Skocz do zawartości

komputer do 5000 zł

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: komputer do 5000 zł

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41820

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....

Zestawy komputerowe z Allegro

Na naszym forum jak i wielu innych pojawiła się moda na sygnaturki z opisem wskazującym, że tanie komputery z allegro to szajs i "gimela". Czy tak naprawdę jest postaram się zweryfikować.Zacznijmy od założeń użytkownika jednego z młodych for komputerowych:1. Nieoptymalne dopasowanie podzespołów - zgadzam...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Czerwiec 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony

[pascal] - co dopisać?

Mam do napisania program milionerzy .Na zasadach takich jak gra w telewizjiOto treść:Program zadaje 12 pytań i poprawnie we wszystkim możliwych sytuacjach podaje na końcu wygrana i gwarantowana. Przy zadaniu każdego pytania podaje ile mamy gwarantowane i o ile gramy. W pytaniu są 4 możliwe odpowiedz. Piata odpowiedz to rezygnuje z dalszej gry. Dodatkowa opcja to użycie kola ratunkowego pół na...

Komputer się nie uruchmia BSOD - Asus P5K-e

Hej,Przede wszystkim witam wszystkich użytkowników forum i z góry dziękuje za okazanie zainteresowania tematem Postaram się dość zwięźle przedstawić mój problem. Otóż za każdym razem, kiedy uruchamiam komputer po kilku godzinach uprzedniego spoczynku, doświadczam po drodze wiele...

POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1000zł do 11000zł [STYCZEN 2015]

LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował:  jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe...

Formatowanie partycji systemowej Windows 7

Przygotowanie do uruchomienia instalacji systemu z płyty CD: Podczas gdy komputer się uruchamia, rozpoczyna się proces tzw. Bootowania - PC szuka wtedy na podłączonych do komputera nośnikach systemu operacyjnego, po znalezieniu uruchamia go. Jeżeli systemu nie ma na żadnym z naszych nośników ...
  • Notebooki
  • napisane 08 11 2011 18:31
  • Odpowiedzi: 43
  • Wyświetlenia: 37006

[5000-6500zł] kombajn do gier na maja 2010 roku

Witam serdecznie drogich speców od spraw komputerowych. Zwracam się do was z poradą, mianowicie mam zamiar zakupić SAM komputer za cenę ok 5000-6500zł. Pieniądze zbierałem od baaaardzo dawna i przy okazji dostałem też...

Komputer do 5000 zł

Witam, aktualnie mam do wydania max. 5000 zł i chciałbym zakupić komputer do gier lecz wogóle się na tym nie znam. Więc proszę was zainteresowanych, maniaków i też zwykłych ludzi byście pomogli mi w wyborze... A interesuje mnie to: wiec wolałbym komputer składany niż zakupiony...
  • Archiwum
  • napisane 27 06 2008 17:39
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 839

Komputer, Rozsądek i Cenna

Może mam doświadczenie w składaniu kompów, które wymyślił ktoś inny, ale zawsze nasuwało mi się, że mam troszeczkę za małą wiedzę pod względem komponowaniu kompów, zawsze wiele do życzenia pozostawało u mnie chłodzenie komputera, ale dziś chciałbym podzielić się z wami moją wiedzą na temat podzespołów."Pamiętaj że oszczędzać można na cukierkach i...
  • Archiwum
  • napisane 05 01 2008 14:20
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 1574

komputer pod gry

PŁTYKA : B450 AORUS PRO - https://www.x-kom.pl/p/440977-plyta-glowna-socket-am4-gigabyte-b450-aorus-pro.html Tą płytkę uważam za jedną z lepszych w dobrej cenieProcek - https://www.x-kom.pl/p/500085-procesor-amd-ryzen-5-amd-ryzen-5-3600.htmltaktowanie 3,6Ghz w boostowaniu 4,2 Ghz, 6 rdzeni, 12 wątkówKarta graficzna  -...

Zakup PC do 5000 zł do gier, bez monitora.

Witam, Proszę was o pomoc w dobraniu podzespołów do komputera, który bedzie służył do gier przez następne kilka lat. 1. Ile chcę wydać na komputer? Chciałbym się zmieścić w kwocie 5000 zł, oczywiście jeśli miałoby to robić jakąś znaczącą różnicę mogę dorzucić 200-300...