No więc jak wiecie kupiłem sobie ostatnio drukarkę, LexmarkS305, no i wszystko ładnie pięknie. Została podłączona przez wifi no i drukuje bardzo ładnie, ale jest problem ze skanowaniem. Kiedy kliknę skanuj do sieci i wybiorę mój komputer wyskakuje komunikat "Pobieranie...
Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
zrobioneComboFix 08-05-01.3 - aaa 2008-05-09 16:30:07.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.780 [GMT 2:00]Running from: C:\Documents and Settings\aaa\Pulpit\Nowy folder\ComboFix.exeCommand switches used :: C:\Documents and Settings\aaa\Pulpit\Nowy folder\CFScript.txt *...
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go do programu nLite (jak dojdziemy do etapu integracja sterowników). Gdy...
Aby drukować bez obramowania należy kliknąć na opcję drukuj lub będzie to ustawienia drukarki pokaże ci się panel drukowanie masz tam okienko a w nim powinno pisać Lexmark xxxx i obok Właściwości klikasz na Właściwości pokaże ci się panel Lexmark xxxx series klikasz na
Witam. Kolega dał mi komputer do przejrzenia, jako że zaczyna mieć problem z wydajnością. Uruchomionych jest sporo procesów, z których wiele zajmuje ponad 20k. Z racji tego komp odpala się nie miłosiernie wolno, a i podczas użytkowania potrafi się zmulić. Kolega pracuje w firmie gdzie wymagane jest instalowanie dużej ilości oprogramowania, i nie zawsze wszystko usuwało się dobrze. Prosił bym o...
witam. sprawdzałem sobie dzisiaj czy mam wszystkie wirusowe porty pozamykane w wwdc, a tu wyskoczył mi taki komunikat: http://img257.imageshack.us/my.php?image=wirpr0.jpg czy tu chodzi o wirusa? dodam że ostatnio zmieniałem sieciówke wifi i mam ustawione szyfrowanie WPA. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:49:58, on...
Ja chce sie przyłączyć do tematu. Niestety nie jestem znawcą więc proszę o poradę.Mam 1mb neostrade, i dość słabe parametry, można powiedzieć jedne z niższych jakie mogą być niestety. Używam Sagema fast800 i chce podzielić net na dwa komputery, + możliwość w przyszłości dołączenia laptopa do sieci, więc szukam modemu adsl,switcha i acess point w jednym.Chciałbym mieć możliwość resetowania...
Witam Od dzisiaj gdy włączę Star--->Wszystki programy komputer nagle mi się wyłącza Antywirus nic nie wykrył lecz ja podejrzewam że to jest blaster jakiś :/ Prosze o sprawdzenie loga:Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 16:09:39, on 2007-01-17Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Running...
Słuchaj mam blastera w kompie bo gdy klikam na Start--------->Wszystkie programy komputer samoczynnie mi się wyłącza więc to jest wina Blastera Co najlepsze moj antywirus ani zaden inny online nie wykrywa mi nic w kompie Myślę że chyba padłem ofiarą jakiejś nowszej wersji Proszę o pomoc Logfile of HijackThis v1.99.1Scan...
Sprawa prosta jedna z przyczyn problemu z drukarką to, podanie polecenia drukowania a w trakcie jego anulujemy. Druga sprawa to w programie ustawienia opcji drukowania bywa że tam ustawiamy i potem polecenie wydruk. Znowu w takim wypadku drukarka czeka na sunięcie anulowanie drukowania trwa to nieraz bardzo długo nawet do 15 min. Wtedy nie pomaga reset...
Masz w oprogramowaniu lexmarka, program Studio graficzne Lexmark, przy pomocy tego studia wykonujesz skanowanie do komputera lub e-meila, lub do wydruku w celu uzyskania kopi. Jeśli skanujesz bez komputera powinno ci się wszystko zeskanować i wydrukować, jeśli korzystasz z komputera to korzystasz z studia. Tam masz...
Witam forumowiczów!Mój problem wiąże się z połączeniem VPN.Aha, naprawdę używałem google!System z którego korzystam to Windows 7 Ultimate (wersja 6.1 kompilacja 7600).Skonfigurowałem połączenie VPN poprawnie, konsultowałem się z administratorem serwera z którym za pośrednictwem rzeczonego połączenia chcę się komunikować, a ponadto przetestowałem połączenie (wziąłem laptopa do kumpla) w...