Witam.Zastanawiam się nad wyborem laptopa. Dylemat mam między:1. LenovoG5702. Acer 57503. Lenovo G560Co wybrać? A może doradzicie mi coś całkiem innego? Odnośnie gier to chciałbym na laptopie pograć w gry typu GTA IV czy Ghotic III....
Witam wszystkich! Jestem dziewczyną, totalnie zieloną jeśli chodzi o wszystkie sprzęty komputerowe. Mogę powiedzieć jedynie czy dany laptop jest ładny czy brzydki. W związku z tym mam pytanko do Was - osób oblatanych w temacie. Wybieram się na studia, zarobiłam 2 tysiaki przez wakacje i chcę to przeznaczyć na laptopa. Wiem,że nie jest to mega suma, ale mi laptop potrzebny jest jedynie do...
Mam zamiar kupić laptopa w cenie do 2500zł. Laptop bedzie służył raczej do w wszystkiego co będzie mozliwe, nie ukrywam że sporo do grania. Wybrałem kilka, nie wiele się od siebie róznia. Czekam na wasze opinie i może jakieś propozycję innych laptopów....
oba raczej słabe jak na lapki za 2,5kproponujeLENOVO Z570 i3-2330M 8GB 500GB GT540 W7 G570 Y570MOCARZ ASUS K53SV K53 i5 4x2,9G 6G 500G GT540-1GSamsung RF511 i5-2410M 8GB 500GB GT540 W7 USB 3.0
Mam na uwadze 4 laptopy: LenovoG570, Lenovo B570e, Del Inspiron Q15R, Toshiba Satellite L750D-1C1. Laptop, który mam zamiar kupić będzie służył wyłącznie do przeglądania Internetu i oglądania filmów (w Internecie i z płyt), więc wymagania nie są zbyt wygórowane. Podstawowe...
witam prosze o porade bo musze kupic na komunie notebooka mam 3 do wyborulenovog570 59-325772asus x53sd-sx210vasus x73tk-ty027vmyslalem nad lenovo ale poradzcie bo budzet do 2400zł a czas nagli
Hej, tak jak w temacie. Chcę z nowym rokiem kupić nowego laptopa. Wybór jak na razie padł na 3 modele, które podsyłam do oceny: Toshiba Satelite L750 LenovoG570 HP Pavilion g6W tej chwili najbardziej skłaniam się do Lenovo, ale jeszcze ostateczna decyzja nie...
Witam, od momentu aktualizacji systemu z Windowsa 7 do Windowsa 10 zaczął mi się zawieszać laptop którym jest LenovoG570 z dyskiem SSD Samsung, procesorem I-5 i 8gb pamięciZawiesza się podczas włączania, w czasie pracy, zaraz po wybudzeniu, jest to nieregularne i może zawiesić się raz po...
Witam.Mam problem z laptopem. Po bardzo spowolnionym uruchomieniu systemu, gdy próbuję otworzyć jakiś program lub pasek autostartu, następuje zawieszenie komputera (ikonka klepsydry przy kursorze). Ma to miejsce szczególnie po kliknięciu na pasek autostartu i uruchomieniu okna Panelu Sterowania, gdzie edytować można takie ważne ustawienia jak włączenie oprogramowania antywirusowego,...
Posiadam laptop lenovog570, podczas wlaczania mam caly czas bialy ekran(slychac dzwiek systemu) najpierw wymienilem tasme matrycy a teraz matryce i problem nadal wystepuje. Podlaczylem do monitora od pc przez hdmi i obraz byl wyswietlany.
Witam wszystkich, tak jak w temacie posiadam laptopa LenovoG570. Od jakiegoś czasu pojawił się w nim problem. Jakiś czas temu wszystko było bez najmniejszego ,,ale''. Któregoś dnia uruchomiłem laptopa, chciałem otworzyć przeglądarke - Operę (z niej korzystam), jej okno się otworzyło ale nic nie dało się...
Z powyższych modeli najlepszym wyborem będzie LenovoG570 z dedykowaną kartą graficzną Radeon HD6370,moim zdaniem najbardziej wydajna, Do tego masz taże procesor i5 oraz dysk twardy o pojemności 750giga. Spełnia Twoje wymagania jako laptop do gier oraz codziennego użytku.