Skocz do zawartości

karta realtek rtl8139 family pci fast ethernet nic sterowniki nie działa modem z netii

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: karta realtek rtl8139 family pci fast ethernet nic sterowniki nie działa modem z netii

[ster] Problem z znalezieniem i dospasowaniem sterowników

Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji sterowników...
  • Archiwum
  • napisane 04 07 2007 21:50
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 8463

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11742

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

Problemy z chello (turbo)

Witam. Jestem nowy. Myślę, że dostanę szybką pomoc Pozdrawiam i wracam do tematu.Witam. Korzystam z internetu Internet Turbo (dawniej chello plus). Jak było jeszcze chello plus to miałem stary komputer: PIII 750MHz, 512MB SDRam, FX 5200, ECS-P6Bat-ME, i kartę sieciową 3COM Etherlink 3C905C-TX-M. Na samym początku po założeniu internetu w ogóle nie znałem się w tej dziedzinie (4lata temu...

Tnące się filmiki w przeglądarce m.in youtube

Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi...

Samoistne restartowanie komutera

Witam mam problem z resetowaniem się komputera. Reset następuje w różnych okolicznościach.Gdy gram ,gdy przeglądam internet czy robie coś innego.Dużo szukałem i próbowałem ,aby rozwiązać ten problem lecz najwyraźniej wszystko na nic.Zainstalowałem program EVEREST Home Edition ,który pokazywał temperaturę plyty glównej75+°C ,zainstalowalem program AIDA64...

Internet nie dziala - Netia

Internet sie wylacza, Netia juz 2 sposoby proponowala, lecz teraz one nie dzialaja i oni nie maja pomyslu jak mi pomoc.Karta sieciowa:Realtek RTL8139 Family PCI...

Sieć LAN nagle przestała działać.

Witam.Mam małą sieć LAN w domu (2 komputery). Siedzę sobie wczoraj przed kompem(host). W pewnym momencie przychodzi brat i mówi: "nie ma neta na drugim kompie". Wyłączyłem zaporę - nie pomogło, zrestartowałem komputer - to samo...Komputery są połączone kablem krosowanym. Utworzona jest siec LAN i włączone jest udostępnianie połączenia internetowego. Na komputerze mającym bezpośrednie...

Sprawdź czy dobry zestaw złożyłeś

Witam zmieniłem karte graficzna w swoim kompie i zaczeły sie problemy sprzet nie jest za nowy właczam gre i komp sie wyłacza ale najpierw pokazuje sie niebieski obraz lub zacia sie gra i wyskakuja czrwone kwadraciki i zawiecha. to mój sprzet:Time of this report: 9/29/2008, 18:01:23 Machine name: MACIEJ-48838433 Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek...

[Zamienię] PC na laptopa

Witam. Zamienię PC na laptopa.Kontakt:GG - 32905726PS: Parametry sprzętu:System Operacyjny MS Windows XP Professional 32-bit Dodatek Service Pack 3 Data Instalacji: 06 August 2009, 21:48 Numer Seryjny: [WYCIĘTY] Windows Security Center Firewall Enabled Antivirus DisabledCPU AMD Duron Rdzenie 1 Wątki 1 Nazwa AMD Duron Nazwa Kodowa Spitfire Obudowa Socket A...
  • Giełda
  • napisane 19 01 2011 01:08
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1500

Problem ze znalezieniem sterowników do karty dźwiękowej

Witam dzisiaj sobie chciałem zrobić format, wszystko ładnie pięknie zrobione a tu patrze niema sterowników do karty dźwiękowej próbowałem zaaktualizować ale niestety nie znajduje mi sterowników więc nie wiem co robić i napisałem tutaj:potrzebuje poprostu sterowników ale nie mogę...
  • Archiwum
  • napisane 01 08 2007 00:30
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 7040

Ulepszenie komputera

To czyli opłaca się dokupywać te części które wymieniłem powyżej ? bo już się pogubiłem O zasilaczu pomyślałem tylko po prostu nie dałem linka P.S Oto raport Everesta--------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Komputer: System operacyjny ...

Logi - Ścinanie komputera

Nie widziałem potrzeby zakładania nowego tematu. Dziś rano włączyłem menadżer zadań (włączona była tylko safari z forum), a tam 100% miałem użycie procka, później pulpit (migały ikony), tak jakby ktoś cały czas go odświeżał (miałem juz tak, otworzyłem byle jaki folder i...