Skocz do zawartości

komputer 4000zł

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: komputer 4000zł

Techplanet - Zestawy Komputerowe Czerwiec 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....

Podkręcanie staruszka

Chodzi ci o Taki niby "podręcznik" jak podkręcić proca ??1. Ustawienia BIOSuPodkręcania najlepiej dokonywać z poziomu BIOSu, jest ono wtedy ustawione na stałe, niezależnie czy mamy włączony odpowiedni program pod Windowsem, czy też np. pracujemy pod Linuksem.Aby uzyskać najlepsze wyniki, należy najpierw zaktualizować BIOS swojej płyty głównej, są one dostępne na stronach producentów...
  • Archiwum
  • napisane 29 10 2008 20:41
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1785

Komp do grania max 4 tyś zł!

Witam!Na komputer ktory kupuje wkrotce mam 4000zł i nie wiem co wybrac wiem na pewno ze karta graficzna nie bedzie 88GT poniewaz od tygodnia dzwoni do wszystkich sklepow internetowych i nigdzie tej karty nie ma a w nie ktorych juz wogole jej nie bedzie. Wiec prosze o ominiecie 88GT....

Ocena i ew. Zmiany zestawu 4k

Witam,W planach mam kupno nowego komputera i chcialem sie doradzic odnosnie mojego wyboru lub jakis zmian.Kwota plus/minus 4000zlKomputer ma mi sluzyc przez 2 lata. Przewaznie mam na komputerze po otwierane z 6 okienek Mozilli w kazdej po srednio 5 zakladek, Winamp, 2...
  • Archiwum
  • napisane 20 09 2007 16:46
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 810

Komputer do 2000zł

Witam! Moja Propozycja dobrego komputera to: Procesor-Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz BOXKarta Graficzna-GALAXY GeForce 8800GTS 320MB DDR3 PCI-EPłyta główna- ABIT AB9 QuadGT I965RAM- PATRIOT DDR2 2048MB PC800 DUAL 2 x 1024 Dysk Twardy- CAVIAR 320GB 16MBZasilacz- TAGAN 580-U15 580Wjakaś klawiatura, mysz i obudowa nagrywarka DVD-LG SuperMulti...
  • Archiwum
  • napisane 21 07 2007 19:22
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 1626

zestaw - ocena

Zostaje tylko 1641zł, za to nic super nie kupisz. Ja bym jednak inaczej to zagospodarował Nie lepiej wydac na sam komputer przynajmniej 4000zł, później monitor, system i te inne dodatki :] Oczywiście biorąc lepszy komputer yrzeba zejśc niżej z nie których rzeczy.To w takim...
  • Archiwum
  • napisane 25 02 2007 00:04
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2023

Pomoc w dobraniu sprzętu komputerowego

Ostatnio chciałem kupić komputer, tylko tu jest problem bo nie zabardzo się na tym znam i tu jest prośba do was, byście pomogli mi dobrać odpowiednie podzespoły. Koszt całego komputera to około 4000zł, tyle mam zamiar wydać na nowy sprzęcik. Acha i ...

Zestaw z monitorem [4000zł]

Witam,Prześledziłem troche wątków na froum i mam już mniej więcej jakiś pogląd na ceny i polecane podzepoły.Sytuacja wygląda tak, że mój wujek poprosił mnie o pomoc przy wyborze komputera dla jego dzieci. Oczywiście komputer ten ma być "do nauki/do szkoły" ale nie unikną tego, że będzie służył głównie do...

Jaka konfiguracja do 4000zł ?

Sandy Bridge to nowość więc na początku ceny będą wysokie, jednak skoro masz 4000zł do wydania na kompa nie powinno to za bardzo rzutować. Ja osobiście chciałbym zwrócić uwagę, że Sandy Bridge nie podkręca się prawie wcale po czym możemy wywnioskować, że komputery z tą technologią będą kierowane głównie dla...

Zestawik do ~4000zł

Witam.Zamierzam w najbliższym czasie zakupić zestaw komputerowy. Śledzę to forum od jakiegoś czasu i w końcu chyba dojrzałem do zakupu zestawu (szkoda tylko, że ceny mi w tym nie pomagają )Komputer ma służyć głównie do gier i proszę patrzeć głównie pod tym kątem. Kolejna sprawa to cisza – czyli im ciszej tym...
  • Archiwum
  • napisane 20 11 2008 00:39
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 1135

3 komputery

Jaki komp proponujecie mi do gier max 200zl mogę wydać (chodzi mi o samą jednostkę centralna) no i dla czego tak wybieracie oraz komp dla mojego taty jest on grafikiem komputerowym 3D i probujemy wybrać dobrego kompa do 4000zl. A komputer ktory posluzy nam jako serwer w firmie...
  • Archiwum
  • napisane 02 10 2008 18:33
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 1200

Komputer 3500-4000zl

Witam!Potrzebuje wydajnego komputera. Komputer bede uzywal do grafiki, czyli photoshop, corel, flash itp.mam do wydania od 3500zl do 4000zl.pozdrawiamp.s. znalazlem takie dwa...
  • Archiwum
  • napisane 07 10 2007 19:37
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 1587

zestaw - ocena

Zostaje tylko 1641zł, za to nic super nie kupisz. Ja bym jednak inaczej to zagospodarował Nie lepiej wydac na sam komputer przynajmniej 4000zł, później monitor, system i te inne dodatki :] Oczywiście biorąc lepszy komputer yrzeba zejśc...
  • Archiwum
  • napisane 25 02 2007 00:04
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2023