Od kilku tygodni mam problem z grami 3D. Podczas grania obraz nagle się zatrzymuje, ale muzyka leci dalej. Po ok. 10 sekundach zanika muzyka. Potem po ok. 2 sekundach wszytko wraca do normy. I tak co ok. 30 sekund. Cały czas. Problem ten dotyczy gier takich jak Call of Duty I i II, World of Warcraft, Company of Heroes (ale w tym wypadku rzadko się to zdarzało). Mój komputer (raport z...
Ram sprawdzalem pojedynczo i nic nie stwierdzilem nawet 3d mark 03 na full dzialal bez zarzutówpare informacji o kompie:Typ czujnika Winbond W83697HF (ISA 290h)Nazwa płyty głównej Epox 4SDA / 8K3A / 8K9A / 8KHA / 8KHM Series Temperatury Płyta główna 33 °C (91 °F)Procesor 46 °C (115 °F) Wentylatory Procesor 1795 RPM Wartości napięć Napięcie rdzenia procesora 1.58 V+3.3 V 3.26 V+5 V 4.87 V+12...
Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji sterowników od płyty głównej dowiedziałem...
Więc zgodnie z tym co pisał Brutus,użyłem tych programów i oto rezultaty(mam nadzieje że ktoś sie w tym połapie ):Pole WartośćKomputer System operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek service pack systemu operacyjnego -DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b)Nazwa komputera ....Nazwa użytkownika xyz Płyta główna Typ procesora Unknown, 1833 MHz (11 x 167) 2600+Nazwa płyty głównej ASRock...
na wstepie chciałbym zaznaczyc, że jestem nowy i pilnie potrzebuje pomocy dlatego temat moze umieszczam w zlym dziale ale nie mam zbytnio czasu przeszukiwac forum.tak więc. zakupilem pare dni temu dysk 320gb Samsung F1. przez jeden dzien działał sprawnie. potem komputer zaczał sie powoli właczac (nawet do 10min) . no spoko. ale po paru godzinach ni stad ni z owąd zaczal sie resetowac....
na wstepie chciałbym zaznaczyc, że jestem nowy i pilnie potrzebuje pomocy dlatego temat moze umieszczam w zlym dziale ale nie mam zbytnio czasu przeszukiwac forum.tak więc. zakupilem pare dni temu dysk 320gb Samsung F1. przez jeden dzien działał sprawnie. potem komputer zaczał sie powoli właczac (nawet do 10min) . no spoko. ale po paru godzinach ni stad ni z owąd zaczal sie resetowac....
Tydzień temu wujek poprosił mnie zebym poszukał mu jakiegoś dobrego sprzętu komputerowego. Dobry to u niego w tym sensie że tani i na długo hehe (marzyciel ). Oto to co złożylem:procesor-Intel Core 2 Duo E4300 405zł ( będzie podkrecany na 3 Ghz)Karta grafiki: 3 opcje1.GeForce 8600 GTS Gigabyte 256MB HDTV & DVI (PCI-E) 700zł lub2.GeForce 8600 GT - 500 zł lub ...
Jakiej mocy i firmy polecicie zasilacz do tego sprzętu ?Procesor: Intel Core i3 540, 3066 MHzPłyta główna: Gigabyte GA-P55-US3L ver.2.0Pamięć: Kingston 2x2GB DDR3-1333 - w planach wymiana na 2x4GB 1600Karta grafiki: ATI Radeon HD 5770 1GB DDR5Dysk: WDC 500GB WD5000AACS-00ZUB0Dysk: WDC WD800JB-00FMA0DVD: PHILIPS SPD6005TCzytnik kart wewnętrzny Tracer
Witam wszystkim Do sprzedania mam futurystyczną gamingową klawiaturę firmy Razer Deathstalker UltimateKlawiatura kupiłem niemal rok temu w sklepie proline.pl (2015-07-20) - czyli nie jakiś szrot, z którym człowiek użera się jeśli coś się stanie ze sprzętem. Klawiatura...
Pomocne zagadnienia, porady i sztuczki w programie MS Excel Poradnik stworzony dla wersji 2010, ale kompatybilny z innymi wersjami, jak 2007 i 2013 (niektóre polecenia mogą znajdować się w innym miejscu, ale na pewno będą w programie). Wybrane zagadnienia, które najczęściej sprawiały problemy lub były ciekawe wg kursantów biorących udział w szkoleniach programu MS...
Dzień dobry. Przegrzebałam Google za rozwiązaniem swojego problemu i niestety, wciąż go mam. Podłączyłam klawiaturę z wtykiem ps/2 poprzez przejściówkę do portu USB w komputerze. Jedyną aktywność, jaką przejawiła klawiatura, to równoczesne mignięcie diod, to wszystko. Wypróbowałam kilku rozwiązań z Google, ale...
Wstępu słów kilka: Ostatnimi czasy zaczęło mi brakować mocy mocy obliczeniowej w moim starym laptopie, więc zacząłem rozglądać się za nowym. Wybór mój padł na Lenovo Y580, niestety kilka mankamentów skłoniło mnie do odstąpienia od umowy zakupu dokonanego przez internet i nabycia Clevo W350ETQ.Laptopa wykorzystuję do pracy w środowisku Linux (programowanie, prace biurowe, trochę...
Witam, mam problem z klawiaturą.Mianowicie gdy włączam komputer to przy biosie zaczyna chwile pykać i wywala komunikat keyboard error i nic nie mogę zrobić, nic kliknąć i pózniej się pokazuje napis No operating system found, Press F1, a ja nie mogę nic kliknąć bo klawiatura nie działa....