Skocz do zawartości

lexmark s305 ustawienia wifi

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: lexmark s305 ustawienia wifi

Lexmark S305 - problem ze skanowaniem

No więc jak wiecie kupiłem sobie ostatnio drukarkę, Lexmark S305, no i wszystko ładnie pięknie. Została podłączona przez wifi no i drukuje bardzo ładnie, ale jest problem ze skanowaniem. Kiedy kliknę skanuj do sieci i wybiorę mój komputer wyskakuje komunikat "Pobieranie...

Tworzenie się automatycznie skrótów na pendrive

Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Logi - WWDC wykrywa syf

zrobioneComboFix 08-05-01.3 - aaa 2008-05-09 16:30:07.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.780 [GMT 2:00]Running from: C:\Documents and Settings\aaa\Pulpit\Nowy folder\ComboFix.exeCommand switches used :: C:\Documents and Settings\aaa\Pulpit\Nowy folder\CFScript.txt *...

Instalacja Windows XP na laptopie ACER.

Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go do programu nLite (jak dojdziemy do etapu integracja sterowników). Gdy...
  • Notebooki
  • napisane 24 01 2008 11:14
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 134788

Lexmark X1270 - druk bez marginesów.

Aby drukować bez obramowania należy kliknąć na opcję drukuj lub będzie to ustawienia drukarki pokaże ci się panel drukowanie masz tam okienko a w nim powinno pisać Lexmark xxxx i obok Właściwości klikasz na Właściwości pokaże ci się panel Lexmark xxxx series klikasz na

Logi - Spowolnienie pracy systemu

Witam. Kolega dał mi komputer do przejrzenia, jako że zaczyna mieć problem z wydajnością. Uruchomionych jest sporo procesów, z których wiele zajmuje ponad 20k. Z racji tego komp odpala się nie miłosiernie wolno, a i podczas użytkowania potrafi się zmulić. Kolega pracuje w firmie gdzie wymagane jest instalowanie dużej ilości oprogramowania, i nie zawsze wszystko usuwało się dobrze. Prosił bym o...

Logi - WWDC wykrywa syf

witam. sprawdzałem sobie dzisiaj czy mam wszystkie wirusowe porty pozamykane w wwdc, a tu wyskoczył mi taki komunikat: http://img257.imageshack.us/my.php?image=wirpr0.jpg czy tu chodzi o wirusa? dodam że ostatnio zmieniałem sieciówke wifi i mam ustawione szyfrowanie WPA. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:49:58, on...

Dobry router potrzebny na gwalt!

Ja chce sie przyłączyć do tematu. Niestety nie jestem znawcą więc proszę o poradę.Mam 1mb neostrade, i dość słabe parametry, można powiedzieć jedne z niższych jakie mogą być niestety. Używam Sagema fast800 i chce podzielić net na dwa komputery, + możliwość w przyszłości dołączenia laptopa do sieci, więc szukam modemu adsl,switcha i acess point w jednym.Chciałbym mieć możliwość resetowania...

Czy to wskazuje na blaster?

Witam Od dzisiaj gdy włączę Star--->Wszystki programy komputer nagle mi się wyłącza Antywirus nic nie wykrył lecz ja podejrzewam że to jest blaster jakiś :/ Prosze o sprawdzenie loga:Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 16:09:39, on 2007-01-17Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Running...

Wyłącza mi się komuter

Słuchaj mam blastera w kompie bo gdy klikam na Start--------->Wszystkie programy komputer samoczynnie mi się wyłącza więc to jest wina Blastera Co najlepsze moj antywirus ani zaden inny online nie wykrywa mi nic w kompie Myślę że chyba padłem ofiarą jakiejś nowszej wersji Proszę o pomoc Logfile of HijackThis v1.99.1Scan...
  • Archiwum
  • napisane 16 01 2007 22:53
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 1983

[350zł] Wybór drukarki atramentowej

Zainteresuj sie tym modelem Lexmark S305

Drukarka hp f2400

Sprawa prosta jedna z przyczyn problemu z drukarką to, podanie polecenia drukowania a w trakcie jego anulujemy. Druga sprawa to w programie ustawienia opcji drukowania bywa że tam ustawiamy i potem polecenie wydruk. Znowu w takim wypadku drukarka czeka na sunięcie anulowanie drukowania trwa to nieraz bardzo długo nawet do 15 min. Wtedy nie pomaga reset...

Jak wyłączyć autoprzycinanie przy skanowaniu

Masz w oprogramowaniu lexmarka, program Studio graficzne Lexmark, przy pomocy tego studia wykonujesz skanowanie do komputera lub e-meila, lub do wydruku w celu uzyskania kopi. Jeśli skanujesz bez komputera powinno ci się wszystko zeskanować i wydrukować, jeśli korzystasz z komputera to korzystasz z studia. Tam masz...

Problem z VPN - błąd 619. Pilne

Witam forumowiczów!Mój problem wiąże się z połączeniem VPN.Aha, naprawdę używałem google!System z którego korzystam to Windows 7 Ultimate (wersja 6.1 kompilacja 7600).Skonfigurowałem połączenie VPN poprawnie, konsultowałem się z administratorem serwera z którym za pośrednictwem rzeczonego połączenia chcę się komunikować, a ponadto przetestowałem połączenie (wziąłem laptopa do kumpla) w...