Skocz do zawartości

koor 2268

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: koor 2268

Brak jakielkolwiek kontroli w systemie

Witam, proszę o pomoc w problemie który wygląda następująco.Mam laptopa Acer Aspire 3690 i zainstalowaną na nim Vistę 32-bitową. Użyłem poradnika, aby powyłączać niepotrzebne "pierdoły". Poradnik wyglądał tak: "Kliknij na Start | Uruchom. W nowym oknie wpisz services.msc. Aby wyłączyć usługę kliknij na nią, a następnie ustaw typ uruchamiania na Ręczny.-Agent zasad IPsec-Bufor...
  • Windows Vista
  • napisane 15 03 2008 16:41
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 3572

Pytania z sieci

Witam,Mam niedlugo egzamin z przedmiotu o wdziecznej nazwie Sieci i Systemy Rozproszone.Dostalismy liste pytan, na ktore nie jestem w stanie znalezc odpowiedzi. Moze ktos z was bedzie znal odpowiedz(i) i uda mi sie skompletowac chociaz kilka z nich.A1.Wyjaśnić pojęcie przezroczystości w systemach rozproszonych.2.Czym różni się wieloprocesor od multikomputera?3.Czy różni się synchronizacja...
  • Oprogramowanie
  • napisane 11 02 2008 17:11
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 3007

[forum] Najlepszy skrypt Forum

Co do darmowych:phpBB modified by Przemo - jakiś czas temu zoptymalizowany, dużo skórek, modyfikacji, łatwo modyfikowalny - dużo na nim robię, od strony projektowej, technicznej i czysto zabawowej,phpBB3 - dopiero RC4, ale widać duże zmiany - obiektowość przede wszystkim, lepszy wygląd - i za pewnie zanim zacznę pisać na niego mody będę musiał jakiś czas analizować kodMultiBB - wkręciłem się w...

Szukam konkretnego mentora w SUB SMS

Witam serdecznie ! Temat pewnie powielany wiele razy i od razu napiszę, że wiem że istnieją tak zwani "Oficjalni Mentorzy" danych serwisów ale szczerze mówiąc nie chce się ograniczać tylko do takich osób. Zależy mi na przeprowadzeniu rozmów z każdą osobą, która będzie zainteresowana moją osobą. Zdaję sobie sprawę, że jeżeli to ja potrzebuję mentora to ja powinienem pisać do konkretnej...
  • Ogłoszenia
  • napisane 23 06 2016 23:16
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2465

Składak do około 4600 zł

Na tą chwile opłaca się jedynie GTX960 4GB lub GTX970 4GBhttp://pclab.pl/art63116-20.htmlhttp://pclab.pl/art63572-10.htmlhttp://pclab.pl/art57777-16.html https://www.youtube.com/watch?v=wmiVf9cmA9I Z ciekawej obudowy - http://www.x-kom.pl/p/226888-obudowa-micro-atx-btx-silentiumpc-alea-m50.htmlAle raczej szkoda ograniczać tutaj obudowę -...

Oferta Pracy na Koordynatora Zespołu Serwisowego, Krosno

Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. poszukuje osób zainteresowanych pracą w branży IT na stanowisko Koordynator Zespołu Serwisowego. Szukamy osób z doświadczeniem związanym z zarządzaniem zespołem.  Oferujemy zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, stałe wynagrodzenie + system premiowy, pracę w firmie...
  • Ogłoszenia
  • napisane 17 04 2015 12:30
  • Wyświetlenia: 2032

[Praca] Manager projektu NAV

Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu poszukuje osób zainteresowanych pracą. Nr certyfikatu o dokonaniu wpisu podmiotu do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia: 2150 Dla naszego klienta, jednego z wiodących europejskich producentów systemów kominowych,  poszukujemy kandydatów do Gniezna na...
  • Ogłoszenia
  • napisane 03 03 2015 13:19
  • Wyświetlenia: 1754

