siemka wlasnie sie zarejestrowalem na tym forum znalazlem w necie taki kodzik ktory moze pomoc co niektorym, odrazu mowie ze kod ten jest niesprawdzony i niemam pojcia czy dziala ale jak jest jakis odwazny i sprubuje to niech odpisze czy mu sie udalo :] oto on =----> wyjmij karte z komy wpisz
W "Menu hot-line" (serwisowym?) jest opcja "SIM lock", po wybraniu której pojawia się komunikat "Hasło" i trzeba podać jakiś 10-cyfrowy kod (może mniej, ale maksymalnie 10 cyfr telefon pozwala wprowadzić). Nie wiem, czym się zatwierdza wprowadzony kod...
Poszukałem trochę na forum i znalazłem program do ściągania blokad z sagemów ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźćSimlock Temporayinny program do ściagania simlocka.KODnumer IMEI: * # 0 6 #dostęp do menu serwisowego:...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 12:11:40, on 2007-10-29Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
Witam Panowie!Osmieliłam sie zajrzeć do tego męskiego grona bo szukam pomocy, a jestem zupełną blondynką jeżeli chodzi o komputery... Niestety.Otóz jest problem. Komputer sam się resetuje, przy czym wszelkie dane(?) nie wiem jak to nazwać, pojawiające się przy starcie systemu (windows millenium) wystepuja na czerwono..więc cos jest nie tak ewidentnie- tyle potrafie stwierdzić sama do...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 19:14:11, on 2007-10-31Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
Promocja "Szalone Weekendy", oferta tworzenia stron WWW oraz opieka nad stronami, Node 10, prace serwisowe w ATMANPromocja "Szalone Weekendy" na nowe usługiPrzygotowaliśmy na MyDevil.net weekendową promocję "Szalone Weekendy" obniżającą o 50% cenę pierwszych okresów (nie wliczając okresów 14 dniowych na hosting, w ich przypadku drugich okresów) nowych...
Witam, możesz spróbować kody do odblokowania telefonu komórkowego zamiast oprogramowania, bo oszczędza czas i pieniądze i wiele jeszcze kody do odblokowania mojego telefonu, kliknij tutajmobileunlocksolutions i instrukcji dotyczących sposobu korzystania z