Mam pytanie dotyczące karty pamięci w nokii 6300. Mam używaną 6300 bez karty pamieci a musze zresetowac kodzabezpieczajacy w tym telefonie, czy jesli wrzuce do fona nowa karte, to bede mogl zresetować kod ta metoda: 1. Na karcie pamięci...
witam, mam nokie 6131 i mimo iz wprowadzam poprawny kodzabezpieczajacy to moj telefon go nie przyjmuje i nie moge go odblokowac, co moge teraz zrobic aby pozbyc sie tego koduzabezpieczajacego?
Zmieniłem fabryczny (12345) kodzabezpieczającynokię 6030 i zapomniałem ten kod.Czy ktoś wie jak się teraz pozbyć lub zmienić zapomniany kod.Pozdrawiam.
Cześć.. Mi nie chodzi o zdejmowanie simlocka, bo tego nie potrzebuje, ale może wiecie czy jest możliwość odblokowania koduzabezpieczającego w Noki 5300? Jak mam to zrobić? Ani PIN, ani PIN2 i PUKI nie pasują a jest mi to bardzo potrzebne. Dziękuję z góry za pomoc.
Witam. Jaki telefon muzyczny, do 300 zł polecacie?Ja mam na oku Nokie5220 oraz 5310. Może macie jakieś sugestie, albo polecacie inne modele? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Eh, chyba nikt mi nie pomoże. No cóż szkoda, pozdrawiam...
Witam,Mam problem z zresetowaniem koduzabezpieczającego z Nokii 5200.Przeczytałem temat który jest przyklejony do tego działu zrobiłem tak jak było napisane ale dalej nic :/Telefon jest zablokowany, wiec sposobem z NSS nie pujdzie bo nie połacze telefonu z komputerem.Próbowałem...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. ...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. ...