Skocz do zawartości

klawiatura 1201n kup

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: klawiatura 1201n kup

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

Sprzedam Klawiaturę Razer Deathstalker Ultimate

Witam wszystkim  Do sprzedania mam futurystyczną gamingową klawiaturę firmy Razer Deathstalker UltimateKlawiatura kupiłem niemal rok temu w sklepie proline.pl (2015-07-20) - czyli nie jakiś szrot, z którym człowiek użera się jeśli coś się stanie ze sprzętem. 
  • Giełda
  • napisane 02 09 2016 18:53
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 4623

Jaka klawiatura do Tv i tabletu

Witam ostatnio kupiłem Tv Samsung UE40ES6800 i Tablet Shiru shogun 10, chodzi mi głównie o korzystanie ze Smart Tv w telewizorze(ale i w tablecie też) i do tego potrzebuję jakieś klawiatury bezprzewodowej z touchpadem na allegro znalazłem kilka klawiatur ale sprzedawcy nie...

Jaką klawiaturę ?

Chcę kupić klawiaturę. Zastanawiam się nad wyborem klawiatury, czy kupić klawiaturę normalną ( http://www.komputronik.pl/Klawiatury/MODEC...pelny,id,33306/ ) czy...

Klawiatura dla gracza

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 5 - Sklep internetowy Agito.plNie ma sensu kupować takiej ani proponowanej przez Asassina , ponieważ to są pieniądze w błoto.Dobra gamingową klawiaturę można dostać za od ~ 300plnKlawiatury Thermaltake - Sklep internetowy Agito.pl...

HTC Magic

1. Wprowadzenie:Witam, postaram się opisać dla was smartfon HTC Magic, który wszedł na rynek w maju 2009 roku. Telefon jest następcą HTC Dream znanego również jako era g1, jednak został pozbawiony klawiatury sprzętowej. Długo zastanawiałem się jaki telefon ...

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK + akcesoria BCM

Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y Gaming Mouse Mat. 3. Mysz: Lenovo Y Gaming Precision Mouse. 4. Słuchawki: Lenovo Y Gaming...
  • Giełda
  • napisane 21 12 2016 18:23
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2251

Laptop do 2500zl (i do Linuksa)

Witam, przymierzam się do zakupu nowego laptopa do 2500zl na studia (informatyczne), który będzie służył do programowania, internetu, małych wirtualizacji, może czasami mało wymagających gier. Będę pracował na Linuksie, wiec systemu nie potrzebuje. Lapek będzie sporo podróżował (dom <-> uczelnia), ale niekoniecznie będzie używany w czasie podróży....

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...

Co Najpierw

Witam Mam Mały dylemat dot. Nowego Komputera mianowicie chodzi o to że cały zestaw, który chcę kupić kosztuje nie całe 3 tyś złoty obecnie posiadam 600 zł i chciał bym wydać to na 1-2 podzespoły tylko nie wiem jakie. Zespoły które chcę kupić chciałbym włożyć je do starego kompa. I nie wiem od czego zacząć.O to...

Poradnik o pamięci - czyli co, jak i dlaczego

Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
  • Pamięci RAM
  • napisane 24 01 2015 03:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 13583

[sprzedam] komponenty komputerowe

Witam. Sprzedam części z mojego zestawu. Na każdą z części posiadam paragon, jest więc gwarancja, z reguły 2 lub 3-letnia liczona od momentu zakupu. Większość z komponentów została zakupiona we wrześniu lub październiku 2013. Monitor kupiłem w listopadzie, a kartę graficzną w...
  • Giełda
  • napisane 15 03 2014 11:08
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2511

[poradnik] Używanie komputera z systemem Windows XP bez używania klawiatury.

W tym poradniku dowiemy się jak używać systemu Windows Xp bez użycia klawiatury, która np. nam się zepsuła i nie możemy jej teraz kupić. Oto rozwiązanie problemu: 1. Klikamy Start -> Programy -> Akcesoria -> ułatwienia dostępu -> Klawiatura ekranowa.2. Na dole...
  • Windows XP
  • napisane 29 10 2012 15:30
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 5661

Niskoprofilowa klawiatura do 150zł

Moja obecna klawiatura to koszmar, przyciski się zacinają, spacja lata jakby miała parkinsona i w ogóle jest ble.Dlatego też postanowiłem zainwestować w coś nowego. A że nie mam bladego pojęcia na temat klawiatur to postanowiłem się zapytać co kupić. ...