WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony
WitamNiedawno zmieniłem system na stary dobry XP 32-bit Pro. Po instalacji jednak sterowników oraz kilku uaktualnień do flash playera i mozilii komputer zaczął wolniej chodzić, zwykłe youtube się często wiesza i niektóre strony nie chodzą w pełni. Być może to wina flash playera, który gryzie się z przeglądarką bądź nowego oprogramowania do karty...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Nie widziałem potrzeby zakładania nowego tematu. Dziś rano włączyłem menadżer zadań (włączona była tylko safari z forum), a tam 100% miałem użycie procka, później pulpit (migały ikony), tak jakby ktoś cały czas go odświeżał (miałem juz tak, otworzyłem byle jaki folder i...
Witam.Mam pewiem problem z oglądaniem zmaksymalizowanych filmów na youtube.Prawie zawsze jak oglądam jakikolwiek filmik na youtube i chce włączyć na pełny ekran to cała przeglądarka się zawiesza. Czasami od razu, czasem po kilku sekuncach zcina ekran i musze klikac esc poczekać 5-10sek by wróciło do normy. Czasami mi przy zacięciu wywala blue screena, lecz nie jestem w stanie podać kodu błędu...
Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country:...
w polsce często cały komputer (jednostka) kupuje się w markecie za 900-1200 i ludzie są z nich zadowoleni , do internetu , większości gier(nie mówię o tych najbardziej wymagających ) styknie taki pentium dualcore, czy x2 athlon + 2gb tanich ramów ddr2 i grafika jedna z tańszych 4550 ( która to według testów bardzo podobna do 3650 czy
Witam!Po włączeniu komputera pojawia się okno: "System Windows nie może odnaleźć pliku "C:\Program"(...)".Net (po sieciówce) niemiłosiernie zamula - czasem w FF uda się wczytać prostą stronę w kilkadziesiąt sekund, później całkowicie przestaje wczytywać cokolwiek. Natomiast IE od samego początku wyświetla "Nie można...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe...
Ej koledzy zacznijcie od początku, od razu szukacie dziury w całym, wpierw Everest i SpeedFan w akcji, potem Spybot Search & Destroy. A tak to zobaczcie cytat jako przypomnienie :Witam,jestem nowy na forum a do założenia tego tematu zmusił mnie mój komputer Otóż od pewnego czasu zwyczajnie się zawiesza "sam z siebie",wcześniej ten problem...
Witam. Otóż mam nowy komputer i jest on podłączony do starego komputera skrętką. Pomyślałem sobie, że pogram z bratem na Lanie w Counter-Strike. Cóż, odpalam grę, chwilka mija i cały komputer się zawiesza. Myślałem, że jest tak tylko w CS, ale fifa 2003 i wszystkie gry - przez...