Skocz do zawartości

ks360

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ks360

Wybór telefonu

Witam !Niedługo będę miał okazję wybrać sobie nowy telefon (jako przedłużenie umowy w erze). Mam problem bo nie wiem na co się zdecydować. Czytałem opinie ale wraz wybór jest trudny.W LG KU990i:+ Duży dotykowy ekran+ Ładny wygląd+ Dobry głośnik-Żywotność baterii (to mi akurat nie przeszkadza bo jestem przyzwyczajony)-Wolna Praca-Podobno czasami wyświetlacz nie reaguje-Aparat podobno jak na...

Jak wpisać kod unlock do LG ?

Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
  • Simlock LG
  • napisane 08 03 2011 17:01
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 36402

Jak wpisać kod unlock do LG ?

Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
  • Simlock LG
  • napisane 08 03 2011 16:59
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 14008

Converter z MP4 do 3GP

Chcę przeconvertować kilka filmików MPEG4 o sporej rozdzielczości - HD do 3GP o rozdzielczości 320x240 żeby wrzucić na komórkę (LG KS360). Używam programu Format Factory, doradzi ktoś odnośnie parametrów ile FPS i Bitrate żeby jak najpłynniej odtwarzało na komie?
  • Oprogramowanie
  • napisane 17 08 2010 17:56
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 11197

Wybór telefonu

motyx>> bo te cale szajsungi i lg to masówka robiona dla nastolatków, by sie mieli czym lansowac przed innymi, niestety, ale nie zmienisz tego. Pewnie masz tego cookie raptem pare tygodni i sądzisz, że to dobry telefon. Może i tak, ale taką opinie wygłoś prosze za rok. jestem ciekaw, jak sie wtedy bedzie trzymal ten telefon. Moja siostra rownież niedawno otrzymała w prezencie owe LG. No...

Simlock LG KS360

Witam,LG KS360, kupiony w Anglii w Orange. Poszukuje darmowego programu lub innego sposobu na zdjęcie simlocka z tego telefonu.Pozdrawiam też szukam taniego sposobu na zdjęcie simloka z tego modelu (orange kupiony w Polsce). Może ktoś zlituje się...
  • Simlock LG
  • napisane 11 10 2008 22:10
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 16668

Simlock LG KS360

Witam,LG KS360, kupiony w Anglii w Orange. Poszukuje darmowego programu lub innego sposobu na zdjęcie simlocka z tego telefonu.Pozdrawiam
  • Simlock LG
  • napisane 11 10 2008 22:10
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 16668