WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Witam, planuję zakup laptopa, jednak mam dylemat odnośnie wyboru. Sprzęt pełniłby funkcję komputera domowego, sporadycznie korzystałbym z niego na zewnątrz, ale chciałbym aby był w miarę mobilny (ekran 15,6", niezbyt ciężki). Przeznaczenie to głównie przeglądanie internetu (wbrew pozorom potrafi to zamulić komputer,...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Witam Wszystkich Mam wielką prośbę która przedstawia się następująco: Zamierzam kupić nowy komputer(bez monitora),i niewiem co jest obecnie dobrego na rynku (niechciałbym strzelić gafy ponieważ ma to być prezent i musi on być dość dobry abym za np. rok niemusiał kupować nowego prezentu(komputera)).
Witam. Od jakiegoś czasu mam problemy z kartą graficzną.(Chyba).Otóż gaśnie mi monitor, robi się czarny i muszę ręcznie resetować komputer. Kartę graficzna posiadam ATI Radeon HD 4500 Series.Z tego co się juz zdążyłam zorientować, to powodem jest słabe chłodzenie karty graficznej lub jakaś wada. Wyłączanie...
Podaj pełną specyfikacje komputera. Różnice to taktowania jedna ma 1050, a druga 1000. Dodatkowo widzę wersje OC czyli fabrycznie podkręcona karta. Cechy produktu Gigabyte Radeon HD 7770 OC 1GB DDR5 PCI-E BOX Techniczne Chipset AMDRadeon HD7770 Ilość pamięci RAM 1 GB Taktowanie pamięci [MHz] 4500 Taktowanie...
Witam! Mam problem z urządzeniem wielofunkcyjnym XEROX WorkCentre 7245. Sprawa wygląda następująco, urządzenie jest podłączone sieciowo po LAN-ie, skonfigurowane i działa "prawie" poprawnie. W czasie gdy chcę coś wydrukować z komputera na którym urządzenie jest zainstalowane, lub zmienić ustawienia drukarki, itp. jest totalna zwiecha przez...
Witam chce kupić nowy komputer, ale niestety od dobrych 6 lat nie jestem w tym temacie... Będzie on służył głównie do grania, oglądania filmów itd... Czytałem trochę forum i już mniej więcej wiem co będę chciał kupić. na komputer chce przeznaczyć jakieś 4500-5000zł ma to być...
Już staram sie pomóc Piszę coś podobnego jak szukałem dla siebie (z tym, ze ja miałem 2500 na kompa z systemem operacyjnym czyi tak naprawdę ok 2250)Po pierwsze polecam ten temat (pierwszy post. następne też nasuwają na dobry trop): /Kupujemy-nowy-k...gier-t9778/Ceny stamtąd dziś trochę niższe o 100-150 zł zestaw.Jak kolega wyzej pisał za tą cenę nic poniżej 8800GT (nic powyżej raczej też nie...
Witam,mam powazny problem z systemem Windows Vista. Wszystko idzie normalnie jednak jedynie do momentu gdy znika pierwszy pasek ladowania i ma pojawic sie instalator. Owszem pojawia sie ale po bardzo dlugim czasie. Komputer nic nie robi w koncu ma "przeblysk" i i cos tam idzie, po chwili znowu nic nie robi. Instalacja Visty zajela mi 4...
Trudno wybrac bo każdy z zestawów ma swoje mocne i słabe strony i nie da się powiedzieć - ten jest najlepszy. Na pewno nie brałbym zestawu w budzie i z zasilaczem tracera jak ktoś zaproponował. Darowałbym sobie też zasilacze 700W, spokojnie wystarczy dobry 400-450W, chyba że brałbyś quada i gtx to 500W. W częsci zestawów nie ma też obudowy, a to uważam dosyc ważna sprawa, zwłaszcza jeśli
Zastosowanie komputera: Streaming/filmy/obrabianieMaksymalna kwota jaką dysponujesz: 4500Kiedy zamierzasz kupić komputer? do konca miesiacaKtórych części potrzebujesz?: Caly zestaw bez monitoraCzy będziesz podkręcać sprzęt? po wymianie grafiki rok czasuJaką rozdzielczość posiada...
Witam,Jestem na etapie zakupu nowego komputera stacjonarnym i w upatrzonym komputerze jest na pokładzie m.in. procesor I3-4130, płyta główna MSI H81.Komputer chcę używać głównie do oglądania filmów, stąd też chcę dźwięk 5.1Głośniki jakie mi się podobają to Genius SW-HF 5.1 6000...