kolejność czynności przy 0x0000000073778a2c odwołuje 0x0000000073778a2c pamięci dane reguired nie został umieszczony w becaus pamięciowych statusem błędu i o 0x000000e ja
Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: kolejność czynności przy 0x0000000073778a2c odwołuje 0x0000000073778a2c pamięci dane reguired nie został umieszczony w becaus pamięciowych statusem błędu i o 0x000000e ja
Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy...
Aplikacja:2007-01-10 13:54:52 SecurityCenter Informacje Brak 1800 Brak SNAFU-E31046C82 Usługa Centrum zabezpieczeń systemu Windows została uruchomiona.2007-01-10 13:54:45 AVGEMS Informacje Brak 1 Brak SNAFU-E31046C82 Service started2007-01-10 13:54:42 Avg7UpdSvc Informacje Brak 1 Brak SNAFU-E31046C82 Service...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
1. Polecenie "xcopy"Kopiuje pliki i katalogi, łącznie z podkatalogami.Składniaxcopy lokalizacja_źródłowa [lokalizacja_docelowa] ] ] [{/a|/m}] ][+[plik_3]] [{/y|/-y}] Parametrylokalizacja_źródłowaWymagany. Określa lokalizację i nazwy plików, które należy skopiować. Ten parametr musi zawierać dysk lub ścieżkę.lokalizacja_docelowaOkreśla lokalizację...
Pozwól, że dam logi z pierwszego i ostatniego. pliku. Będzie je musiał ktoś taki jak Quake przeczytać lub sam kombinuj w necie :) Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\Masters\Desktop\090213-30326-01.dmp]Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu...
Jak zrobić skan Memtest86+Poprawne przeprowadzenie testu pamięci może wpłynąć pozytywnie na stan Twojego portfela. Memtest86+ służy do sprawdzania stabilności pamięci RAM komputera(nie karty graficznej!). Jest szczególnie przydatny, gdy w komputerze występuje co jakiś czas niebieski ekran z ...
Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między pakietami. Jeśli to możliwe, należy zapewnić...
Witam,Mam problem z koleżanki komputerem. Nie jestem pewien, co jest przyczyną, ale dwa dni po zainstalowaniu kamerki internetowej Canyon ( dokładnego modelu nie mogę narazie, bo u koleżanki w domu ona leży), dziewczyna wyłączyła komputer i gdy się rano obudziła już nie dało rady uruchomić systemu.Pokazuje się następujący komunikat (screen...
Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę, sterownik w kórym możesz sobie zrobić...