Witam.Tylu linków to chyba jeszcze nikt nie powrzucał A tak poważnie, to jeśli chcesz mieć spokój ze sprzętem to nie szukaj jakiś plastikowych pudełek z diodami po 40zł, bo o ile zakup przebiegnie łatwo, tak potem stracisz przy tym tylko mnóstwo nerwów. Jak już nie raz mówiłem, mam pełne zaufanie dla produktów firmy NetGear i kilka osób za moją radą...
A jezeli nie uzywa Filtracji po Mac ?? Czy moze o tym swiadczyc to ze nie trzeba wpisywac Loginu ani Hasła ?? I czy nie bedzie to stanowilo problemu przy konfiguracji routera ??Loginu i hasła nie trzeba podawać u większości dostawców, którzy dostarczają neta przez kabel sieciowy/modem kablowy. Dane logowania dotyczą połączeń ADSL, czyli
Router ten: http://allegro.pl/item888143865_router_wrt54gl_linksys_wifi_upc_dsl_dd_wrt_gdans.html i do niego alternatywne oprogramowanie (tomato, ddwrt), stacjonarkę podłączyć po kablu, gdy coś się wyłoży to po wifi nie dostaniesz się do routera.Polecony model linksysa jest ok, ale działa w starym standardzie b/g, a teraz już nie ma dużej różnicy w cenie w stosunku do urządzeń działających w...
Witam mialem w domu siec przez kabel RJ-45 neostrada udostepniona tak ,ze byl intenet na 2 komputerach. Teraz zakupilem router netgear dg834g i mam problem z konfiguracja a wlasciwe oprogramowaniem do niego.Otrzymalem plytke z instrukcja podlaczenia tego routera .Wszystko...
Witam!Od dłuższego czasu mam problem z siecią. Co pewien czas połączenie zrywa się na kilka minut. Dzieje się tak co kilka, kilkanaście minut. W czasie pracy na komputerze nie jest to szczególnie zauważalne (choć dostęp do Internetu blokuje się na ok. 3 minuty, ale jakby rzadziej), jednak w czasie gry przez Internet utrata połączenia następuje co kilka minut.Mam ...
Siema,Mam laptopa i chciałem sobie w domu zrobić sieć bezprzewodową, ale jest problem i zaraz wyjaśnie jaki.Kupiłem router NetgearWGR614 i chciałem go skonfigurować jednak coś jest nie tak.Konfiguruje za pomocą instalatora, który był wraz z routerem.Problem...
Hej, mam taki problem.Mam router netgearwgr614, sygnał rozdzielany jest do kilku komputerów. Problem jest taki, że router przypisuje maca jednego komputera, chodzi o to aby tego nie robił, każde osobne urządzenie podłączone do routera ma mieć własnego maca i pakiety jakie będzie wysyłał też z informacją o macu...
Hej, mam taki problem.Mam router netgearwgr614, sygnał rozdzielany jest do kilku komputerów. Problem jest taki, że router przypisuje maca jednego komputera, chodzi o to aby tego nie robił, każde osobne urządzenie podłączone do routera ma mieć własnego maca i pakiety jakie będzie wysyłał też z informacją o macu...
Witam Wszystkich!Od wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem routera NetgearWGR614.Po dwóch godzinach pracy jakimś cudem udało mi się zainstalować go w laptopie bezprzewodowo po przez wi-fi.I tu moje zaskoczenie po podłączeniu z laptopem przestał działać internet na komputerze stacjonarnym(w połączeniach...
Witam wszystkichMam taki problem mam router d linka dir 100 i wszystko śmiga.Jednak stwierdziłem teraz ,że do laptopa wygodniejszy będzie router z wifi i kupiłem router NetGearWGR614 v8 i mam problem ze skonfigurowaniem go.Na lanie łączy świetnie jednak internet nie działa.Podejrzewam że problem tkwi w tym ,że...
Witam wszystkichMam taki problem mam router d linka dir 100 i wszystko śmiga.Jednak stwierdziłem teraz ,że do laptopa wygodniejszy będzie router z wifi i kupiłem router NetGearWGR614 v8 i mam problem ze skonfigurowaniem go.Na lanie łączy świetnie jednak internet nie działa.Podejrzewam że problem tkwi w tym ,że...
Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między...
Neostrada TP – usługa Telekomunikacji Polskiej oparta na technologii ADSL i ADSL2+ oraz na standardzie wymagającym użycia kompatybilnego modemu do połączeń internetowych. Usługa umożliwia stały dostęp do Internetu tylko na analogowej linii telefonicznej.Szybkość transmisjiMaksymalne...
Net24 – usługa Netii oparta na technologii ADSL/ADSL2 umożliwiająca szerokopasmowy stały dostęp do Internetu. Odpowiednik Neostrady oferowanej przez TP.Warianty usługiOd lutego 2007 r. usługa Net24 jest również świadczona na liniach telefonicznych (TP) (Bitstream Access). Jest oferowana dla klientów (TP) korzystających z analogowych linii...