Siemka awiec tak KomputerŚwiatEkspert Niezbędnik - polecam - jest tam "Narzędzia do zmiany wyglądu Systemu -XP - Visty.http://www.komputerswiat.pl/short/ksexp/20070808/ - moze ktoś ma na Allegro . jest tam troszke tego - ja sam...
Witam,Mam do sprzedania 17 numerów magazynu NEXT wraz z płytkami DVD (do 2 ostatnich numerów płytek nie było dołączanych), oraz 32 numerów magazynu KomputerŚwiatEkspert wraz z płytkami DVD.Dodatkowo do numerów KŚ Ekspert dorzucam aż 6...
Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
Poradnik: Jak poprawnie zadbać o nasz sprzęt na którym pracujemy czyli komputer Poradnik ten jest w 99% dla zielonych użytkowników, lecz zapraszam do przeczytania go przez zaawansowanych użytkowników 1. Bałagan To pojęcie jest masakrą dla systemów Windows, wszelkie instalacje, deinstalacje, przenoszenia danych itp. Szkodzą naszemu przyjacielowi dlatego:-...
Atrakcyjny konkurs z okazji 13 urodzin KomputerŚwiat - weź udział i wygraj atrakcyjne nagrody !Zadanie konkursowe jest proste - wystarczy rozwiązać krzyżówkę i wysłać prawidłowe hasło w postaci sms'a. Co więcej - sami wybieramy nagrodę o którą chcemy walczyć, może to być np. tablet, drukarka, nawigacja,...
Gra Online na zimowe mrozne wieczory World of Warcraft (WoW) - gra komputerowa z gatunku MMORPG wyprodukowana przez amerykańską firmę Blizzard Entertainment. Akcja gry toczy się cztery lata po wydarzeniach przedstawionych w grze Warcraft III: The Frozen Throne, w świecie stworzonym w 1994 r. na potrzeby Warcraft: Orcs & Humans. WoW jest piątą (nie...
Witam.Chciałem podzielić się z Państwem swoim, od dłuższego czasu sprawdzanym sposobem na darmowe - i co najważniejsze - skuteczne zabezpieczenie swojego komputera przed wirusami, trojanami itp.Każdy wie, że na rynku dostępne są wersje "lite" znanych programów antywirusowych typu AVG czy Avast. Są to jednak wersje uboższe od swoich płatnych...
Wygląda, że chyba dobrze trafiłem z tematem. Na forum wszystko kręci się właściwie wokół jednego i tego samego, więc uznałem, że przydałaby się jakaś odskocznia. I tu taka mała (duża?) propozycja…Pamiętacie ile czasu spędziliście nad Worms 3D? A jak długo mieliście zainstalowane Skoki Narciarskie 2009? W Pro Evolution Soccer 2009 nadal pewnie gracie? Nie? Właśnie. Widać jak bardzo...
Zdecydowałem się na wystawienie aukcji z niższą ceną za komplet:NEXT - http://allegro.pl/magazyn-next-17-numerow-wraz-z-dvd-bcm-i1781030919.htmlKŚ EKSPERT - http://allegro.pl/komputer-swiat-ekspert-32-numery-gratisy-bcm-i1781030857.htmlPozdrawiam!
Avast to najgorszy pseudo antyvirus, więc nie wmawiaj ludziom takich rzeczy.Jak się nie umie czegoś obsłużyć to najczęściej twierdzi się, że to coś jest do du**. No niestety.Avast może się wydawać dobry bo nic nie wykrywa i na kompie masz pełno syfu.Mistrzu świata, aby obalić te Twoje bujne teorie - poświęcę się i zainstaluje jeden po drugim inne...
SuperShoot SW świecie gier online można znaleźć kilka, które zasługują na uwagę. Jedną z nich jest menadżer online Supershoot. Jest to dość wierna wersja menadżera piłkarskiego, która zapowiada przyzwoity poziom i nie pozostaje w tyle w porównaniu do światowych liderów. Jeśli klikniecie na stronie ukaże się Wam tylko krótki opis,...
No cóż skuszony artykułem z czasopisma komputerświat "ekspert" bodajże... Postanowiłem się was wszystkich spytać czy warto jest zaryzykować i zanurzyć komputer w oleju w celach chłodzących? Według testów to podkręcali chyba o 600...
Specjalne pozdrowienia dla informatyka, który dopuścił mnie do tego konkursu Zacznijmy może od tego co trzeba umieć:Bezpieczeństwo - pomoc w usuwaniu wirusów, trojanów etc, umiejętność analizowania logów HJT, SRPisałem referat o wirusach na 34 stronki... Sporo czytałem itp. czyli chyba umiem Webmastering - bardzo dobra znajomość xhtml, php, JS, MySQl, umiejętność instalacji i konfigurowania...