Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Mam do zaoferowania niepowtarzalny laptop, którym jest Tulip Ego. W tej chwili zakup tego urządzenia w Polsce nie jest możliwy – nikt go nie sprowadza, a jego cena za granicą oscyluje w wysokości 4000 E lub 5000 $ co w przeliczeniu na złotówki daje ok 14 000 zł. Moja sugerowana cena to 12000 zł (możliwość...
Na wstępie chciałabym wszystkim bardzo przeprosić za kolejne tendencyjne pytanie oraz za to, że zawracam Wam głowę moim problemem.Muszę kupić laptopa. Górną granicę cenową ustaliłam na 5000zł.Po przejrzeniu wielu modeli zostałam z 3ma i sama nie potrafię ocenić, który z nich jest najlepszy.HPZawiodłam się jakiś czas...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą...
Witam,poszukuję laptopa do zarówno do gier jak i do przyszłej pracy:-jeśli chodzi o gry to pykam w takie jak: wot, cities XL, sim city, serie: total war, wiedźmin, assassin's creed, dragon age, itp.-natomiast jeśli chodzi o pracę to jestem teraz na ostatnim roku magisterki z budownictwa a po obronie będę szukał pracy na początek w biurze projektowym więc...
@up True. Chyba, że kupisz Clevo za 5000 PLN, który ma wydajność stacjonarki za 2500 :EGeneralnie ja już laptop do grania za te pieniądze to tak jak qauke napisał - http://lenovo.strefamarek.allegro.pl/laptop-lenovo-ideapad-y510p-59-407442-i7-ssd-gt755.html - ma...
http://allegro.pl/item1196936545_dotykowy_hp_pavilion_tx2000_akcesoria_za_473zl.htmlKomputer kupiony nie całe 1,5 roku temu. Jest w świetnym stanie, na obudowie nie ma żadnych rys. Jest on bardzo zadbany, cały czas pracował z antywirusem, ekran dotykowy praktycznie nie używany, na obudowie pozostawione są nadale niektóre fabryczne naklejki. Laptop ma...
Witam, mam zamiar kupić laptopa, prosiłbym o pomoc w wyborze:)Laptop grafiki komputerowej, cena ok. 4500 zł, moze być 5000 ale wiadomo zeby bylo jak najtaniej:)Dobry ekran, 15.4 nie wiekszy i nie mniejszy, z conajmniej 2GB ramu i dobra grafa oczywiscie.W ofercie Vobisu...
Jest wiele pozycji,ale ze względu ze wszystko sie zmienia szukam laptopa do ok.2000 z poslizkiem ok.300zł.Laptop będzie dla marudnej osoby zależy na bezawaryjności.Miała już acera kilka lat oprócz baterii wszystko jest dobrze.Będzie on używany do uniwersalnych rzeczy wszystkiego po trochu.Dobrze żeby nie miał...
Witam wszystkichRzeczywiscie nie zagladalem do tego watku od dosc dawna, jakos zupelnie o tym zapomnialem. Widze ze jednak sporo napisaliscie.To moze napisze jaki laptop mam na mysli. Mowicie ze przy Viscie moge miec problemy z urzadzeniami peryferyjnymi, o to chodzi ze zamierzam tez kupic urzadzenie wielofunkcyjne HP O jakiej pracy mowie? Zamierzam...
Witam!mam mały problem,posiadam laptopa Acer Aspire 5000ma on karte Wi-Fi,skąd wziąć i jak zainstalować sterowniki do systemu linuks Back Track ??na stronie producenta jest tylko dla systemu windows XPhttp://support.acer-euro.com/drivers/noteb..._3000_5000.html prosze o...