Skocz do zawartości

która nokia najlepsza forum 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: która nokia najlepsza forum 2011

Logi - Profilaktyka

Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...

NaviExpert – Nawigacja bez korków! Na Twój Telefon Komórkowy

Strona domowa producenta NaviExpert: www.naviexpert.plCo to jest NaviExpert (skrót NE)?NaviExpert jest program nawigacji dla telefonów komórkowych posiadających, obsługę aplikacji JAVA, kolorowy wyświetlacz i posiadających bluetooth. Jest nawigacją On-Line, która pobiera najnowsze mapy i punkty POI z serwera. Jak to działa?Najpierw nasz GPS określa położenie, gdzie się znajdujemy (dokładnie to...

Logi - Aplikacje *.exe nie uruchamiają się (uruchom program za pomocą)

Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

Ekipy do forum.

Witam! Ogólnie pisząc - od roku planuje stworzyć serwis mający na celu promowanie nowych, jak i tych starszych projektów. Przyszedł czas na organizowanie ekipy, dlatego też na wstępie napisze coś o serwisie następnie przejdę do opisu całości. Próbując otworzyć coś takiego tylko o Grand Theft Auto, zauważyłem, że nie ma to najmniejszego sensu ponieważ gracze wolą siedzieć na czymś co...
  • Ogłoszenia
  • napisane 20 07 2014 13:07
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2269

Wyciszanie komputera PC w teorii i praktyce

Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...

Jak myślicie która nokia jest najlepsza? n73 n80 n90 czy n91

Witam wszystkich użytkowników tego oto forum. Zakładam ten temat, żebyście mi doradzili która z tych nokii jest najlepsza??? Jeśli się znacie na tel to wypowiadajcie się dużo mi to pomoże w wyborze którejś z tych nokii. Zapraszam

Winning Eleven 2002 Online ! www.weol.org

Wygląda, że chyba dobrze trafiłem z tematem. Na forum wszystko kręci się właściwie wokół jednego i tego samego, więc uznałem, że przydałaby się jakaś odskocznia. I tu taka mała (duża?) propozycja…Pamiętacie ile czasu spędziliście nad Worms 3D? A jak długo mieliście zainstalowane Skoki Narciarskie 2009? W Pro Evolution Soccer 2009 nadal pewnie...
  • Gry
  • napisane 18 09 2011 08:08
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3591

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Jak radzić sobie z dyskiem ?

Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...

Monitor LCD 19' do GIER > Cena:800-850zł <

Witam wszystkich na forum&#33;Posiadam monitor CRT 17' Samsunga, który niezle daje po oczach z biegiem czasu... pora zmienic na LCD!Lubię grac w najnowsze gierki, tak wiec priorytetem dla mnie jest jak najlepszy stosunek ceny do jakosci!Kwota do ktorej chcialbym zakupic monitorek zwykly 19' (nie...
  • Archiwum
  • napisane 27 09 2008 16:18
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1163

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41723

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...