Witam,Na co dzień pracuję jako fotograf i grafik. Nie mam za bardzo obeznania w kwestii sprzętowej więc za wszelkie uwagi odnośnie niżej przedstawionej konfiguracji będę wdzięczny.Pracuję często na bardzo dużych plikach po kilka, kilkanaście i kilkadziesiąt GB. Najczęściej jest to photoshop cs6, lightroom4, SNS HDR, PtGui, KrPano i kilka jeszcze innych programów do grafiki. W przyszłości chce...
Chciałbym zapytać czy ktoś z Użytkowników forum posiada wspomnianą w temacie klawiaturę:Logitech Wireless IlluminatedK800 ?Po długich namysłach dzisiaj postanowiłem zakupić opisywaną ...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim...
Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...
RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat w tylnej obudowie. Świetnie wygląda, przy innych szarych, prawie, że...
Witam.Poniewaz mam problem z resetowaniem w swoim HTC Desire i serwis Regenersis nie chce naprawic i pewnie bede musial telefon odeslac do Kanady tam gdzie kupiłem, chce kupic sobie nowy telefon.Ostatnio w miare dobre doświadczenia mam z SE K800i. Ale oddałem bratu i chce coś nowego. Cenowo aż tak się nie ograniczam oby telefon był dla mnie...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja...
Dziś kupiłem nową klawiaturę do kompa Logitech Illuminated Keyboard.odłączyłem starą klawiaturę i podłączyłem do tego samego usb nową klawiaturę system zainstalował...
Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...
Następnym razem jak będziesz pisał posta to używaj znaków przestankowych bo się tego czytać nie da.Widziałbym coś takiego:[775] Procesor Intel Pentium Dual Core E2180 2GHz 1MB 1 298.00 Płyta główna [INT][775] Płyta Asus P5B 1 316.00 Pamięć Pamięć DDR2 2x1GB PC5300 667MHz Goodram GR667D264L5/2GDC 1 209.00 Karta grafiki [PCIE] Karta GeForce 8800GTS Gigabyte 320MB Fansink...
Mam na sprzedaż biznesową wersję popularnego w Polsce i za granicą laptopa Lenovo. Czym różni się od zwykłej konfiguracji(dostępnej na innych aukcjach) już wyjaśniam:8 GB RAM DDR-3 1600Mhz (2x4GB DUAL CHANNEL)Laptop posiada aktywną blokadę Anti-Theft z modułem śledzenia oraz moduł szyfrujący TPM 1.2 Zabezpieczenie dysku na hasło, szyfrowane dokumentymoduł WWAN (sieć komórkowa...
Celdur a grałeś kiedyś w Fife i próbowałeś wykonać jakieś tricki? Tam potrzeba czasami szybko klikać przyciski i każdy z nich musi załapać Fakt może do tego jest pad, ale ja nie lubię grać na padach. No właśnie grasz na klawiaturach opartych na materiale gumopodobnym, a mechaniczne są o wiele lepsze. Sam miałem kilka ...
Ktoś może posiada Fujitsu UH552? Jest to nowy model i trudno o recenzję, miałem go w ręku przez chwilę i wydaje się OK. Też jestem ciekaw opinii o Lenovo X220 - laptop o niestandardowej matrycy 12.5 cali.Z listy laptopów wykreśliłem już:Toshiba Z830 i R830 - bardzo słaba klawiatura, skok klawiszy słąby do tego rusza...
Całe szczęście, że za granicą w modzie jest rozkręcanie laptopów zaraz po zakupie i wykonanie bardzo "wnikliwej recenzji".Rozkręcenie notebooka Asus eee 1000hd Link 1 + modding klawiatury w Asus EEE: link 2. Jak widać nie potrzeba rozkręcać całej obudowy tylko:1. po kolei wszystkie bolce wcisnąć2. ostrożnie...