Wstępu słów kilka: Ostatnimi czasy zaczęło mi brakować mocy mocy obliczeniowej w moim starym laptopie, więc zacząłem rozglądać się za nowym. Wybór mój padł na Lenovo Y580, niestety kilka mankamentów skłoniło mnie do odstąpienia od umowy zakupu dokonanego przez internet i nabycia Clevo W350ETQ.Laptopa...
INWAZJA PC SPRZETKOM UWAGA NA NICH OSZUŚCIWitam serdecznieChciałem opisać i przestrzec wszystkich przed kupowaniem sprzętu komputerowego w firmie inwazja pc - kiedyś używali nazwy (sprzetkom). Proszę czytać uważnie i rozważyć ewentualny zakup w tej firmie. Cała historia zaczyna sie jakieś 9 miesięcy temu koniec marca 2009, gdy znalazłem "wspaniałą ofertę" komputera na allegro....
WitamMam internet z Multimedia. W modemie, którzy oni udostępniają są jakieś blokady, które nie pozwalają stworzyć prostej sieci (komputer PC i laptop, na PC udostępnione połączenie, laptop połączony z PC kabelkiem).Kupiłem więc router firmy TP-LINK, model tl-wr543g.Chciałem przez kabelek doprowadzić net do PC, a za...
Witam ! Jestem zainteresowany kupnem laptopa do około 2200. Przeglądałem na allegro najlepsze według mnie oferty. Interesuje mnie tylko firma dell, asus i lenovo czytałem różne opinie na temat firm laptopów i uważam, że te firmy są najlepsze. Z tych trzech firm wybrałem...
Mam pytanie odnośnie lapka Acer Aspire 4520. Czy warto go kupić. Mógłbym mieć tego laptopa za ok 2100 no może max 2200zł. Czyli stosunkowo tanio. Moje pytanie brzmi czy warto???? W końcu to acer. Czy ktoś wogóle wie co to za grafika nVidia GeForce 7000M 256 MB.Nie spotkałem się do tej pory z taką grafiką w
Mam pytanie odnośnie lapka Acer Aspire 4520. Czy warto go kupić. Mógłbym mieć tego laptopa za ok 2100 no może max 2200zł. Czyli stosunkowo tanio. Moje pytanie brzmi czy warto???? W końcu to acer. Czy ktoś wogóle wie co to za grafika nVidia GeForce 7000M 256 MB.Nie spotkałem się do tej pory z taką grafiką w
Poszukuje laptopa do gier do 2200 zlNa razie znalazlem takie dwa: Acer F5-571G i3-5005U/4GB/1000/Win10X GT940M (http://www.x-kom.pl/p/264207-notebook-laptop-156-acer-f5-571g-i3-5005u-4gb-1000-win10x-gt940m.html) ASUS R556LB-XO153D i5-5200U/4GB/1TB/DVD-RW GT940M...
Witam. Koleżanka mnie poprosiła abym jej polecił jakiegos laptopa do 2200 zł, lecz na laptopach to ja za bardzo się nie znam. Chciałbym abyście mi jakis polecili. Laptop będzie jej służył przede wszystkim do pisania różnych prac, do...
HP pavilion ze4800Srzedam pilnie Laptopa HP pavilion ze4800. Ekran 15”, Windows XP Home Edition z nakładką Vista Inspirat (wszystko wyglada jak w Vista). Procesor AMD Athlon XP 2800+ (2,12 GHz), 768 MB RAM, HDD (twardy dysk) 60 GB, odtwarzacz DVD, nagrywarka CD (combo), wbudowana antena do internetu bezprzewodowego, modem telefoniczny, 2 USB,...
WItam.Poszukuję laptopa do przeglądania internetu i oglądania filmów. Najlepiej, żeby cena była niższa, widziałem, że można dostać dobrego laptopa do internetu/filmów za 1500 zł, ale 2200 to powiedzmy max jeżeli laptop będzie tego...
Jest wiele pozycji,ale ze względu ze wszystko sie zmienia szukam laptopa do ok.2000 z poslizkiem ok.300zł.Laptop będzie dla marudnej osoby zależy na bezawaryjności.Miała już acera kilka lat oprócz baterii wszystko jest dobrze.Będzie on używany do uniwersalnych rzeczy wszystkiego po trochu.Dobrze żeby nie miał...
Dzień dobry, szukam nowego laptopa bez systemu operacyjnego. Zastosowanie: praca (pisanie artykułów), internet i oglądanie filmów. Nigdy nie będzie służył do gier.Trochę popatrzyłem w internecie, jednakże wiedzy sporej na ten temat nie mam.Znalazłem coś takiego: http://www.x-kom.pl/p/298858-notebook-...
Witam mam na sprzedaż bardzo dobrego laptopa do gier Lenovo Y500.Stan wizualny oceniam na dobry.Nie posiada systemu.Używany około 2 lat.Laptop mial wymieniane 2 klawisze "W" i "D".Bez systemuSpecyfikacja laptopa:Prcesor i7 4x2,30GHz -3630QM CPUgrafika 2x750gtxdysk 1tb16GB...