Skocz do zawartości

league of legends acer aspire 3690

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: league of legends acer aspire 3690

Problem z laptopem Acer Aspire E1-571G

Witam. Mam bardzo wielki problem z moim laptopem (Acer Aspire E1-571G). Otóż polega on na tym, że wchodząc do gry (League of Legends) mam po 80 fps a w sytuacjach, w których się więcej dzieje spada do 40 + ścina się tak, że nie można...

Wybór laptopa do 2500zł

Witam!Która grafika jest lepsza Radeon HD5650 czy GeForce 420M GT czy ATI Mobility Radeon HD 550v?(laptop) Szukam lapatopa do 2500-Budżet ok 2500 raczej to jest max-Marka - nie znam sie ,wiec nie wiem czego unkać a na co polować-Laptop ma być powiedzmy na jakiś czas, co by nie kupować nowego za dwa lata-malo gram raczej starsze tytuly. Chce jedynie grać płynnie w Leauge Of

AcerAspire 3650- nie działa klawiatura

Jako iż, minęło już troszkę czasu pozwolę sobie dodać post pod postem - żeby odświeżyć temat.Zakupiłem klawiaturę którą dostanę jutro paczką dostarczoną przez DHLlink - http://www.laptopshop.pl/product-pol-6-Klawiatura-do-ACER-Aspire-1670-3100-3600-3690-5100-5610.htmlPisząc tutaj chciałem jeszcze raz upewnić się czy:1. klawiatura po zamontowaniu wczyta...
  • Notebooki
  • napisane 09 04 2013 17:20
  • Odpowiedzi: 14
  • Wyświetlenia: 4193

1000zł+części.

Witam. Postanowiłem usprawnić trochę moją machinę. Komputer ma mi służyć do gier i istotne jest dla mnie to, żeby wszystko chodziło płynnie. Ogólnie z komputera jestem zadowolony, bo prawie wszystkie gry działają,ale…. Obecnie gram w Counter Strike Global Offensive i League of Legends. Te dwie gry działają mi dość...

Upgrade karty z GT220

Witam, moja aktualna karta (Nvidia GT220) zaczela sie przegrzewac, i rowniez nie wystarcza w grach. Chcialbym wiec wymienic na lepsza prawdopodobnie GT640. Zanim jednak kupie karte che miec pewnosc ze bedzie kompatybilna z innymi komponentami mojego komputera, a oto onePlyta Glowna - Acer EG43MProcesor - Intel Core 2 Quad Q8300Ram - 6144 MB DDR2(2x2GB +...
  • Karty graficzne
  • napisane 20 10 2012 00:47
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2330

Logi - Wyłączanie się pulpitu

Witam, mam pewien problem. Mianowicie.. w moim laptopie Acer Aspire 3690 od paru dni dzieje się coś dziwnego (mam XP)- gdy nie rusza się myszką albo nie wykonuje zadnej czynnosci przez... minute to wylacza sie ekran i aby go przywrocic nalezy ruszyc myszką, ale jest to...

Problem po wgraniu windowsa do Acer Aspire 3690

Witam. Mam problem z Laptopem jest to Acer Aspire 3690. Cały system instaluje mi się z Ukrytej partycji, zrobiłem to jak zawsze czyli Alt+F10 i wgrało się wszystko elegancko. Pobrałem film z internetu, i gdy go otworzyłem Avast powiadomił mnie o wirusie Win32:AuCrypt. Po tym nie...
  • Archiwum
  • napisane 10 05 2008 18:40
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1939

Brak jakielkolwiek kontroli w systemie

Witam, proszę o pomoc w problemie który wygląda następująco.Mam laptopa Acer Aspire 3690 i zainstalowaną na nim Vistę 32-bitową. Użyłem poradnika, aby powyłączać niepotrzebne "pierdoły". Poradnik wyglądał tak: "Kliknij na Start | Uruchom. W nowym oknie wpisz...
  • Windows Vista
  • napisane 15 03 2008 16:41
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 3565

Wyłączający się acer aspire 3690

Witam serdecznie użytkowników forum. Mam ogromny problem z laptopem Acer aspire 3690. Dokładnie chodzi, że laptopik po jakimś czasie samoczynnie się wyłącza. O tyle jest to kłopotliwe ponieważ jednego dnia potrafi chodzić cały dzień i się nie wyłączy a na drugi...
  • Archiwum
  • napisane 03 12 2007 08:17
  • Wyświetlenia: 1527

Acer aspire 3690 - laptop samoczynnie się wyłącza.

Witam serdecznie użytkowników forum. Mam ogromny problem z laptopem Acer aspire 3690. Dokładnie chodzi, że laptopik po jakimś czasie samoczynnie się wyłącza. O tyle jest to kłopotliwe ponieważ jednego dnia potrafi chodzić cały dzień i się nie wyłączy a na drugi...
  • Notebooki
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 8987

Nie działa nagrywarka w nowym laptopie

Witajcie!!Wczoraj zakupiłem sobie nowego laptopa Acer Aspire 3690 z systemem Windows Vista.Niestety nie działa mi nagrywarka. Odtwarza płyty cd i dvd, ale nie chce nagrywać.Sprzedawca coś wspominał o tym, że za pierwszym razem musze raz wypalić płyte, ale nie wypytalem...
  • Archiwum
  • napisane 16 09 2007 15:57
  • Wyświetlenia: 2324

[sprzedam] laptopy, dyski ssd, złom komputerowy (nietestowane, na części)

Witam serdecznie. Uzbierało mi się przez lata trochę gratów, może ktoś chce przygarnąć: - Laptopy niekompletne, w większości brak dysków, baterii. Niesprawdzone, niestestowane. Z grubsza można ocenić po zdjęciach, na życzenie chętnie wyślę dobrej jakości zdjęcia w większej liczbie. 1. ASUS A6/sprzedany 2. TOSHIBA SATELLITE L20-182 3. TOSHIBA SATELLITE A80-117 4. DELL PP17L/D530 5.
  • Giełda
  • napisane 07 06 2017 17:34
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3796

Acer aspire 3690 - laptop samoczynnie się wyłącza.

Cześć!Więć co radzice z tym problemem wyłączania Acera Aspire 3690? Wgrać jakiegoś konkretnego Windowsa? Co poza tym?
  • Notebooki
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 8987

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...