Witam mój kuzyn ma taki problem z LeadtekWinFastA6600 GT TDH AGP 8x po wałczeniu byle jakiej gry monitor gaśnie i nie chce się uruchomić czasem gaśnie po 10 min a czasem 5 min Instalowałem standardowe sterowniki i to samo najnowsze to...
Witam Ponieważ od jakiegoś czasu nie śledzę co sie dzieje na rynku więc wypadłem z obiegu dlatego prosił bym o drobną pomoc wiem ze obecnie najszybsze są modele GF z zegarem 8800 ale są troszkę drogie, tak na szybkiego znalazłem:LeadtekWinfast GF8600GTS EXTREME 256MB DDR3(128bit),PCI-E,DualDVI/HDTV,retail co...
Witam!Zamierzam wymienić kartę graficzną w związku z czym mam pytanie do osób znających się na rzeczy: nie wiem, która karta będzie lepsza do tego komputera, który mam aktualnie (wymieniam tylko i wyłącznie kartę graficzną), interesuje mnie czy lepiej kupić nowszy model, czy starszy, chodzi mi tu o to, czy któryś z pozostałych komponentów nie będzie "wąskim gardłem" dla GF 7300...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error: No service named P17xfi was found to...
WitamMój Nod32 znalazł przy skanowaniu trojana injector trojan. Wykonałem skan OTL'em. Prosze o dalsze instrukcje:OTL logfile created on: 2010-09-18 19:40:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.12.1 Folder = C:\Documents and Settings\ABC\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Tutaj Silent Runners:"Silent Runners.vbs", revision 52, [url="http://www.silentrunners.org/"]http://www.silentrunners.org/[/url]Operating System: Windows XP SP2Output limited to non-default values, except where indicated by "{++}"Startup items buried in registry:---------------------------------HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\...
wkleiłem log bo gdzies na necie podobny problem rozwiązało "zfiksowanie" niektórych logów. wklejam ten z OTL : OTL logfile created on: 2010-05-13 15:42:13 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.4.1 Folder = D:\Download\POBRANEWindows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (Version = 6.0.6002) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Witam.Ostatnio sobie kupiłem tuner LEADTEKWINFAST PXTV1200 wraz z pilotem oraz "zbiorem" aplikacji - WinFast PVR2 - program do odtwarzania/oglądania oraz min. WinFast Wizard - obsługa pilota ( mała ikonka przy zegarku ).Gdy...
Mam prośbe. Który tuner z tych trzech wybrać? bo nie za bardzo potrafie zobaczyć jakąś różnice?czym różnią się od siebie te modele? który jest lepszy?No chyba że są jakieś inne lepsze z konkurencyjnych firm w podobnej cenie.LeadtekWinFast TV2000 XP RM http://sklep.benchmark.pl/pelny_14066.html
Witam, ponieważ mój PC się sypie składam nowy, dostałem na to 3500zł, ale chyba naciągnę ojca na jeszcze kilka zł. Na początek przedstawię moją konfigurację (tzn. taką, jaką chciałbym mieć) dodam tylko ze CD-ROM biorę ze starego PC i muzykę jak ta wbudowana na płytę mi się nie spodoba także wezmę ze starego PC. Głośniki: Modecom 5.1 - MC - AV2810 Monitor LCD: 19" Hyundai X91W Obudow:...