Witam wszystkich.Mam mały problem z utrzymaniem połączenia słuchawek bluetooth stereo z laptopem.Trochę o sprzęcie:Notebook: LenovoG550Słuchawki: Gear4 PG118 Bluphones (z A2DP)Szczegóły ...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe...
Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y...
Witajcie. Przejdę od razu do rzeczy: Posiadam laptopa Lenovo G510 z dwiema kartami graficznymi: Intel(R) HD Graphics 4600 oraz AMD Radeon R5 M200 Series. Jak wiadomo Amd + intel często równa się problemy, tak też jest u mnie. Zanim powiem na czym problem polega wrzucam...
Cześć,Przymierzam się do zakupu laptopa. Nie gram w żadne gry, sprzętu potrzebuję wyłącznie do prac biurowych (pisanie artykułów, prezentacje), przeglądania internetu, oglądania meczów ze streamu oraz czasami filmów i co jakiś czas rozmowy na Skype. Bardzo zależy mi na matowej matrycy, z racji tego, że często bolą mnie oczy i mam efekt suchych oczu od pracy przy komputerze. Najfajniej byłoby...
Witam!Rozglądam się za notebookiem. Mam trochę większe wymagania od "dobry do 3000zł" Budżet to ok. 2800zł.Rozmiar:Szukam czegoś nieco bardziej mobilnego. Z jednej strony nie sądzę, żebym bardzo często go wynosił z domu, jednak za rok studia i tam się to może akurat przydać. Kobyłę 15.6" ciężko się przenosi, chciałbym laptopa wrzucić do torby albo plecaka, między książki....
Witam, Posiadam problem z internetem w nowym laptopie lenovo gt80-50. Miałem zainstalowany wcześniej windows 7 w wersji angielskiej gdzie występowały ciągle problemy z łączem wifi. Po automatycznym rozwiązywaniu problemów stale...
Dzień dobry,Mam problem z moim laptoptem Lenovo Thinkpad T440p. Początkowo myślałam, że problemem jest uszkodzony układ chłodzenia, ale został on wymieniony. Tak samo zostały wymienione pasty termoprzewodzące. Problem dot. wzrastających...
Witam wszystkich. Nowy jetem.Niedawno zakupiłem laptopa Lenovo Ideapad 300-15isk. (bez systemu operacyjnego)Zainstalowałem Windows 7 x64, wszystkie sterowniki z płyty (x64). Kodeki K-lite mega pack. Brak jakichkolwiek problemów w menedżerze urządzeń. Aczkolwiek problem...
WitamPo instalacji nowego Windowsa 7 na Lenovo Z70-80 oraz wgraniu wszystkich sterowników ze strony producenta: http://support.lenovo.com/pl/pl/products/laptops-and-netbooks/lenovo-z-series-laptops/z70-80 Mam kilka problemów:- nie...
Witam,Ostatnio kupiłem starszy egzemplarz X61 i mam dziwny problem.Coś jest nie tak z połączeniami z internetem. I to niezależnie czy po kablu czy po WiFi. Przez moje ręce przeszło już kilkadziesiąt laptopów IBM/Lenovo i z takimi objawami spotkałem się po raz pierwszy. A więc co się dzieje:Najpierw na...
Witam, mój problem z komputerem polega na tym iż potrafi się on zawiesić całkowicie nawet 2 razy w ciągu dnia podczas zwykłego kopiowania ( typu folder do folderu ). Pewne jest że nie jest to problem z wirusem ponieważ były instalowane różne systemy i problem występował nadal co...
Chciałbym prosić o pomoc, ponieważ natrafiłem na problem, którego nie potrafię sam rozwiązać.Mam laptopa Lenovo, na którym jakiś czas temu zaktualizowałem Windows 8.1 do Windows 10. Po kilku miesiącach chciałem przeinstalować system (wolniejsze działanie, problemy z niektórymi...