Skocz do zawartości

kierowca watson cam 44053d

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: kierowca watson cam 44053d

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...

Instrukcja obsługi słonia

INSTRUKCJA OBSŁUGI SŁONIA INDYJSKIEGO POJEDYNCZEGO© Najlepsza ze wszystkich instrukcji obsług słonia indyjskiego pojedynczegoElephant UserJest to rzecz, którą każdy młody posiadacz słonia indyjskiego pojedynczegoposiadać powinien.Świat słoniaSłoń indyjski pojedynczy, jak sama nazwa wskazuje, jest zwierzęciem stadnym,żyjącym w Afryce. Egzemplarze żyjące w Polsce są przeważnie...

Test ( review ) Gigabyte GTX 460 768MB

Witam.Chciałbym Wam przedstawić recenzje karty GTX460.Jest to model firmy Gigabyte po OC z chłodzeniem Windforce. Karta wyposażona w 768MB pamięci DDR5. Karty jest z tej samej półki cenowej i wydajnościowej co HD5830. Miała premierę w lipcu 2010r. Średnia cena GTX460 to 570zł firmy Palit.. Ja za swój egzempalrz zapłaciłem 628zł w jednym z lepszych sklepów internatowych.Specyfikacja karty...

Zacinanie i spowolnienie PC

Nie wiedziałem co wkleić więc wkleję wszystkoOTL logfile created on: 2010-04-02 13:06:31 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.37.3 Folder = D:\pobraneWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Zestaw komputerowy Z97 - MSI GTX 750Ti - Monitor 27" Samsung S27D590PS

Witam, zestaw komputerowy jednostka centralna + monitor, klawiatura, głośniki, dwie myszki komputerowe + podkładka. Sprzedaję ponieważ ze względu na prace - kierowca zawodowy nie mam czasu z niego za bardzo korzystać, nie ma mnie po kilka tygodni w domu. Całość praktycznie stoi nie używana od momentu zakupu 5 grudnia 2014, zestaw zakupiony z myślą o...
  • Giełda
  • napisane 29 07 2016 18:11
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1700

Zdjęcia UFO, jakich nie widział świat

Prawdopodobnie najlepsze zdjecia ufo jakie zostaly zrobione na ziemiJest niedziela, 8- my stycznia 2006 roku. Dwójka mężczyzn wraca z wesela. Obaj proszą o zachowanie anonimowości, więc będziemy tylko używali imion – pan Maciej (65 l.) kieruje, zaś obok niego siedzi pan Zbyszek (60 l.). Atmosfera w samochodzie wesoła, pasażer jest jeszcze na „ostrym rauszu”. I istotna sprawa...
  • Paranormalne
  • napisane 06 03 2006 17:30
  • Odpowiedzi: 99
  • Wyświetlenia: 105406

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File not found: rdpclip""HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" "" ""+ "Acer ePower Management" "ePowerTray" "Acer...

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Zerknij raz jeszcze jak możesz, bo wyżej nie uruchomiłem programu jako administrator."HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File not found: rdpclip""HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" ...

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Log z usuwania OTL zaraz wstanie z autorunsaAll processes killed========== OTL ==========64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted successfully.64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted...

Logi - Dziwne zjawiska

okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...

Logi - Dziwny toolbar {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3}

Proszę o sprawdzenie poniższych logów.HijackThis:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 10:52:19, on 2007-10-13Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...

Oferty Pracy!

Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu poszukuje osób zainteresowanych pracą. Na stanowiska:Konsultant SAP BASIS ( praca zdalna – południowa część Polski )Konsultant SAP BI (  praca zdalna – południowa część Polski )Konsultant SAP PI/ABAP ( praca zdalna – południowa część Polski )Hardware Engineer ( woj....
  • Ogłoszenia
  • napisane 30 07 2014 10:06
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1714

Logi - Kilkusekundowy czarny ekran

Jakiś miesiąc temu przeinstalowywałem Windowsa a dwa tygodnie temu pojawił się taki problem :Gdy włączam komputer pojawia się czarny ekran trwa od kilkunastu sekund do minuty potem pojawia sie obraz windowa czyli to :Kliknijpo tym gdy już się załaduje znów pojawia się czarny ekran który też trwa od kilkunastu sekund do...

Filmik - Tworzenie filmu pulpitu - Jaki program

Przetestuj:AviScreen Classic 1.3 (Freeware) - http://www.bobyte.com/BB FlashBack 1.5.3 - http://www.bbsoftware.co.uk/BBFlashBack.aspxCamtasia Studio 4 - http://www.techsmith.com/camtasia.aspDesktop Screen Record 5.0 - http://www.recordscreen.com/Easy Screen Recorder 1.2 - http://www.easyscreenrecorder.com/Hyper
  • Oprogramowanie
  • napisane 21 01 2009 22:38
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 3249