A co kolega ma w ustawieniach kontroli konta użytkownika? Wrzucić screena z Win+R ->control userpasswords oraz Win+R -> winscui.cpl -> zmien ustawienia funkcji kontrola konta uzytkownika.
Zapewne każdy administrator forum, w niedługim czasie od jego instalacji, zaobserwuje wzrost aktywności botów spamujących. Mogą to być fałszywe profile użytkowników z odnośnikami do "własnych stron", specjalnie spreparowanymi opisami "O mnie" czy aktualizacjami "statusów". Odważniejsze z nich zaczynają zakładać własne tematy i postować z
Przy tworzeniu poradnika oparłem się na materiałach z windows.microsoft Dzięki grupie domowej można udostępniać pliki i drukarki innym komputerom z systemem Windows 7. Można tez przesyłać strumieniowo multimedia do urządzeń. Grupa domowa jest chroniona hasłem, a użytkownik zawsze ma możliwość określenia elementów, które są w niej udostępniane. Aby...
Nowy system Cache, wyłączenie Varnish, Promocja dla obecnych i nowych użytkownikówNowy system CacheZachęcamy wszystkich do skorzystania z naszego nowego systemu cache na MyDevil.net znacznie przyspieszającego działanie stron. Można go uznać za lepszy zamiennik dostępnego dotychczas u nas Varnish.Składnia poleceń: devil www options DOMENA cache...
Natknąłem się na ciekawą stronę na której są opisane jakie wirusy mogą zaatakować naszego androida ;) i to nie ważne czy ściągamy aplikacje z marketu czy z innego źródła. Android.Couterclank - zarażenie urządzenia tym robakiem następowało w momencie ściągania gier, zawierających w sobie złośliwe oprogramowanie. Po ściągnięciu gry następowało rozprzestrzenienie się wirusa po systemie. W...
Witam, mam problem: ustawiłem sobie hasło do konta (mam uprawnienia administratora) na systemie Windows 7 Home Premium x64. Po ponownym uruchomieniu systemu, system próbował się logować do konta o nazwie "Admin" (nie: "Administrator" - bo takiego konta nie aktywowałem, ale podobno jakoś można), ale nie zalogował się, bo: "Nazwa użytkownika lub hasło są...
Poniższy skrypt umożliwia użytkownikom forum lub podobnych CMS (IPB/MyBB/Xenforo/Wordpress i inne) prosty zakup punktów poprzez Paysafecard/SMS, które następnie można wykorzystać (odejmować) w np. sklepie z przedmiotami w grach, sklepie z kontami VIP, wyświetlać na forum itp.Sklep ma zintegrowane płatności SMS i Paysafecard, nie trzeba podpisywać żadnych...
Limitowany, nielimitowany transfer – jak wybrać? jak to działa? Firmy hostingowe oferujące usługi związane ze sprzedażą, czy dzierżawą serwerów, zawsze określają w swojej ofercie parametry transferu. W tym artykule postaram się wyjaśnić czym jest owy transfer, do czego jest używany i jak jego parametry wpływają na jakość naszych stron. Coraz częściej firmy, przedstawiają propozycję...
https://backlink.pl Backlink oferuje zróżnicowane usługi w zakresie pozycjonowania stron internetowych w wyszukiwarce, w tym linkbuilding, całościowe SEO i własna witryna.Zaufało nam już wielu użytkowników, którzy chwalą sobie wysoką skuteczność prowadzonych przez nas działań. Skuteczność prezentowanej oferty potwierdzają również dane analityczne z...
Witam wszystkim Do sprzedania mam futurystyczną gamingową klawiaturę firmy Razer Deathstalker UltimateKlawiatura kupiłem niemal rok temu w sklepie proline.pl (2015-07-20) - czyli nie jakiś szrot, z którym człowiek użera się jeśli coś się stanie ze sprzętem. Klawiatura w 100% sprawna! Kompletne opakowanie. Klawiatura jest oczywiście na gwarancji. Klawiatura jest używana -...
Już rozwiązałem problem - dzięki sugestii znajomego wejścia w tryb awaryjny.Po uruchomieniu w trybie awaryjnym okazało się, że Windows zasugerował mi - oprócz konta administratora, którego zdefiniowałem w trakcie instalacji - jeszcze drugie do wyboru konto, użytkownika, który był administratorem w poprzedniej instalacji tegoż Windowsa.Nie wiem skąd ten...
No dobra. Ale jak dostawca sieci może mieć dane na temat użytkownika, który tą sieć kradnie i jest do niej podłączony nielegalnie? Rozumiem w przypadku kiedy użytkownik nabroi w sieci i wtedy po IP routera dojdą do dostawcy z którym ma on umowę i wtedy dostawca ma jego dane. Ale w momencie kiedy
Witam, jestem nowy na forum i od razu mówię, że na komputerach też nie bardzo się znam.Na wstępie powiem, że mam windows Vista.Problem polega na tym, że po zalogowaniu na konto użytkownika dostałem powiadomienie "Logowanie usługi profilów użytkowników nie powiodło się. Nie można załadować profilu
1. Wpisując hasło do poczty outlook przy logowaniu się do systemu, tak na prawde logujesz się na profil mobilny, którego dane są przechowywane na serwerach M$.2. Zapewne instalując system wprowadziłeś dane do logowania dla administratora(chyba, że było uaktualnienie to wtedy administratorem jest ten użytkownik co wcześniej), a profil mobilny ma...