Skocz do zawartości

lenovo g550 problem z uruchomieniem

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: lenovo g550 problem z uruchomieniem

laptop lenovo G550 - problem z kamerą

Mam problem z uruchomieniem kamery w laptopie lenovo G550 ( Model: 20023)Próbowałem zainstalować sterowniki ze stron http://consumersupport.lenovo...
  • Notebooki
  • napisane 07 01 2011 11:00
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 10931

windows 7 i słuchawki bluetooth

Witam wszystkich.Mam mały problem z utrzymaniem połączenia słuchawek bluetooth stereo z laptopem.Trochę o sprzęcie:Notebook: Lenovo G550Słuchawki: Gear4 PG118 Bluphones (z A2DP)Szczegóły ...
  • Kosz
  • napisane 26 10 2010 16:56
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3676

help_decrypt

Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe...

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK + akcesoria BCM

Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y...
  • Giełda
  • napisane 21 12 2016 18:23
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2322

laptop, problem z kartami graf. AMD + Intel

Witajcie. Przejdę od razu do rzeczy: Posiadam laptopa Lenovo G510 z dwiema kartami graficznymi: Intel(R) HD Graphics 4600 oraz AMD Radeon R5 M200 Series. Jak wiadomo Amd + intel często równa się problemy, tak też jest u mnie. Zanim powiem na czym problem polega wrzucam...

[1300] Laptop do prac biurowych, internetu, oglądania filmów/meczów

Cześć,Przymierzam się do zakupu laptopa. Nie gram w żadne gry, sprzętu potrzebuję wyłącznie do prac biurowych (pisanie artykułów, prezentacje), przeglądania internetu, oglądania meczów ze streamu oraz czasami filmów i co jakiś czas rozmowy na Skype. Bardzo zależy mi na matowej matrycy, z racji tego, że często bolą mnie oczy i mam efekt suchych oczu od pracy przy komputerze. Najfajniej byłoby...

Trudny wybór mobilnego laptopa ok. 2800zł

Witam!Rozglądam się za notebookiem. Mam trochę większe wymagania od "dobry do 3000zł" Budżet to ok. 2800zł.Rozmiar:Szukam czegoś nieco bardziej mobilnego. Z jednej strony nie sądzę, żebym bardzo często go wynosił z domu, jednak za rok studia i tam się to może akurat przydać. Kobyłę 15.6" ciężko się przenosi, chciałbym laptopa wrzucić do torby albo plecaka, między książki....

brama domyślna jest niedostępna

Witam, Posiadam problem z internetem w nowym laptopie lenovo gt80-50. Miałem zainstalowany wcześniej windows 7 w wersji angielskiej gdzie występowały ciągle problemy z łączem wifi.  Po automatycznym rozwiązywaniu problemów stale...
  • Windows 7
  • napisane 25 10 2015 16:39
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4348

Lenovo t440p - załączający wentylator

Dzień dobry,Mam problem z moim laptoptem Lenovo Thinkpad T440p. Początkowo myślałam, że problemem jest uszkodzony układ chłodzenia, ale został on wymieniony. Tak samo zostały wymienione pasty termoprzewodzące. Problem dot. wzrastających...

Lenovo 300-15isk - ginący dźwięk

Witam wszystkich. Nowy jetem.Niedawno zakupiłem laptopa Lenovo Ideapad 300-15isk. (bez systemu operacyjnego)Zainstalowałem Windows 7 x64, wszystkie sterowniki z płyty (x64). Kodeki K-lite mega pack. Brak jakichkolwiek problemów w menedżerze urządzeń. Aczkolwiek problem...

Lenovo Z70-80 problem z fn, znakami i przełączaniem okien WIN7

WitamPo instalacji nowego Windowsa 7 na Lenovo Z70-80 oraz wgraniu wszystkich sterowników ze strony producenta: http://support.lenovo.com/pl/pl/products/laptops-and-netbooks/lenovo-z-series-laptops/z70-80 ;Mam kilka problemów:- nie...
  • Windows 7
  • napisane 25 11 2015 17:02
  • Wyświetlenia: 5167

Lenovo X61 problem z otwieraniem stron www i aktualizacją softweru

Witam,Ostatnio kupiłem starszy egzemplarz X61 i mam dziwny problem.Coś jest nie tak z połączeniami z internetem. I to niezależnie czy po kablu czy po WiFi. Przez moje ręce przeszło już kilkadziesiąt laptopów IBM/Lenovo i z takimi objawami spotkałem się po raz pierwszy. A więc co się dzieje:Najpierw na...
  • Notebooki
  • napisane 07 04 2012 13:43
  • Wyświetlenia: 3088

Komputer zacina się nawet podczas bezczynności

Witam, mój problem z komputerem polega na tym iż potrafi się on zawiesić całkowicie nawet 2 razy w ciągu dnia podczas zwykłego kopiowania ( typu folder do folderu ). Pewne jest że nie jest to problem z wirusem ponieważ były instalowane różne systemy i problem występował nadal co...

Windows 10 Lenovo, awaria po reinstalacji

Chciałbym prosić o pomoc, ponieważ natrafiłem na problem, którego nie potrafię sam rozwiązać.Mam laptopa Lenovo, na którym jakiś czas temu zaktualizowałem Windows 8.1 do Windows 10. Po kilku miesiącach chciałem przeinstalować system (wolniejsze działanie, problemy z niektórymi...