Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...
HejJestem nowy założylem tutaj konto tylko do napisania tego na forum trafiłem od znajomego ale nieważne. Mam budżet ok.3000 ewentualnie 3500 nie znam się mam człowieka do składania ale nie do wyboru części. Chcę komputer do grania w gry w miare nowe monitor już mam dobrze by...
Może i jestem krytykiem, no ale(nie przejmuj się):Chciałbym w tym tygodniu zamówić komputerTak nie można podchodzić do sprawy nie ma się co spieszyć.Zakup w pośpiechu jest zakupem nieprzemyślanym.Ceny w tej chwili są bardzo wysokie.W grudniu prawdopodobnie powinno być lepiej Chciałbym żeby komputer był przyszłościowy...
Witam.Na samym początku chciałbym uprzejmie prosić, aby na tematy powyższe wypowiadały się jedynie osoby doświadczone, mające pojęcie nt. działania danych podzespołów, ich niezawodności (bądź też zawodności). Wiele jest opinii, ale poznając kilka rzetelnych otrzymuję swego rodzaju drogę, której trzymał się będę.Prosiłbym także, o przeczytanie wszystkiego co tutaj wypociłem - w miarę...
Witam. Na początku podam konfiguracje mojego sprzetu:Cpu - AMD Athlon 64 3500+Mb - Gigabyte GA-K8N-SliRam - 2X 1 GB DDR Kingston PC 3200Vga - NVIDIA Geforce 7900GTHdd - Seagate ST3250624AS, Seagate ST3500320ASDvdrw - Benq Dvd DC DW1670Power - Chieftec 500 WProblem polega na tym, że jakiś czas temu zaczęły pojawiać...
Witam!Na początku chciałbym poinformować wszystkich, że nie potrzebuję komputera do gier, ponieważ nie gram w gry. Chciałbym ułożyć sobie porządny nowy komputer, na którym mógłbym programować, używać oprogramowania do edycji video itp. Komputer...
Witam,Jestem fanem gier "Gothic" ostatnio wyszła 4 część.Grałem we wszystkie częsci tej gry i chodziły mi bez zarzutów, jedynie część trzecia mi się troche zacinała.Aktualnie posiadam Windowsa 7, nie ukrywam , że wolałbym Windowsa XP którego kiedyś miałem, ale jestem kompletnie zielony, a w sklepie komputerowym...
Obecnie komputer do "grania" zaczyna się od 3300-3500+albo wogole nie grasz, albo grasz na 3ch monitorach i masz niewiadomo jak wysokie wymagania.. na tych komputerach da sie elegancko pograc w wiekszosc gierek przy 1680x1050, przy high/super high ustawieniach..pozatym...
Witam!Chciałbym w tym tygodniu zamówić komputer przede wszystkim do gier. Równiez zajmuje sie animacjami 3d i grafiką 2d, ale to ma mniejsze znaczenie. Chciałbym żeby komputer był przyszłościowy i uciagał przez dłuższy czas (rok) wszystkie gry na mksymalnych ustawieniach....
Witam chciałbym sobie kupić nowy komputer taki aby dało się pograć na nim w najnowsze gierki tak na średnich detalach było by miło jak by sie dało grać na full detalach mam do dyspozycji 500-600zł + to co dostane za stary proszę o pomoc i w jakim sklepie najlepiej składac komputer ponieważ sam go nie złoże bo nie...
Witam chce ulepszyć komputer ale nie wiem czy waro prosze o rade???KOMPUTER CHCE ULEPSZYĆ ZA OKOŁO 500-600 złOto parametry mojego komputera:procesor: AMD Athlon 3500+pamięć ram:4x512Mbgrafika:GeForce 7600GS 512Mbdysk: 232GBpłyta...