WitamNiedawno zmieniłem system na stary dobry XP 32-bit Pro. Po instalacji jednak sterowników oraz kilku uaktualnień do flash playera i mozilii komputer zaczął wolniej chodzić, zwykłe youtube się często wiesza i niektóre strony nie chodzą w pełni. Być może to wina flash playera, który gryzie się z przeglądarką bądź nowego oprogramowania do karty graficznej. Poniżej zrzut z OTL:KOD z OTL.txtOTL...
Witam,mam na sprzedaż używaną, zakupioną już jako używaną w grudniu 2012 roku kartę graficzną ATI AMD Radeon Gainward HD4850 sprawną w 100%. Bez problemu ruszały na niej gry takie jak GTA IV czy FIFA 14, ale kto jest zainteresowany ten zna możliwości tej karty. W zestawie znajduje się sama karta wraz z nakładką na...
WitamMoja konfiguracja sprzętowa :Procesor : Intel Dual-Core E2180Płyta główna - Asus P5GZ-MXRAM - 512 MB DDR2-667 oraz 512 MB DDR2-533Zasilacz - Fortron FSP350-60MDMBios - najnowszy dla tej płyty - 0901Na tej płycie posiadam zintegrowaną kartę intel (dno) postanowiłem więc kupić nową kartę na PCI-E, kupiłem RADEONA HD 3850 256 mb. Podłączyłem ją, dołączyłem dodatkowe zasilanie 6pin od...
Witam Was wszytkich. Zarejestrowałem się tu po to, aby dowiedzieć się trochę na temat pewnego zestawu komputerowego. Chodzi mi głównie o to, żebyście mi powiedzieli czy taki zestaw jest dobry do gier. Wypiszę teraz gry jakie mie interesują i bardzo bym Was prosił o to, żeby zostawić komentarze z informacją na jakich ustawieniach (detalach) mi dana gra pójdzie. Oto gry: Pes 2013,
Witam.Zamienie Ps Vita + Htc Wildfire za dobrego kompa do bf3Ps Vita stan idealny (jak nowa),Fifa fottball 2012,karta 4gb,etui,papiery,gwarancja itpHtc Wildfire stan bardzodobry,caly czas folia na wsywietlaczu,papiery,pudelko itp.http://http://img801.imageshack.us/img801/2320/2233191954.jpg...
CześćChciałbym złożyć sobie nowy komputer, który służyłby do gier i pracy kilku programów graficznych. Jednak postęp technologiczny szybko idzie do przodu i w pewnym momencie przestałem interesować się sprzętem komputerowym, nowinkami, itd. Krótko mówiąc jestem w tym momencie zielony jeżeli chodzi o dobór sprzętu, dlatego chciałbym prosić Was o pomoc w dobraniu podzespołów. Kwota w której...
Odradzam ci zakup konsoli sam posiadam PS 3 i wiem że to był błąd dlaczego . . . . Ceny gier i to tych nowych przekracza możliwości finansowe nie jednego gracza porównanie - - - -Fifa2012 PC 112zł w Media u nas a na PS 3 199zł widać różnice ja może ją kupie dopiero za jakieś 6-9 miesięcy wtedy będzie kosztowała...
2) SystemLookSystemLook 30.07.11 by jpshortstuffLog created at 09:37 on 22/08/2012 by AdministratorAdministrator - Elevation successful========== reg ==========[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}](No values...
AvengerLogfile of The Avenger Version 2.0, (c) by Swandog46http://swandog46.geekstogo.comPlatform: Windows XP*******************Script file opened successfully.Script file read successfully.Backups directory opened successfully at C:\Avenger*******************Beginning to process script file:Rootkit scan active.No rootkits found!Folder "C:\Documents and Settings\All...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
Chciałbym zaprezentować dziś platformę, którą miałem okazję przetestować. Jest to jeden z najpopularniejszych obecnie modeli płyt głównych z niższego segmentu oparty na chipsecie Intel B75. Oto GA-B75-D3V od firmy Gigabyte.Płyta ta dzięki wielu interesującym funkcjom i wyposażeniu (o czym niżej) oraz niskiej cenie nadaje się świetnie jako podstawa taniego lecz wydajnego komputera nadającego...
Natural Selection 2Już od dawna nie miałem okazji obcować z naprawdę dobrym FPSem w klimatach science fiction. Jedni teraz zapytają: A co z Call of Duty ?!- Ja już tę serię dawno skreśliłem... Może Battelfield produkcji Electronic Arts podejmie się wkrótce tej tematyki? Któż to wie, ale odpowiedzmy sobie na pytanie, czy nie jesteśmy już znudzeni tą oklepaną formą rozgrywki? Bieganie,...
Nie znam się na tym a lapek mi coś szwankuje...ComboFix 13-01-17.04 - Wilu 2013-01-24 16:21:58.1.2 - x86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.48.1045.18.2046.1107 [GMT 1:00]Uruchomiony z: d:\documents and settings\Wilu\Pulpit\ComboFix.exe..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Usunięto )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..d:\documents and...