FAQ dotyczacy konfiguracji Ubuntu 7.04 najbardziej dopracowanej wersji tego systemu.Najbardziej stabilna i dzialajaca jest do tej pory wersja Ubuntu 7.04 .Ubuntu obsluguje SMP bez kompilacji jadra , jest latwo konfigurowalny i przyjazny dla poczatkujacych uzytkownikow , Instalacja systemu na przecietnych konfiguracjach nie sprawia problemu .Na średniej konfiguracjiAMD x2 4000+ 1GB RAM 250GB...
Witam . Mam laptopa acerextensa 5420 . Zainstalowałem na nim windows 7 i mam na nim kilka poważnych problemów . Problem numer 1 : gdy wchodzę w menadżera urządzeń drzewko procesory(procesor lapka to amd turion 64 x2 mobile technology tl-58) jest rozwiniętę jak wiadomo widać na nim 2 procesory z tym ze na jednym z...
Jeśli nie wgrałeś sterowników do grafiki to pewnie to jest przyczyną. Sprawdź w menagerze urzadzeń jaką masz kartę, jesli jest to standardowa karta graficzna, to sprawdź programem everest jaką masz grafikę albo podaj dokładny model laptopaNie mam sterownikow i nie wiem ktore sa potrzebne. W managerze mam...
Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
Sprawdź czy w BIOS karta sieciowa jest włączona po czym ponownie odinstaluj/zainstaluj sterownik.Czy po zainstalowaniu Windows XP zainstalowałeś wszystkie sterowniki ?---> Chipset---> LAN---> Grafika---> dźwiękchipset ---> http://global-downlo...Acer&SC=EMEA_20 zainstaluj jako pierwsze.LAN --->...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce 8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic nie dało się zrobić nawet alt+ctrl+del,...
1. Polecenie "xcopy"Kopiuje pliki i katalogi, łącznie z podkatalogami.Składniaxcopy lokalizacja_źródłowa [lokalizacja_docelowa] ] ] [{/a|/m}] ][+[plik_3]] [{/y|/-y}] Parametrylokalizacja_źródłowaWymagany. Określa lokalizację i nazwy plików, które należy skopiować. Ten parametr musi zawierać dysk lub ścieżkę.lokalizacja_docelowaOkreśla lokalizację...
Windows XP zawiesza się podczas instalacji ( 34minuty, instalowanie urządzeń)Płyta głowna : Gigabyte GA-G1M-SL2 procesor Intel dual core e5200ramy ddr2 goodram pc6400 1gbzasilacz amacrox warrior 350Wgrafika: zintegrowana, probowalem takze z GF 9600GT 1gb ddr3Windows zawieszał się podczas instalacji na 34 minucie, formatowalem partycje C - na ntfs oraz...
przy probi instalowania karty dzwiekowej w laptopie (acerextensa 5220) wyswietla mi taki komunikat: "Microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing Realtek HD Audio driver" . Nawet zainstalowanie poprawki...
Tydzień temu kupiłem sobie bezprzewodowy zestaw mysz+klawiatura Tracer Battle Heroes Mirage nano USB, na początku miałem problem z zainstalowaniem sterów bo komputer nie widział urządzenia więc nie mógł pobrać sterowników, teraz po tygodniu użytkowania mam problem z kółkiem na...
Mam pytanie. Czy na MSI P43 NEO-F i dysku pod SATA-II bede musial uzyc dyskietki do wgrania sterownikow? Bo czytalem ze mozna przestawic cos w BIOSie i sie ladnie zainstaluje windows, po instalacji z powrotem przestawic tak jak bylo.Bo jak juz odpale kompa to nie chce miec niespodzianek.Cytat z innego forum:Przy instalowaniu...
witam mam acera 3692NWLMi celeronM 420, 1,6GHz 533MHz 60GB..... nie wiem jak sprawdzić jaka zainstalować kartę sieci bezprzewodowej..... cholera odinstalowałem i teraz nie mogę jej znaleźć,,,, menadżer urządzeń jej nie widzi,,, a gdy uruchamiam opcje dodaj sprzęt to w opcji karty sieciowe wyświetla mi sie ich chyba z 20 i nie wiem która jest moja,,,,po...