Skocz do zawartości

laptop podłączamy do xbox 360

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: laptop podłączamy do xbox 360

Problem z wejściem na dowolną partycję

Witam!Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, więc jeśli nie to przepraszam!Mam pewien drażniący mnie (i nie tylko mnie problem). Chodzi mianowicie o to, że nie mogę wejść na dowolną partycję przez dwuklik na niej, tylko przez klik prawym przyciskiem myszy i "Otwórz". Ten problem pojawił się już nie tylko na moim komputerze. Na komputerze stacjonarnym mojej narzeczonej wyświetla...
  • Windows XP
  • napisane 22 07 2008 20:52
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1804

[Zamienie] PC na laptop - xbox360 na notebooka

Witam. Zamienie PC na laptop - xbox360 na notebookaPC:CPU : Pentium dual core 2 x 2.8 GhzGPU : Ati Radeon 4850 512Mb GDDR3RAM : Goodram 2 GB 800 mhzDYSK : 500GB 32MB cache MaxtorMOBO : ASUS P5KPLDVD ROOM : nagrywarka DVD LightScribeZasilacz : 550 Wza laptopa o w miarę podobnych...
  • Giełda
  • napisane 18 07 2010 09:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 842

HP Pavilion dv9700 vs HP DV9700 TL60

powiedzmy, że na koniec tygodnia będzie D-day, bo w przyszły weekend impreza, a jeszcze wysyłka musi dojść Na kiedy to musi być zakupione:)HP DV7 4GB RAM 500GB ATI 1GB DDR3 IDEALNY !!! (2428732307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Ten ma stan na bardzo dobrym poziomie: Laptop Toshiba P300 +...

[PYTANIE]Zewnętrzny HDD, a eSATA...

Witam.Mam problem z podłączeniem dysku zewnętrznego. Znajduje się on w kieszeni CHIEFTEC CEB-35s. Sam dysk to 500GB Seagate (32MB, 7200rpm). Obudowa posiada dwa złącza - USB oraz eSATA. Przez USB dysk jest widziany, lecz gdy podłączam do eSATA już nie...Poszukałem na internecie instrukcji do mojej płyty głównej - ALiveNF5SLI-1394. Nie do końca zrozumiałem...
  • Archiwum
  • napisane 08 11 2008 19:19
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 3770

PC, Laptop czy XBOX 360

Mam do wydania 2500zł i nie wiem co mam kupić. Laptop jest mi dosyć potrzebny ponieważ ide w tym roku do szkoły średniej i będzie mi dosyć przydatny.Będziesz brał lapa ze sobą do szkoły? :|Zastanawiam się czy nie kupic jeden PC za 2500zł czy może laptopa i XBOXA
  • Archiwum
  • napisane 23 05 2008 11:02
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1020

PC, Laptop czy XBOX 360

Mam do wydania 2500zł i nie wiem co mam kupić. Laptop jest mi dosyć potrzebny ponieważ ide w tym roku do szkoły średniej i będzie mi dosyć przydatny. Jestem graczem więc lubie spędzać także czas na graniu i nie wiem tym momencie co mam robic... Zastanawiam się czy nie kupic jeden PC za 2500zł czy może laptopa i
  • Archiwum
  • napisane 23 05 2008 11:02
  • Wyświetlenia: 1020

Jakiego notebook'a wybrać: DELL XPS M1730

2 lepszy , ale nie warto kupowac laptopa do grania , ponieważ się do tego nie nadaje nawet ten za 13tys!A to dlatego że niewygodnie jest grac na laptopie, ma niewygodną klawiaturę itp. PC stacjonarny za 5tys będzie bardziej wydajny do grania ale też nie opłaca się kupywac kompa powyżej 5 tys zł .Po roku jest...

• Archiwum
  • napisane 06 05 2008 15:09
  • Wyświetlenia: 1925

Jak podłączyć internet do xbox360?

Hej, mam xbox360 chce go podłączyć do internetu aby grać multiplayer. Lecz chce to zrobić tak, aby obraz z xboxa był na laptopie. Czy mogę tak zrobić? I jak podłączyć ten internet próbowałem to pisało żeby skonfigurować ręcznie lub automatycznie dałem automatycznie i nic się nie...

Podłączenie głośników Logitech X-530 do monitora LG FLATRON E2251 podczas gry na XBOX

Witajcie.Posiadam monitor, w którym jest wyjście słuchawkowe, więc mogę podłączyć do niego słuchawki. Chciałbym od czasu do czasu na tym monitorze pograć też na konsoli XBOX. Konsole podłączam przez HDMI, ale monitor nie ma wbudowanych głośników i nie mam dźwięku. Czy istnieje możliwość aby za pomocą tego wyjścia na...

Udostepnianie neta dwom laczam naraz

Ok mam 3 polaczenia sieciowe. Jednym odbieram neta, udostepniam je drugiem (przewodowemu) i chcialbym udostepnic jeszcze jednemu polaczeniu neta (bezprzewodowemu) Moge wylaczyc udostepnianie dla jednego i wlaczyc dla drugiego, ale ja chce odostepniac dwom laczam naraz. Da sie tak?I dla waszej ciekawosci : przewodowe polaczenie jest do xbox

W co moge pograć na takim kompie ?

No to normalne że tak mówią. Przed zakupem mogłeś się u nas poradzić.Karty niestety nie wymienisz.No i lipa a taka szkoda że nie można wymieniać kart no ale trudno zostaje xbox 360 tylko na nim pewnie jest lipa z graniem w gry tego typu ? i gry są drogie ' Na tym filmiku koleś gra w BF ma takiego samiutkiego...
  • Gry
  • napisane 20 01 2013 15:05
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 5065

HP Pavilion dv9700 vs HP DV9700 TL60

do grania ma już kupionego Xbox360. Laptop ma być do filmów jedynie co to żeby smimsy poszły

xbox360 na laptopa

Witajcie mam pewnien dylemat posiadam xbox360 elite no i pewnien gość chce mi dać za niego laptopa dokładnie Acer E725Moje pytanie brzmi czy się w ogóle opłaca ? no i co myślicie o tym sprzęcie ? Będę wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź z Waszej strony
  • Giełda
  • napisane 16 03 2012 20:46
  • Wyświetlenia: 1795

XBOX360

Witajcie Mam do sprzedania Xbox360 wersja z ulepszonym chłodzeniem, posiadam do niego okablowanie ,oryginalny pad w raz z akumulatorem ,gry. Konsola przerobiona pod LT2.0 stan idealny 100% sprawna . Ewentualnie zamienię na laptopa lub notebooka .
  • Giełda
  • napisane 05 03 2012 14:17
  • Wyświetlenia: 1520