pisale juz w innym temacie ale po konsultancie z komputerowcem musze zmienic swoje zestawieniemam problem z prockiem i plyta glowna- niewiem co wybrac doradzcie Płyta głowna -- Gigabyte GA-M55S-S3 s. AM2 nForce 550 319zlprocek Athlon 64 x2 4200+ s.AM2 BOX 725zł Pamiec Geil 1GB DDR2 667 Dual Chanel Kit 5 5-5- 489zł dysk Seagate ST3160811AS 160GB sATA II 219zł grafika Galaxy GF...
Witam !Otóż mamy taki problem dzisiaj sformatowałem dysk siostrze i za żadne skarby świata nie mogę połączyć się z internetem za pomocą routera a nawet kabla, może mi ktoś napisać co robię nie tak i podesłać mi jakieś sterowniki, których nie sciągnąłemLaptop: Toshiba Satellite L350-146Router: D-Link DI-524Windows XP (oryginalny)Bardzo proszę o pomoc,...
Witam posiadam laptopa Toshiba L350 (PSLD8E) zmieniłem windowsa z Visty na XP instaluje sterowniki, pobrałem ze strony producenta. Wszystko ładnie pięknie ale nie ma dźwięku ? Jaka może być przyczyna? Czy mam złe sterowniki. O co chodzi. Proszę o pomoc.Pobrałem ze strony producenta Realtek.
Witam!Mam pytanie czy ponizsza konfiguracja bedzie dobrze dzialala, nie bedzie waskich gardel i czy bedzie sie nadawala do OC, chociarz z tym to sie pewnie jeszcze w strzymam Konfiguracja mialaby wygladac tak:Procesor: Intel Core2 Duo E6300 1.86 GHz (S775) BOXMobo: Gigabyte GA-965P-DS4R Intel P965Grafika: GeForce 2x 6600GT Gigabyte GV-3D1 (jesli jeszcze bedzie w sklepie) Ram: Corsair...
Witam wszystkich jako ze jestem tu nowy z gory mowie ze daleko mi do geniusza komputerowego lol , ale moze przejde odrazu do rzeczy.Znajoma kupila niedawno laptopa TOSHIBA L350 z zainstalowana juz VISTĄ, w dodatku po angielsku jako ze siedzimy w UK. Niestety nie zna ona za dobrze angielskiego wiec dala mi laptopa zebym przerzucil jej system na XP pl....