo już 5 rok leci. Rok temu dokladnie w grudniu padło mi podświenie matrycy, która notabene wymieniałem jakieś 1,5 roku wcześniej, więc zdecydowałem się na to aby ja wymontować całkowicie z kadłubka i dokupić monitor zewnętrzny Benq 21,5cala, HDL coś tam, modelu nie pamiętam a pisze to z pracy, więc nie mam jak sprawdzic...
  • Notebooki
  • napisane 19 12 2012 12:19
  • Wyświetlenia: 3361

[sprzedam] Nokia E72 - zestaw, stan idealny

Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72.Nokia E72 - Aukcja na AllegroStan telefonu oceniam na bardzo dobry / idealny. Na ekranie założona jest folia zabezpieczająca, drugą, zapasową, dodaję do zestawu.Telefon nie posiada blokady simlock.Działa w pełni bezproblemowo i niezawodnie. Bateria trzyma około 5-10 dni, w zależności od tego, jak intensywnie używamy funkcji biznesowych.Telefon pochodzi...
  • Giełda
  • napisane 06 09 2012 11:45
  • Wyświetlenia: 2690

[SPRZEDAM] LG E900 - Windows Phone, zestaw, gwarancja

Witam,mam do sprzedania LG E900 w naprawdę bardzo bogatym zestawie.Telefon posiada system Windows Phone 7.5 Mango w języku polskim, nie posiada blokady simlock.Gwarancja producenta do 26.10.2013.Stan oceniam na bardzo dobry / idealny - telefon był zawsze noszony w silikonowej osłonie, która jest dołączona do zestawu. Na wyświetlaczu oraz tylnej klapce znajdują się oryginalne folie.Na folii na...
  • Giełda
  • napisane 12 07 2012 15:09
  • Wyświetlenia: 1801

Samsung Nexus S - komplet, ideał, gwarancja, ICS

Witam,mam do sprzedania telefon Samsung Nexus S i9023.http://allegro.pl/samsung-nexus-s-i9023-komplet-gwarancja-ideal-i2432979557.htmlTelefon w 100% sprawny, stan idealny.Gwarancja producenta do 23.02.2014.Jest to wersja z ekranem SLCD tj. bez ziarna PenTile, dającym bardzo ostry obraz i świetną widoczność nawet w słoneczne dni.Nexusy to telefony tworzone z udziałem Google, posiadają więc...
  • Giełda
  • napisane 19 06 2012 17:56
  • Wyświetlenia: 2677

[Sprzedam] LG E900 - mega-zestaw, gwarancja, Windows Phone

Witam,mam do sprzedania LG E900 w naprawdę bardzo bogatym zestawie.Telefon posiada system Windows Phone 7.5 Mango w języku polskim, nie posiada blokady simlock.Gwarancja producenta do 26.10.2013.Stan oceniam na bardzo dobry / idealny - telefon był zawsze noszony w silikonowej osłonie, która jest dołączona do zestawu. Na wyświetlaczu oraz tylnej klapce znajdują się oryginalne folie.Na folii na...
  • Giełda
  • napisane 11 05 2012 11:55
  • Wyświetlenia: 2367