Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy...
Przy tworzeniu poradnika oparłem się na materiałach z windows.microsoft Dzięki grupie domowej można udostępniać pliki i drukarki innym komputerom z systemem Windows 7. Można tez przesyłać strumieniowo multimedia do urządzeń. Grupa domowa jest chroniona hasłem, a użytkownik zawsze ma możliwość określenia elementów, które są w niej udostępniane. Aby...
Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
Zasady doboru kart graficznych .Przy dobieraniu karty graficznej do naszego komputera musimy wziąć pod uwagę wiele czynników:1. Interfejs – AGP czy PCI-Express;2. Komputer jaki udoskonalamy- czy jest to karta do nowego komputera , czy do obecnie używanego;3. Do czego dana...
1. Polecenie "xcopy"Kopiuje pliki i katalogi, łącznie z podkatalogami.Składniaxcopy lokalizacja_źródłowa [lokalizacja_docelowa] ] ] [{/a|/m}] ][+[plik_3]] [{/y|/-y}] Parametrylokalizacja_źródłowaWymagany. Określa lokalizację i nazwy plików, które należy skopiować. Ten parametr musi zawierać dysk lub ścieżkę.lokalizacja_docelowaOkreśla lokalizację...
Dzieki wielkie za podpowiedzi.Poza problemami, o ktorych napisalem, zapomnialem jeszcze dodac jeden:Drganie obrazu, ktore z czasem (po kilku/kilkunastu dniach) coraz bardziej sie nasilalo. Nie jest to przeklamanie kolorow, ale lekkie pulsowanie, ktore mozna bylo zauwazyc tylko z bardzo bliska. To rowniez zaczelo mi sie dziac niedawno (pare miesiecy)....
Witam,poszukuję komputera do za 2000-3000tys, który będzie wykorzystywany w zasadzie do wszystkiego z wyjątkiem gier, przynajmniej w najbliższym czasie. Chcę zmieścić się w tej cenie z budą i systemem, a więc od tej kwoty trzeba odliczyć 400zł na Windowsa 7. Od zawsze marzyłem,...
Baza danych firm 1.420.000 rekordów, XLSCałość bazy zawiera ponad 1.2 miliona! rekordów (wpisów) wraz ze wszystkimi danymi firmy, jak telefon, emaile, adresy, kontakty.Dodatkowe obrazki bazy na życzenie drogą email.Wartość: 100 złKontakt:Gadu: 33379780Email: cyber.gothic@rocketmail.comKom.: 515 834...
Baza danych firm 1.420.000 rekordów, XLSCałość bazy zawiera ponad 1.2 miliona! rekordów (wpisów) wraz ze wszystkimi danymi firmy, jak telefon, emaile, adresy, kontakty.Dodatkowe obrazki bazy na życzenie drogą email.Wartość: 50 złKontakt:Gadu: 33379780Email: cyber.gothic@rocketmail.comKom.: 515 834...
Baza danych firm 1.420.000 rekordów, XLSCałość bazy zawiera ponad 1.2 miliona! rekordów (wpisów) wraz ze wszystkimi danymi firmy, jak telefon, emaile, adresy, kontakty.Dodatkowe obrazki bazy na życzenie drogą email.Dane do przelewu:Numer banku Alior Bank 57 2490 0005 0000 4000 8316 7688Cena: 30 zł (tylko od 15.11-30.11.2011)Grupa RPBP - Krzysztof...
Witam witam…Jestem obecnie w fazie składania sobie całego nowego komputera, obecnie posiadam monitor CRT:LG Flatron 795FT Plus – według mnie był bardzo dobrym monitorem, bardzo ładne barwy i ostryobrazZastanawiam sie nad kupnem monitora, myślałem żeby zakupić sobie...
Baza danych Gier 31.343 rekordów, XLSCałość bazy zawiera 31,343 tysięcy! rekordów (wpisów) w 3 kolumnach: nazwa_platformy, nazwa_gry, data_wydania.W bazie znajduje się ponad 20 platform, czyli:Amiga, 3DO, Arcade, Atari 2600, Atari 7800, Atari 8-bit, Atari ST, Commodore 64, Game Boy, Game Boy Advance, Game Boy Color, GameCube, NES, N-Gage, Nintendo 64, Nintendo DS, PC, Playstation,...
Baza danych Gier 31.343 rekordów, XLSCałość bazy zawiera 31,343 tysięcy! rekordów (wpisów) w 3 kolumnach: nazwa_platformy, nazwa_gry, data_wydania.W bazie znajduje się ponad 20 platform, czyli:Amiga, 3DO, Arcade, Atari 2600, Atari 7800, Atari 8-bit, Atari ST, Commodore 64, Game Boy, Game Boy Advance, Game Boy Color, GameCube, NES, N-Gage, Nintendo 64, Nintendo DS, PC, Playstation,...
Witam wszystkich forumowiczów!Temat może wydawać się dziwny, dlatego też opiszę po kolei w czym jest problem. Problem pojawił się około miesiąc Temu (przed majowym weekendem, postanowiłem zrobić format po 2 latach mojego Komputera). I od Tego momentu zaczął się dziać cyrk. Otóż w każdej grze (niezależnie czy to gra nowsza, czy starsza) dalsze obiekty są.....