Witam,zacznę od tego, że przejrzałam już chyba z milion stron z poradami i nic, więc dlatego piszę tutaj może ktoś będzie wiedział jak ten problem naprawić.Mianowicie jestem posiadaczem Kindla 3 generacji. Początkowo wszystko ok - wgrywanie książek - podpinam kabelekUSB otwieram folder przesyłam i czytam, banał....
Witam,zacznę od tego, że przejrzałam już chyba z milion stron z poradami i nic, więc dlatego piszę tutaj może ktoś będzie wiedział jak ten problem naprawić.Mianowicie jestem posiadaczem Kindla 3 generacji. Początkowo wszystko ok - wgrywanie książek - podpinam kabelekUSB otwieram folder przesyłam i czytam, banał....
Witam serdecznie,Niecały miesiąc temu zakupiłem w pewnym internetowym sklepie podzespoły komputerowe wraz z ich montażem .Jak tylko przyszedł komputer po odpaleniu zaczęły dziać się rzeczy niesłychane , komputer zawieszał się przy kilku procesach np. odpalony launcher i przeglądarka ,dodatkowo nie wyłączał się ( cały czas był niebieski ekran z napisem wyłączanie ) , przycisk resetu wogóle nie...
Witam,mam do sprzedania telefon Huawei Honor 7.Nie jest to wersja Lite, lecz znacznie bogatsza wersja!Gwarancja do 18.11.2017, polska dystrybucja. https://www.olx.pl/oferta/huawei-honor-7-lte-5-2-3-gb-gray-gwarancja-karta-16-gb-dualsim-CID99-IDiX2jl.html Smartfon obsługuje dwie karty SIM w tym także LTE.Posiada 16 GB pamięci wbudowanej i 3 GB pamięci RAM.Gratis do zestawu dorzucam...
Czy przy wykonywaniu zwykłych czynności na komputerze wykluczając używanie internetu też wszystko idzie tak wolno? Ctrl+ALt+Del i sprawdzić co najbardziej obciąża procesor/pamięć/dysk. Wykonaj pełny skan np AV Eset Online.Niestety ale nic nie zamula komputera . Przeglądarka ma 100 000 kb 14 % . Wykluczam wszystkie inne aplikacje wszystko działa szybko . Ale chyba mogę wiedzieć co może być...
Witam.Mam ciągły problem. Mam prawie nic włączone tylko rzeczy z procesów systemowych , i gdy uruchomię przeglądarkę to tak mi komputer zamula że masakra ! Nawet na facebooka nie da się żyć. a żeby się ten facebook załadował mija 10 , 15 , 20 , 30 ,45 minut i dopiero po godzinie to się załaduje ! A youtube to 2 godziny się ładuje ! To nie możliwe ! Komputer Acer Aspire 5737Z Druga sprawa...
Witam,mam do sprzedania telefon LG Nexus 5, jest to wersja 16 GB.Stan telefonu oceniam na... idealny, tak, to dobra ocena.Gwarancja ze sklepu do 14.02.2016. http://allegro.pl/lg-nexus-5-android-4-4-ideal-gwarancja-folia-i4234991088.html Telefon jest zadbany, nigdy nie upadł, na dodatek od nowości ma założoną folię 3MK Matte która redukuje ślady po odciskach i refleksy świetlne....
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 720.Telefon jest w stanie bardzo dobrym / idealnym, brak rys czy jakichkolwiek uszkodzeń.Używany bardzo sporadycznie, zawsze w etui jakie jest dołączone do kompletu. http://allegro.pl/nokia-lumia-720-komplet-gwarancja-etui-ideal-i3726392140.html Gwarancja producenta do 2015-06-20 Jedyne czego potrzebuje telefon to nowy właściciel :) W...
Problem raczej poważny bo obawiam się najgorszego. Compal FL90, leciwy bo już 5 rok leci. Rok temu dokladnie w grudniu padło mi podświenie matrycy, która notabene wymieniałem jakieś 1,5 roku wcześniej, więc zdecydowałem się na to aby ja wymontować całkowicie z kadłubka i dokupić monitor zewnętrzny Benq 21,5cala, HDL coś tam, modelu nie pamiętam a pisze to z pracy, więc nie mam jak sprawdzic...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72.Nokia E72 - Aukcja na AllegroStan telefonu oceniam na bardzo dobry / idealny. Na ekranie założona jest folia zabezpieczająca, drugą, zapasową, dodaję do zestawu.Telefon nie posiada blokady simlock.Działa w pełni bezproblemowo i niezawodnie. Bateria trzyma około 5-10 dni, w zależności od tego, jak intensywnie używamy funkcji biznesowych.Telefon pochodzi...
Witam,mam do sprzedania LG E900 w naprawdę bardzo bogatym zestawie.Telefon posiada system Windows Phone 7.5 Mango w języku polskim, nie posiada blokady simlock.Gwarancja producenta do 26.10.2013.Stan oceniam na bardzo dobry / idealny - telefon był zawsze noszony w silikonowej osłonie, która jest dołączona do zestawu. Na wyświetlaczu oraz tylnej klapce znajdują się oryginalne folie.Na folii na...
Witam,mam do sprzedania telefon Samsung Nexus S i9023.http://allegro.pl/samsung-nexus-s-i9023-komplet-gwarancja-ideal-i2432979557.htmlTelefon w 100% sprawny, stan idealny.Gwarancja producenta do 23.02.2014.Jest to wersja z ekranem SLCD tj. bez ziarna PenTile, dającym bardzo ostry obraz i świetną widoczność nawet w słoneczne dni.Nexusy to telefony tworzone z udziałem Google, posiadają więc...
Witam,mam do sprzedania LG E900 w naprawdę bardzo bogatym zestawie.Telefon posiada system Windows Phone 7.5 Mango w języku polskim, nie posiada blokady simlock.Gwarancja producenta do 26.10.2013.Stan oceniam na bardzo dobry / idealny - telefon był zawsze noszony w silikonowej osłonie, która jest dołączona do zestawu. Na wyświetlaczu oraz tylnej klapce znajdują się oryginalne folie.Na folii na...