Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Rozumiem że jeszcze go nie kupiłeś tylko oczekujesz porady (recenzji) o twoim wyborze komputera.I tak po pierwsze komputer dobiera się do możliwości tego co go będzie obsługiwał. Piszesz że sie nie znasz na komputerach ale do czego go chcesz wykorzystać?. Do
Rozumiem że jeszcze go nie kupiłeś tylko oczekujesz porady (recenzji) o twoim wyborze komputera.I tak po pierwsze komputer dobiera się do możliwości tego co go będzie obsługiwał. Piszesz że sie nie znasz na komputerach ale do czego go chcesz wykorzystać?. Do
Witam. Zamierzam dokupić części do mojego staruszka, dużo części. Nie znam się w ogóle na tym i chce zebyście mi pomogli.Do wydania mam około 3,5 tysiąca. Komputer jak najbardziej do najnowszych produkcji gier. Procesor, płyta główna, ram, karta graficzna - to chciałbym kupić, i nie wiem czy to wszystko, czy nie...
Witam, zastanawiam się nad kupnem komputera, głownie do gier, chciałbym odpalić Red dead redemption 2 na wysokich oraz inne nowe tytuły. będę też na nim pracował, dokładnie do obróbki grafiki i video. PC będzie podkręcany, a w przyszłości ulepszany. Cenowo chciałbym wyrobić się w 3600 złotych.Wybrane...
Witam.Przymierza się do zakupu komputera jak w temacie , Autocad ,Autodesk Inventor 2017 rendending, oraz na kilka lat do nowych tytułów giergier.Nie jestem jakimś architektem więc nie projektuje wieżowców ani pendolino ale kto wie może zacznę , lecz nie chciałbym się męczyć z...
Witam,Potrzebuję nowy komputer, który będzie wykorzystywany poza normalnym użytkowaniem do zabaw z muzyką (produkcja/miksowanie/montaż itp). Tak więc głównie chodzi o wydajny procesor. Wybrałem takie oto komponenty jednak nie jestem pewien, czy całość będzie stabilna. Proszę o sprawdzenie i uwagi.Procesor: Intel Core i7 ...
Planuje w nastepnym tygodniu kupić nowy komputer.Komputer ma być do najnowyszych gier jak i do internetu i oglądania filmów. (bez monitora i systemu)Do wydania mam max 2700zł.Czy dobrym wyjsciem będzie...
potrzeby mi zestaw komputerowy przeważnie do gier...w skład wchodzi procek, mobo, ram, grafa, twardziel, zasilacz, buda koszt do 2500-2700...myslalem nad tym:procek: AMD Phenom II X4 925mobo: Asus M4A77TD PRO 770 lub Gigabyte GA-MA785GT-UD3Hram: DDR3 4GB 1333MHz...
Witam!Zastanawiam się nad kupnem monitora panoramicznego 20 badź 22" . Monitor ma slużyć do oglądania filmów i gier. Obecnie jestem posiadaczem LCD Nec AccuSync 73V 17". Chciałbym się dowiedzieć czy przejście na większy monitor ma drastyczny spadek na wydajność komputera w grach na przykład spadek FPS....
Proszę o poradę. Co byście polecili z tych 2 komputerkow:1) Pavilion dv6276http://promobile.pl/NOTEBOOKI/NOTEBOOKI/HP...T5500-3009.html2) Pavilion dv6715http://www.medialux.pl/product.php?a=opis_...p;categorie=279Cena jak widzicie, do 2700zł. Laptop przeznaczony głównie do pracy biurowej: pisanie, pisanie i jeszcze...
Witam,Chciałem kupić sobie nowego kompa (wszystkie elementy od zera). Ma on mi służyć do gier, ale niekoniecznie najnowszych - właściwie ostatnia gra jaka ma być obsłużona w wysokich detalach to Wiedźmin. Dodam, że nie kręcę procesora i jestem skąpy tzn. nie chciałbym podnosić ceny zestawu wyżej, bo już mnie nie będzie stać. Na razie mam coś...