Witam! Do niedawna mialem plyte glowna ECS KT600-A ale niestety padla. Stad moje pytanie czy moglbym ja zastapic plyta glowna MSI MS-7027 KT600? Tu jest link do Allegro: http://allegro.pl/item204387033_msi_ms_702...taniej_fv_.htmlDodam jeszcze ze w kompie jest procek AMD Athlon 2000 XP+, SB Live! 5.1, GeForce...
Oto są dane mojej płyty głownej pobrane z EVERESTAPole WartośćWłaściwości płyty głównej ID płyty głównej 09/13/2004-KT600-8237-6A6LYE1FC-00Nazwa płyty głównej ECS KT600-A Właściwości magistrali FSB Typ magistrali DEC Alpha EV6Szerokość magistrali 64-bitowy(a)Rzeczywista częstotliwość taktowania 133 MHz (DDR)Efektywna...
--------[ Płyta główna ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Właściwości płyty głównej: ID płyty głównej 08/10/2004-KT600-8237-6A6LYPAQC-00 Nazwa płyty głównej Epox EP-8KRA(I) Właściwości magistrali FSB: Typ...
Witam!Pisze, gdyż mam problem z mikrofonem, czy też może bardziej komputerem.Niedawno zepsuł mi się (może nie tyle co zepsuł-strasznie się przegrzewa i nie można nim włączyć żadnego programu) laptop. Musiałam więc przenieść się na starego PC, który może nie jest jakimś kombajnem do grania w najnowsze gry (nie oszukujmy się, przy włączeniu firefoxa się zawiesza) , ale działa.Mój problem...
Tu jest trochę o Twoim chipset VIAKT600 nie jestem specjalistą ale za 400zł raczej nie uda Ci się kupić dobrej płyty i grafiki . Radzą się skupić na jednym kupić dobrą płytę z dobrym chipsetem z wejściem na pci express (i żeby jeszcze miała AGP i jechać na starej grafice), a z czasem dokupić już jakąś na pci ekspresie, albo kupić grafikę jakiegoś...
MAM PROBLEM ZE ZNALEZIENIE STEROW DO TEJ PLYTY PROSZE O JAKIS LINK Płyta główna: Typ procesora Unknown, 1750 MHz (10.5 x 167) 2500+ Nazwa płyty głównej Epox EP-8KRA(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Mikroukład płyty głównej VIA VT8377 Apollo KT600...
To juz chyba moj 7 temat o Głosie ... i dalej go nie mam :/ Wiec pisze jeszcze raz nie poto zeby miec wiecej postow tylko miec wkoncu glos w kompie przechodze DO rzeczy.Chce tylko Poprawne Sterowniki dziwiekowe do komputera DAne KomputeraKomputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego ...
Wiem ze sie powtarzam ale ludzie jak widza ze juz ktos dal Głos to niby wszystko ok. PRzechodze do rzeczyMam posciagane sterowniki i nic nie dziala Moze by ktos dal mi link z potrzebnymi steramiDane KomputeraKomputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) ...
mam problem z sterownikami dzwiekowymi mialem formata i nie mialem plyty z sterownikami i nie moge ich nigdzie znalesc HELP!! plyta głowna Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Nazwa komputera APRIL-390C94E1A Nazwa użytkownika ...
Witam wszystkich! Piszę w pośpiechu bo komputer szaleje! Problem jest następujący: komputer mój nie działał jak powinien, włączał się około 2min, resetował się podczas wzmożonego użytkowania (granie np. CS), resetował się aż zaczęły wyskakiwać blue screeny z informacją o zrzucaniu pamięci fizycznej. Długo nie czekałem, zrobiłem format partycji, na której był windows. Problem teraz...
Witam chciałbym sie dowiedziec co dolega mojemu kompowi. Gdy chodzi na standardowym taktowaniu 9x166=1,5GHz to po pewnym czasie monitor sie wyłącza a głośnik systemowy zaczyna wyć. Żeby wszystko było oki to komp musi chodzic jako 900MHz (9x100) Zmieniłem ostatnio zasilacz na ModeComa Feel III 400W i dalej tak samo :/ Nie mam zielonego pojecia co się może dziać :/oto mój zestaw: Sempron...