Skocz do zawartości

konfiguracja internetu lumia800 w sieci lykamobile fr

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: konfiguracja internetu lumia800 w sieci lykamobile fr

Grupa Domowa - ogólne wytłumaczenie ( Windows 7 )

Przy tworzeniu poradnika oparłem się na materiałach z windows.microsoft Dzięki grupie domowej można udostępniać pliki i drukarki innym komputerom z systemem Windows 7. Można tez przesyłać strumieniowo multimedia do urządzeń. Grupa domowa jest chroniona hasłem, a użytkownik zawsze ma możliwość określenia elementów, które są w niej udostępniane. Aby utworzyć grupę domową lub przyłączyć się...
  • Porady Windows
  • napisane 29 07 2013 15:34
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 27905

nie moge utworzyc polaczenia PPPoE

Coś takiego znalazłem:Instalacja PPPoE w systemie Windows XP za pomocą kreatora nowego połączenia sieciowego.System Windows XP posiada wbudowaną obsługę połączenia PPPoE, nazywa się to połączenie szerokopasmowe ,wymagające nazwy użytkownika i hasła.1. Klikamy na przycisk Start wybieramy Ustawienia i Panel Sterowania.2. Otworzy się okno Panelu...

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

pogotowie komputerowe - Warszawa

I. Usługi ogólne:Doradztwo i szkolenia z zakresu obsługi sprzętuDojazd do klienta na terenie Warszawy GRATISDiagnostyka i wycena GRATIS (w przypadku decyzji o naprawie sprzętu II. Systemy operacyjneDoradztwo w zakresie wyboru odpowiedniego systemu operacyjnegoInstalacja, naprawa, konfiguracja systemu z serii Windows...
  • Ogłoszenia
  • napisane 20 04 2012 01:51
  • Wyświetlenia: 7233

KOMPUTER SIĘ WIESZA

Witam mój problem polega na wieszaniu się kompa sprzęt jest nowy wszystko poskładałem dobrze wciąż nie mogę się pozbyć tego wieszania obraz staje w miejscu myszka nie reaguje tylko reset zostaje i znowu działa nie wiem co robić dzieje sie to nieregularnie podmienialem grafike ,odlaczalem urzadzenie po urzadzeniu, myslalem ze to wina ktoregos z podpietych urzadzen ale dalej to samo skanowałem...
  • Archiwum
  • napisane 16 09 2008 00:47
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2967

Komp bardzo zamula ...

Logfile of HiJackFree v3.0Scan saved at 11:13:50, on 2008-03-01Platform: Windows XP Dodatek Service Pack 2 (Windows NT 5.1.2600)MSIE: Internet Explorer v 6.0 Dodatek Service Pack 2 (6.0.2900.2180)Running...
  • Archiwum
  • napisane 24 02 2008 10:27
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2365

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Log z usuwania OTL zaraz wstanie z autorunsaAll processes killed========== OTL ==========64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted successfully.64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted...

Logi - Zamulanie kompa

Witam... Mam taki problem przynajmniej mi sie tak zdaje... Prosze o sprawdzenie loga: Logfile of HiJackFree v3.0Scan saved at 16:08:40, on 2008-11-07Platform: Windows XP Dodatek Service Pack 3 (Windows NT 5.1.2600)MSIE: Internet Explorer v 7.0 Dodatek Service Pack 3 (7.0.5730.13)Running...

[Info] Netia - Internet. (Informacje, Historia etc.)

Net24 – usługa Netii oparta na technologii ADSL/ADSL2 umożliwiająca szerokopasmowy stały dostęp do Internetu. Odpowiednik Neostrady oferowanej przez TP.Warianty usługiOd lutego 2007 r. usługa Net24 jest również świadczona na liniach telefonicznych (TP) (Bitstream Access). Jest oferowana dla klientów (TP) korzystających z analogowych linii...

Logi - Porządki po trojanie

Bardzo, Bardzo proszę o sprawdzenie mojego loga. Wyrzucilam pare dni temu trojana, ale jeszcze cos mi nie gra. Z gory dziekujeOto log:Logfile of HiJackFree v3.0Scan saved at 11:28:08, on 2007-12-03Platform: Windows XP Dodatek Service Pack 2 (Windows NT 5.1.2600)MSIE: Internet Explorer v 6.0 Dodatek Service Pack 2 (6.0.2900.2180)Running...

Po instalacji XP, jak zabezpieczyć i uzdolnić komputer do pracy i rozrywki.

Po instalacji XPPo instalacji Windows XP nasz komputer jest bezsilny, nic nie potrafi otworzyć, łatwo go zawirusować, jest bezbronny, celem tego poradnika jest pomoc w zabezpieczeniu i uzdolnieniu komputera do podstawowych czynności. Jest to kontynuacja poradnika Preinstalacja Windowsa XP-Czyli jego usuwanie i instalowanie na nowo(potocznie,,format'').1. Po pierwszym uruchomieniu...
  • Porady Windows
  • napisane 12 12 2008 18:44
  • Wyświetlenia: 16327

Twój program antywirusowy

Super Program to : NOD32Program NOD32 zapewnia ochronę przed wirusami, spyware, adware oraz phishingiem, sprawdzając w czasie rzeczywistym wszystkie otwierane, uruchamiane i zapisywane zbiory (monitor antywirusowy AMON), pliki pobierane z Internetu oraz pocztę elektroniczną (monitor internetowy IMON). Ochronę w...

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na...

[problem] połączenie 2 kompoterow -> internet

Problem rozwiązany, opisze go tutaj bo widzialem w necie duzo tych samych problemow w koncu znalazlem rozwiazanie:1 komputer (na ktorym masz dostep do internetu):- Wylaczamy siec bezprzewodowa (radiową)- Udostepnij radiowke (panel sterowania -> połączenia sieciowe ->