Witam.Od 2 dni walczę z połączeniem 2 routerów ze sobą drogą Wi-Fi.Mam router TP-Link TL-WR340G i Asus RT-N10 LX.Szukałem na necie ale nic konkretnego nie znalazłem.Może ktoś jużmiał podobny problem.Mianowicie chodzi mi o taką
Mam problem z konfiguracjąroutera. Mam internet z multimedii i używam modemu Thomson speed touch 330. Kupiłem do tego router Tp linkwr340g http://www.kupujemy....cena-sklep.html W
Witam od jakiegoś czasu posiadam router TP-LINK TL-WR340G nie wiem dlaczego dałem się namówić na jego zakup ale jakoś tak wyszło... Był tani... Teram mam z nim ciągłe problemy wiesza się i cały czas zrywa połączenia próbowałem już...
Tu masz konfigurację twojego routera dla eMule. W pola po tekstach :"eMule's port for incoming TCP connections ", " eMule's port for incoming UDP connections", "Do not skip this step" wpisujesz swoje dane i dalej poda ci co wpisać w routerze...
Witam mam problem z routerem TP-LinkWR340G.Przez rok sprawował się znakomicie,aż do przedwczorajszego dnia,w jednej chwili przestały działać wszystkie komunikatory i poczta gmail.Myślałem że ktoś mi się na niego wbił,lecz w ustawieniach nie ma po blokowanych żadnych portów...
Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043.htmlhttp://allegro.pl/
Net24 – usługa Netii oparta na technologii ADSL/ADSL2 umożliwiająca szerokopasmowy stały dostęp do Internetu. Odpowiednik Neostrady oferowanej przez TP.Warianty usługiOd lutego 2007 r. usługa Net24 jest również świadczona na liniach telefonicznych (TP) (Bitstream Access). Jest oferowana dla klientów (TP) korzystających z analogowych linii telefonicznych.Aktualnie oferowane jest sześć...
Witam forumowiczów!Mój problem wiąże się z połączeniem VPN.Aha, naprawdę używałem google!System z którego korzystam to Windows 7 Ultimate (wersja 6.1 kompilacja 7600).Skonfigurowałem połączenie VPN poprawnie, konsultowałem się z administratorem serwera z którym za pośrednictwem rzeczonego połączenia chcę się komunikować, a ponadto przetestowałem...
Mam router Speedport W 500V. Chciałbym go tak skonfigurować by DHCP-Server używał specjalnego DNS-Servera.Tu angielski opis tego zabiegu:"You need a wireless router or access point or whatever with an internal or external DHCP server. Change the DHCP server to force it to...
Witam Wszystkich Serdecznie..Pisze do was z zapytaniem tym ponieważ chcę sobie kupić router aby podzielić mój internet na dwa komputery.Moje łącze to MULTIMEDIA 512/256.Ma to być router przewodowy , bo mam 2 stacjonarne komputery i będę je podłączał kablem. Jeden komputer będzie do użytku codziennego a drugi jako...
Teoretycznie da się - piszę teoretycznie bo nie wszystkie routery działają w ten sposób ze sobą.Ustaiwenia dla TP-Linka przy których powinno to działać:Working Mode - Standard Wireless RouterNetwork->LAN->IP Address: z tej samej podsieci co główny ...
Witam!Posiada w domu 2 routery TP-LINK: TL-WR340GD i TL-WR543G.Obecnie używam tego pierwszego, lecz chcę jeden sprzedać, dlatego mam kilka pytań. Prosze wybaczyć , jeżeli moje podejście do tematu będzie laiczne, lecz nie znam sie zbytnio na sieciach typu WLAN.1) Jedyną...
witam,podlacze sie, bo nie moge zakladac nowych tematow. a mam problema:/probowalem podlaczyc d-link 524 u kolegi. mam w domu taki sami po dlugich probach udalo mi sie podlaczyc. natomiast u kolegii po 2h juz nie mialem sil...wszystko robilem wg instrukcji:wlozylem plytke, podlaczylem router, wlozylem ethernet do...