TESTER OPROGRAMOWANIA - OFERTA PRACY

Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu poszukuje osób zainteresowanych pracą na stanowisku:Tester oprogramowaniaLokalizacja: Częstochowa (śląskie)Obowiązki:- Analiza dokumentacji projektu oraz projektowanie kodu źródłowego,- Opracowanie i wykonanie testów na wbudowanych systemach,- Wykonanie zintegrowanego oprogramowania,-...
  • Ogłoszenia
  • napisane 14 01 2015 13:02
  • Wyświetlenia: 1929

Poszukujemy Managera Projektu NAV

Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu poszukuje osób zainteresowanych pracą. Nr certyfikatu o dokonaniu wpisu podmiotu do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia: 2150 Dla naszego klienta, jednego z wiodących europejskich producentów systemów kominowych, poszukujemy kandydatów do Gniezna na stanowisko:...
  • Ogłoszenia
  • napisane 03 12 2014 12:20
  • Wyświetlenia: 1838

Oferta pracy- PCB Designer- Częstochowa

Opis ofertyProjektant zajmować się będzie tworzeniem układów i schematów PCB. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za koordynacje projektów z wieloma zespołami, których praca skupia się na Poznawczych Systemach Bezpieczeństwa (Cognitive Safety Systems). Systemy te pomagają zwiększać bezpieczeństwo ludzi poprzez tworzenie bardziej inteligentnych...
  • Ogłoszenia
  • napisane 18 08 2014 11:15
  • Wyświetlenia: 2125

Oscar x7 problem z myszką i macro. koordynaty do "mouse action"

Hej Wam, kupiłem ostatnio mysz z a4techa x-748k. Zainstalowałem z dołączonej płyty oscara x7 i prawie wszystkie opcje działają poprawnie.Prawie.. Mam problem dokładniej w macro manager z zakładką:Otóż kiedy chcę stworzyć makro, by mysz poruszyła się przykładowo tu:a ona pojawia się w tym miejscu:Oto te przykładowe makro:I tu właśnie jest ten problem. Wygląda jakby.. sam nie wiem..
  • Oprogramowanie
  • napisane 21 07 2014 19:28
  • Wyświetlenia: 5687

Poszukiwany ABAP Developer/Senior ABAP Developer

Dla naszego Klienta, międzynarodowego koncernu produkcyjnego, do nowo powstałego Center of Excellence w Warszawie, poszukujemy kandydatów na stanowisko ABAP Developer/Senior ABAP Developer.Miejsce pracy: WarszawaZakres obowiązków:• tworzenie , rozwój oraz utrzymanie aplikacji przy użyciu technologii ABAP• współpraca z zespołem funkcjonalnym• przeprowadzanie, ...
  • Ogłoszenia
  • napisane 08 10 2013 11:50
  • Wyświetlenia: 2136

Wybór Internetu

Bakker - Niekoniecznie. Dobrze zoptymalizowana gra MMO potrafi chodzić nawet na modemie telefonicznym dial-up. Przykładowo pewna gra (którą kiedyś hakowałem) do renderowania świata używa komendy : 2 1 5 250 120 5 8 4 1 6 9To oznacza: cyfra 2 to plansza - wczytywana z twojego dysku. Cyfra 1 i 5 to podmapa. 250 i 120 to twoje koordynanty. 5 8 4 1 6 9 - to...

TOSHIBA SPRZEDAM

Mam na sprzedaz Laptopa TOSHIBA SATELLITE A75 za okolo 1500 zl ( do negocjacji) Wystawiam najpierw tutaj,bo na allegro pojdzie do obcej osoby. Oto dane: Pentium 4 HT 3,06 GHZ,Ati radeon 9000 do 128 MB, karta dzwiekowa,glosniczki TruSurround(SRS), czytnik kart 5 w 1, DVD-RW duble layer, TV-out,Windows Home-orginal, 3 usb, karta bezprzewodowa,sieciowa i modem. Cena jest mala poniewaz przypadkiem...
  • Archiwum
  • napisane 22 11 2006 21:16
  • Wyświetlenia: 1197