WitamOd kilku dni jestem posiadaczem 7calowego lenovo ideapad a 1, wszystko chodzi ladnie, tablet kupilem na allegro od sklepu komputerowego, na aukcji bylo napisane iz tablet ma wbduowane 2 gb pamieci i dadtkowo daja karte 8 gb SD, tablet prszyedl rozpakowalem wszystko niby bylo, w gniezdzie na karte siedziala SD,...
WitamOjciec uparl sie ze chce laptopa i kropka. Po co mu - niewiem, przecierz nie umie sie obslugiwac - ale sie nauczy.Docelowo pewnie jakies filmy internet skype (to chyba najwazniejsze) i tyle.Bez gier.Koniecznie kamera 1.0mpix lub wiecej, WiFI, czytnik kart.Ram 2GB chyba troche malo? , 4gb w zupelnosci wystarczy.procek - jakis w miare ;)dysk 250gb wystarczy.Zalezy mi aby to bylo cos w miare...
Hej!Mam problem, kupilem laptopa Lenovo ktory teoretycznie ma 80GB twardego dysku, 5GB jest zarezerwowane na windowsXP a na pozostalym mam okolo 20GB danych itp. System pokazuje mi jednak ze mam tylko 6GB wolnego miejsca co oznacza ze zniknelo mi okolo 50GB, jak mozna rozwiazac ten problem. Pokasowalem co moglem...
Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y...
Jest to mój pierwszy post od dosyc dlugiego czasu, dla tego właśnie chciałbym wszystkich gorąco powitać. Formalności mamy za sobą, dla tego przejdziemy już do praktyczniej części tego posta.Napisałem kilka dni temu dosyć przydatny skrypt, który wypisuje nam plan lekcji na aktualny dzień.Był to łatwy do napisania skrypt, jednak niekiedy nie jesteśmy sobie w stanie poradzić, nawet z takimi...
Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku neo), zasilacz jakis 550W chyba Pentagram, GeForce 9400 GT, karta dzwiekowa, naped nagrywarka DVD, dysk...
No i wygląda na to że ta pierwsza partycja to jest właśnie ta partycja recovery, nie podoba mi się tylko, że pokazuje że jest w 100% wolna, ale to może być błąd windowsa, jeżeli partycja ma inny system plików. Ja znam dwie metody przywracania systemu dla Lenovo:1. Przycisk na obudowie "...
WitamPoszukuję laptopa, tak w przedziale cenowym 3000-3200 zł, najlepiej taki żeby czasem jakaś gra działała typu FIFA18 Może być bez systemu, ale fajnie jakby był dysk SSD i HDD. Myślę nad jakimś MSI albo LENOVO Legion. Tylko czy te marki są okej? Korzystam teraz z Lenovo...
Chciałbym prosić o pomoc, ponieważ natrafiłem na problem, którego nie potrafię sam rozwiązać.Mam laptopa Lenovo, na którym jakiś czas temu zaktualizowałem Windows 8.1 do Windows 10. Po kilku miesiącach chciałem przeinstalować system (wolniejsze działanie, problemy z niektórymi opcjami typu menu start, Edge i inne...
WstępPower Point to rozbudowane narzędzie firmy Microsoft do tworzenia prezentacji multimedialnych. Wchodzi w skład pakietu Microsoft Office. Prezentacje mają bardzo szerokie zastosowanie. Np. są często używane, podczas:- Konferencji- Wykładów- Szkoleń- Przeprowadzania lekcjiWierzę, że dzięki temu artykułowi, będziesz potrafił stworzyć efektowną prezentację, wzbogaconą o elementy...
Witam wczoraj wgrałem system windows XP home edition do swojego kompa ogolnie na nim jest ze powinien chodzic na xp profesjonal jest to jakas roznica?? i teraz nie mam pojecia jakie sterowniki musze poinstalowac nie moge dopasowac nic udało mi sie tylko przez wi-fi połączyc z netem. sciągnełem everest i posiadam wszystkie dane podpowie mi ktos jakie dokładnie zainstalowac...
Serdecznie zapraszam, sam jestem czlonkiem - http://betateam.pl Najlepiei byc pelnoletnim.> Dla kogo jest Betateam?- Chcesz faktycznie przyczynic sie do stworzenia produktu, oprogramowania? Twierdzisz, ze produkt danej firmy nie dziala jak powinien i ma wiele bugów? Dlaczego sam juz teraz nie przyczynisz sie do ulepszenia tego produktu?!- Sądzisz, ze...
WitamZakupilem ostatnio pamiec flash ( pendrivea ).Podlanczam go do kompa ( swoja droga starocia strasznego ) komputer wykryl nowy sprzet bez problemow, pokazala sie informacja ze na plycie mam usb 1.1 a pen obsluguje 2.0 i ze moze dzialacwolniej wiec dalem ok, instalacja nowego sprzetu nadal trwa i gdy wydaje sie...
Witam wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post! Konto założyłem właśnie z tego powodu, iż mam problem z moim laptopem. Wydaje mi się że tutaj mogę liczyć na konkretną poradę. Przechodzę do sprawy :Kupiłem od znajomego laptopa (miał go od nowosci) lenovo g580 z uszkodzona matryca lub taśma. Po uruchomieniu matryca wyświetlała tylko biały obraz, a...