Skocz do zawartości

kod telefonu sagem my220x

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: kod telefonu sagem my220x

[PORADNIK] Neostrada na Debianie

Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które...

[Info] Netia - Internet. (Informacje, Historia etc.)

Net24 – usługa Netii oparta na technologii ADSL/ADSL2 umożliwiająca szerokopasmowy stały dostęp do Internetu. Odpowiednik Neostrady oferowanej przez TP.Warianty usługiOd lutego 2007 r. usługa Net24 jest również świadczona na liniach telefonicznych (TP) (Bitstream Access). Jest oferowana dla klientów (TP) korzystających z analogowych linii

simlock sagem my 501c

Witam, możesz spróbować kody do odblokowania telefonu komórkowego zamiast oprogramowania, bo oszczędza czas i pieniądze i wiele jeszcze kody do odblokowania mojego telefonu, kliknij...
  • Simlock Sagem
  • napisane 21 01 2008 18:04
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 17360

Simlock sagem my700x

W "Menu hot-line" (serwisowym?) jest opcja "SIM lock", po wybraniu której pojawia się komunikat "Hasło" i trzeba podać jakiś 10-cyfrowy kod (może mniej, ale maksymalnie 10 cyfr telefon pozwala wprowadzić). Nie wiem, czym się zatwierdza wprowadzony kod...
  • Simlock Sagem
  • napisane 16 09 2007 15:41
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 20463

Simlok Sagem my401c

hi telefon komórkowy zamykana jest t-mobile można usunąć blokady przez kod wiele online istes zapewnić kody odblokowujące można uzyskać kody stądsuperunlockcodes
  • Simlock Sagem
  • napisane 02 08 2008 19:28
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 17258

Odpowiedź na pytanie: Dlaczego Neostrada się rozłącza i "laguje" (Samorobna Sieć)

Witam, kiedy jeszcze miałem okazje pracować w Relacom'ie, dostawaliśmy często zgłoszenia, o awariach typu: Samoistne rozłączanie internetu.Zazwyczaj problemem była głupota i ciekawość naszych kochanym konsumentów.Większość z nich, sama przekładała gniazdka, podczas zmian pokoi, jak i rozkręcali gniazdka by zobaczyć co tam jest Jeżeli również bawiłeś się w coś takiego, a net przez to zaczął...

Simlock z Sagema my401x

Dostałam od brata Sagem'a my401x tylko,że jest on z sieci orangę i chce zrzucić simlocka..W najblizszym komisie stwierdzili,że zrobią to za 170zł a mój brat kupił fona za 150zl więc to nie opłacalna tranzakcja..Wiem,że można wrzucając inna karte wpisać 10cio cyfrowy kod i się odblokuje simlock..tylko skąd ja mam...
  • Simlock Sagem
  • napisane 21 12 2008 13:31
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 32396

simlock sagem myx-2

witam, posiadam sagema myx-2 i chciałbym zdjąć z niego sim locka za pomoca kodu, wiem ze na wielu forach pisza ze to jest nie mozliwe etc... ale natkalem sie na pewna strone która podobno to potrafi http://encrypter.the.cz/index.php czy ktos moze sie orientuje co gdzie trzeba wpisac dla mojego
  • Simlock Sagem
  • napisane 16 08 2008 15:10
  • Wyświetlenia: 16433

Simlock Sagem

Witam a czy może mi ktoś powiedzieć czy da rade ściągnąć simlocka bez podłączania go do komputera z Sagema my201X?? moje GG to XXXXXXX.Witam wszystkichmam ten sam problem, pytanie co kolezanka powyzej,musze na juz udostepnic moj stary, znaleziony na dnie szafy telefon my201xniestety mam simlock'a na plusa(sami...
  • Simlock Sagem
  • napisane 19 03 2007 15:31
  • Odpowiedzi: 62
  • Wyświetlenia: 134521

simlock sagem myx-2

witam, posiadam sagema myx-2 i chciałbym zdjąć z niego sim locka za pomoca kodu, wiem ze na wielu forach pisza ze to jest nie mozliwe etc... ale natkalem sie na pewna strone która podobno to potrafi http://encrypter.the.cz/index.php czy ktos moze sie orientuje co gdzie trzeba wpisac dla mojego
  • Simlock Sagem
  • napisane 16 08 2008 15:10
  • Wyświetlenia: 16433

Jak wpisać kod unlock do LG ?

Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się...
  • Simlock LG
  • napisane 08 03 2011 17:01
  • Wyświetlenia: 36413

Jak wpisać kod unlock do LG ?

Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się...
  • Simlock LG
  • napisane 08 03 2011 16:59
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 14012

Mini recenzja telefonu Sci phone i68+

Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w...

Wyciek kodu rabatowego

Wyciekł kod rabatowy na grudniową promocje w xkom kod jest aktywny Smartfon kod rabatowy: samsung-gsmSamsung Galaxy J3 2017 https://www.x-kom.pl/p/368822-smartfon-telefon-samsung-galaxy-j3-2017-j330f-dual-sim-lte-czarny.html 699,00...