Skocz do zawartości

lenovo g 770 jak podzielic partycje

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: lenovo g 770 jak podzielic partycje

[Sprzedam] laptop biznesowy Lenovo X220 (patrz dodatki)

Mam na sprzedaż biznesową wersję popularnego w Polsce i za granicą laptopa Lenovo.    Czym różni się od zwykłej konfiguracji(dostępnej na innych aukcjach) już wyjaśniam:8 GB RAM DDR-3 1600Mhz (2x4GB DUAL CHANNEL)Laptop posiada aktywną blokadę Anti-Theft z modułem śledzenia oraz moduł szyfrujący TPM 1.2 Zabezpieczenie dysku na hasło, szyfrowane...
  • Giełda
  • napisane 06 10 2013 21:57
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2722

Przywracanie systemu z ukrytej partycji Recovery

Żeby uruchomić recovery w lenovo g770 przed uruchomieniem systemu wciskamy klawisz Onekey Rescue system button znajduję się on koło przycisku "power" . Postępuj według instrukcji która ukaże się po uruchomieniu "partycji recovery"Wciskam przycisk One Key Recovery i tam jest...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 10 03 2015 01:03
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 6837

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

instalacja windows7 na Lenovo580

Tu masz sposób na "czystą" instalację systemu Windows na Lenovo:1. Upewnij się, że wykonano kopię zapasową wszystkich danych, które chcesz kopii zapasowej na dysku zewnętrznym. Upewnij się także, aby wykonać kopię zapasową sterowników na partycji Lenovo.2. Uruchom...
  • Windows 7
  • napisane 14 03 2013 16:29
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 7526

Recovery w Lenovo IdeaPadY550

Musisz przywrócić rozmiar partycji(np. programem gParted, lub instalator Linuksa np. Ubuntu). Zmiana rozmiaru partycji: tutaj. Koniecznie jako primary i tam dać.Pełną instrukcję masz na stronie www. Tu masz inna instrukcje po polsku z forum nhl.pl:- PTEDIT32.exe- OneKey Recovery 6.0- Program do zmian
  • Notebooki
  • napisane 18 07 2011 23:58
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4976

Lenovo IdeaPad 110-15ACL sterowniki dysku

Witam,mam problem z zainstalowaniem systemu Windows 7 na laptopie Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Sprzęt zakupiłem bez systemu. Po załadowaniu instalatora na żadnej z utworzonej partycji nie da się zainstalować systemu. Nie pomaga również przestawienie opcji SATA w biosie z AHCI na Compatible. (standardowo było ustawione...

Problem ze startem Windows po instalacji systemu.

Witam !Mam dwa laptopy jeden 2-3 letni Lenovo drugi mały roczny Acer. W obydwu laptopach żeby zwiększyć powierzchnię dyskową usunąłem partycję Recovery. Partycje usunąłem i stworzyłem nowe przez G Parted. Zainstalowałem Windows 8 potem Windows 10. Pojawił się problem po...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 03 06 2016 21:28
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 8387

Uszkodzona partycja odzyskiwania

WitamProszę o pomoc w naprawie systemu związanego z nieprawidłowym użyciem narzędzia diskpart i poleceniem clean. W skrócie: przez pomyłkę usunąłem wszystkie partycje w tym recovery poleceniem diskpart clean przy instalowaniu drugiego systemu. Udało mi się je odzyskać wraz z danymi za pomocą programu Testdisk. ...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 09 10 2015 13:28
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 10522

Problem z 2xHDD chyba przez Partition Magic 8

Witam, problem polega na tym że chciałem sformatować dwa dyski ATA oba 80gb (jeden WDC a drugi Maxtor). Problem z WDC:Dysk ten posiadał 3 partycje, nie był mój (pracował na XP) i kiedy został podłączony do mojego komputera (Windows7) jedna partycja nie była widoczna (chodzi o widok w "Mój Komputer") a...

Brak BOOTMGR ctr+shift+del aby resetować Windows Vista

Witam, mam laptopa Lenovo Y530. Chciałem przeinstalować Vistę (oryginalnie nie ma jej na płytach). Jest to możliwe jedynie przy użyciu wbudowanego przycisku One Key Rescue System. Po wybraniu opcji: instalacja oryginalna, system zaczął inicjalizowanie i tak zostało 0% przez kilka godzin. Jedyną możliwością wyjścia było odłączenie zasilania. Ponowna próba...
  • Windows Vista
  • napisane 02 01 2010 21:41
  • Odpowiedzi: 44
  • Wyświetlenia: 49076

czarny ekran lenovo g50

nagle, z dnia na dzień, po włączeniu laptopa mam czarny ekran, muzyka przy odpalaniu się włącza lecz 0 reakcji. (2 dni wcześniej zmieniałem system z 8 na 7 i przez te 2 dni było ok) po podpięciu kabla hdmi do tv widzę pulpit, ale nie widzę tego jak się uruchamia (nie mogę też wejść do biosu, żeby ustawić bootowanie na usb 1sze, żeby znów sformatować)laptop reaguje na zmianę jasności poprzez...

Problem z grafiką Mobile Intel® 945GM/GU Express Chipset Family (128 MB)

Witam,Posiadam laptopa Lenovo N100 ( Celeron M420 1,6; 1,5 GB ramu, 80GB HDD + 500GB External HDD, wszystko na chipsecie Intel® 945 a w szczególności grafika).Problem z grafiką zaczął się kiedy po sformatowaniu dysku nie instalowałem go z partycji recovery (tam niestety jest WinXp Home a ja potrzebowałem Prof)...
  • Archiwum
  • napisane 12 10 2007 16:20
  • Wyświetlenia: 3047

Lenovo G 50-70 - problem z dyskiem i instalacją systemu Rozpoczęty przez Ravek93, dziś, 02:05

Witam , mam problem z laptopem Lenovo G 50-70 , od nowości był na nim win 8 , jakiś czas temu przerzuciłem się na win 7, gwarancji już nie ma . Otóż podczas pracy komputera od tak padł dysk twardy (prawdopodobnie od tak )  , 500 gb  , w biosie był nie wykrywalny , jak by był nie podłączony . Podłączyłem drugi dysk ze starego laptopa , 320...
  • Notebooki
  • napisane 27 03 2017 02:07
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 8278

Vista - problem z partycjami

ja mam problem z moja partycja i vista Mam jedna partycje 288 Giga i chcialem ja podzielic na dwie, aby zainstalowac na drugiej XPka. Uzywalem progamow partition magic i paragon partition manager i lipa nie idzie podzielic dysku. Jak...
  • Archiwum
  • napisane 03 02 2007 03:01
  • Wyświetlenia: 6001