WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Witam,Chciałem kupić sobie nowego kompa (wszystkie elementy od zera). Ma on mi służyć do gier, ale niekoniecznie najnowszych - właściwie ostatnia gra jaka ma być obsłużona w wysokich detalach to Wiedźmin. Dodam, że nie kręcę procesora i jestem skąpy tzn. nie chciałbym podnosić ceny zestawu wyżej, bo już mnie nie będzie stać. Na razie mam coś...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Ostatnimi czasy internet wyraźnie zwolnił - czasami wczytywanie strony trwa kilkanaście sekund, mimo że na pozostałych komputerach korzystających z łącza jest ok. Pojawiają się również BSODy, m.in. INVALID_KERNEL_HANDLE. Załączam log z ComboFixa:CODE-BOXComboFix 09-06-10.02 - Michał 2009-06-11 15:55.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.
Pytania (kopiujecie i odpowiadacie):- Czy zamierzasz podkręcać? Nie, nie znam się na tym ale jak poznam a słyszałem że nie jest to strasznie ciężkie to wtedy może tak, tzn za 2lata powiedzmy albo 1.5roku jak pc będzie już słabszy- Czy potrzebne ci USB 3.0 i SATA 3? Może być- Czy potrzebne ci są porty 5.1 dla głośników? Nie sądzę - Czy masz coś ze starego ...
w polsce często cały komputer (jednostka) kupuje się w markecie za 900-1200 i ludzie są z nich zadowoleni , do internetu , większości gier(nie mówię o tych najbardziej wymagających ) styknie taki pentium dualcore, czy x2 athlon + 2gb tanich ramów ddr2 i grafika jedna z tańszych 4550 ( która to według testów bardzo...
Karty graficzne AGP powoli wychodzą z użycia – jednak wiele osób dale korzysta z tej przestarzałej technologii . W tej chwili żaden nowy komputer nie posiada interfejsu agp.Postaram się więc skupić na najniższych przedziałach cenowych – jak i tych wyższych , nie wykluczając kart używanych .Do 100zł Radeon 9550 128mb 128bit Gigabyte –...
Rozumiem że jeszcze go nie kupiłeś tylko oczekujesz porady (recenzji) o twoim wyborze komputera.I tak po pierwsze komputer dobiera się do możliwości tego co go będzie obsługiwał. Piszesz że sie nie znasz na komputerach ale do czego go chcesz wykorzystać?. Do
Tego się obawiałem zobacz w danych technicznych podanych przez producenta jest podane :Intela Częstotliwość taktowania 2600 MHzCzęstotliwość FSB 800 MHz Cache L1 - 2 x 32 kB =64KB-----------------------------------------AMD Częstotliwość taktowania 2700 MHz Częstotliwość FSB 1800 MHz Cache L1...
Rozumiem że jeszcze go nie kupiłeś tylko oczekujesz porady (recenzji) o twoim wyborze komputera.I tak po pierwsze komputer dobiera się do możliwości tego co go będzie obsługiwał. Piszesz że sie nie znasz na komputerach ale do czego go chcesz wykorzystać?. Do