Witam. Mam laptopa LenovoR61i8943-DKG i niestety musiałem przeinstalować system. Niestety po instalacji wszystkich sterowników okazuje się że nie ma dźwięku. Pomoże ktoś?? Dla ułatwienia zamieszczam 3 screeny. Oto...
Witam! Mam zamiar kupić sobie laptopa:) Zastanawiam się, który lepszy? Z tym że LG będzie posiadał nie 2 GB a 4GB pamieci ram.Dla porównania zamieszczam linki do laptopów:http://allegro.pl/item429198956_lg_e510_l_..._dvdsm_vhp.htmlhttp://allegro.pl/item436719423_lenovo_thi..._160gb_vhp.html
witam. mam lapka lenovo thinkpad R61i (czywiście z przymusu, a nie z wyboru) i ma on wbudowany czytnik linii papilarnych. I za cholere nie wiem jak z niego skorzystać, szukałem po panelu sterowania, ale nic nie znalazłem. Na marginesie powiem, że raz się ten laptop łączy z neostradą, raz nie, różnie to bywa i nie...
Bardzo potrzebuję pomocy.Koniecznie potrzebuję kupić notebooka. Moje potrzeby są jedynie studenckie - tj. nie gram, nie obrabiam zdjęć itd. Jestem gapą, więc chciałabym, żeby komp był wytrzymały:) Do dyspozycji mam max 2400zł I zależy mi na tym, żeby był nowy i na gwarancji.Wstępnie wybrałam taki oto:IBM Lenovo ThinkPad R61i...
Witam Mam taki może i trochę śmieszny a może i był ale szukałem i nic nie znalazłem.Tak więc mam wyżej wspomnianego laptopa LenovoR61i i chce przeinstalować Windows (z XP na XP) gdyż na tym nie chce mi się włączyć komputer. Gdy włanczam komputer na zainstalowanym windowsie dochodzi do tego momentu jak się ładuje...
O ja głupi, nie robiłem sobie backapów myśląc, że nowiutki LenovoR61i z dyskiem segate 5400 sata nie popsuje się w drugim miesiącu użytkowania.Dzisiaj włączyłem kompa, w trakcie pracy pojawił się bluescreen... potem już windowsa nie uruchomiłem a po którejś próbie był już komunikat: brak dysku. Podczas jego pracy...
Chciałem usunąć w moim laptopie lenovoR61i z autostartu plik odpowiedzialny za uruchamianie programu ThinkVantage FingerPrint Software podczas ładowania systemu windows xp. Który to jest plik w rejestrze? Jak się nazywa? Pousuwałem już inne zbędne mi programy które się uruchamiały, ale nie wiem który wpis odpowiada...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...